Ostrihali ste si ofinu podľa videonávodu?
Ahojte 🙂 Stihal si prosím vás niekto ofinu podľa videonávodu z internetov?
Dopadlo to dobre?
Potrebujem odstrihnúť, chcem si odstrihnúť doma, len teda niektoré tie videá vyzerajú desivo 🙂
strihám si sama už niekoľko rokov nielen ofinu ale aj vlasy. Dá sa úplne v pohode len daj pozor na dĺžku nech neskončíš s mikro ofinou.
Uz aspon 13 rokov si striham vlasy doma aj ofinu a vzdy to dopadlo. Ale treba mat nato cit a trochu talentu lebo inak to dopadne zle. A hlavne strihat s kadernickymi noznicami.
@anonym_autor ja sa striham sama, ale nemam kratku ofinu, ak mas kratku, to je narocnejsie.
@anonym_autor viem si predstaviť ako komentujúce vyššie vyzerajú a akú majú kvalitu vlasov😀 na vlasy je treba používať kadernícke nožnice, ktoré veľakrát stoja stovky eur, aby ten vlas odstrihli správne. Ofina ma tiež špecifickú architektúru, ktorú treba ovládať. Nebuď lakomá a daj si tú odinu odstrihnúť profesionálovi.
@anonym_autor viem si predstaviť ako komentujúce vyššie vyzerajú a akú majú kvalitu vlasov😀 na vlasy je treba používať kadernícke nožnice, ktoré veľakrát stoja stovky eur, aby ten vlas odstrihli správne. Ofina ma tiež špecifickú architektúru, ktorú treba ovládať. Nebuď lakomá a daj si tú odinu odstrihnúť profesionálovi.
@anonym_c24546 vyzerám asi tak, že mi každý vlasy chváli, takže nie, nepotrebuješ nožnice za stovky eur ani profesionála s 50 ročnou praxou. Naopak už som bola v salóne kde mi vlasy tak dovrzali že som si to musela opravovať doma.
Moja kolegyna sa chcela ostrihat cez kovid, jak boli tie opatrenia. Dopadla tak, ze vyzerala jak Kazisvet z tej rozpravky a z dlhych vlasov mala no, povedzme to slusne, trochu vlasov na hlave.
Ofinu si striham sama doma už roky, pretože nehodlam chodiť každé dva týždne ku kaderníčke. Aj prvýkrát som si ju ostrihala sama podľa návodu na youtube 😁 ale to len rovnú
neodvážim sa strihať vlasy doma. odstrihnem trošku a vlasy podskočia o niekoľko cm.
aj tie kaderníčky veru nie všetky sú odborníčky. Bola som v obch. centre a ukrajinka ani nevedela držať nožnice. Musela všetko opravovať jej kolegyňa. Žiadne strihanie to veľké nebolo, len končeky a účes na rod. príležitosť. Celé to aj tak bolo zle.
@anonym_autor vlasy sú korunou krásy. Ak nemáš na kaderníčku tak na ofinu radšej zabudni. Lebo niektoré kreácie doma robené ani v kaderníctve nedokážu dat dokopy. A zle ostrihanu ofinu už nijako neskryješ.
@anonym_c24546 neboj moje vlasy aj strih vyzeraju perfektne. Samozrejme mám kadernícke nožičky 😉 chceš aj foto?
Ano, ofinu striham sama, mam to uz v rukach, presne viem, ako ma vyzerat a tak aj vyzera.
aj tie kaderníčky veru nie všetky sú odborníčky. Bola som v obch. centre a ukrajinka ani nevedela držať nožnice. Musela všetko opravovať jej kolegyňa. Žiadne strihanie to veľké nebolo, len končeky a účes na rod. príležitosť. Celé to aj tak bolo zle.
@anonym_f6924d tu mám tiež svoj zážitok u kaderníčky. Mne sa rýchlo vlnia vlasy, bola som u jednej ktorá očividne skúsenosti nemala. Nemohla som to vopred vedieť. Vieš ako ma strihala? Vlasy mi žehlila a tak strihala. No des to bol🙈

Vlasy si strihám už len sama doma