icon

Ostrihali ste si ofinu podľa videonávodu?

11. júl 2026

Ahojte 🙂 Stihal si prosím vás niekto ofinu podľa videonávodu z internetov?
Dopadlo to dobre?
Potrebujem odstrihnúť, chcem si odstrihnúť doma, len teda niektoré tie videá vyzerajú desivo 🙂

stellarstar
11. júl 2026

Vlasy si strihám už len sama doma

anonym_7922ff
11. júl 2026

strihám si sama už niekoľko rokov nielen ofinu ale aj vlasy. Dá sa úplne v pohode len daj pozor na dĺžku nech neskončíš s mikro ofinou.

anonym_990051
11. júl 2026

Uz aspon 13 rokov si striham vlasy doma aj ofinu a vzdy to dopadlo. Ale treba mat nato cit a trochu talentu lebo inak to dopadne zle. A hlavne strihat s kadernickymi noznicami.

domkakvet
11. júl 2026

@anonym_autor ja sa striham sama, ale nemam kratku ofinu, ak mas kratku, to je narocnejsie.

anonym_c24546
11. júl 2026

@anonym_autor viem si predstaviť ako komentujúce vyššie vyzerajú a akú majú kvalitu vlasov😀 na vlasy je treba používať kadernícke nožnice, ktoré veľakrát stoja stovky eur, aby ten vlas odstrihli správne. Ofina ma tiež špecifickú architektúru, ktorú treba ovládať. Nebuď lakomá a daj si tú odinu odstrihnúť profesionálovi.

anonym_7922ff
11. júl 2026
@anonym_c24546

@anonym_autor viem si predstaviť ako komentujúce vyššie vyzerajú a akú majú kvalitu vlasov😀 na vlasy je treba používať kadernícke nožnice, ktoré veľakrát stoja stovky eur, aby ten vlas odstrihli správne. Ofina ma tiež špecifickú architektúru, ktorú treba ovládať. Nebuď lakomá a daj si tú odinu odstrihnúť profesionálovi.

@anonym_c24546 vyzerám asi tak, že mi každý vlasy chváli, takže nie, nepotrebuješ nožnice za stovky eur ani profesionála s 50 ročnou praxou. Naopak už som bola v salóne kde mi vlasy tak dovrzali že som si to musela opravovať doma.

anonym_b6833a
11. júl 2026

Moja kolegyna sa chcela ostrihat cez kovid, jak boli tie opatrenia. Dopadla tak, ze vyzerala jak Kazisvet z tej rozpravky a z dlhych vlasov mala no, povedzme to slusne, trochu vlasov na hlave.

anonym_7bd6ec
11. júl 2026

Ofinu si striham sama doma už roky, pretože nehodlam chodiť každé dva týždne ku kaderníčke. Aj prvýkrát som si ju ostrihala sama podľa návodu na youtube 😁 ale to len rovnú

anonym_f6924d
11. júl 2026

neodvážim sa strihať vlasy doma. odstrihnem trošku a vlasy podskočia o niekoľko cm.

anonym_f6924d
11. júl 2026

aj tie kaderníčky veru nie všetky sú odborníčky. Bola som v obch. centre a ukrajinka ani nevedela držať nožnice. Musela všetko opravovať jej kolegyňa. Žiadne strihanie to veľké nebolo, len končeky a účes na rod. príležitosť. Celé to aj tak bolo zle.

anonym_0de56b
11. júl 2026

@anonym_autor vlasy sú korunou krásy. Ak nemáš na kaderníčku tak na ofinu radšej zabudni. Lebo niektoré kreácie doma robené ani v kaderníctve nedokážu dat dokopy. A zle ostrihanu ofinu už nijako neskryješ.

stellarstar
11. júl 2026
@anonym_c24546

@anonym_c24546 neboj moje vlasy aj strih vyzeraju perfektne. Samozrejme mám kadernícke nožičky 😉 chceš aj foto?

anonym_213b66
11. júl 2026

Ano, ofinu striham sama, mam to uz v rukach, presne viem, ako ma vyzerat a tak aj vyzera.

stellarstar
11. júl 2026
@anonym_f6924d

aj tie kaderníčky veru nie všetky sú odborníčky. Bola som v obch. centre a ukrajinka ani nevedela držať nožnice. Musela všetko opravovať jej kolegyňa. Žiadne strihanie to veľké nebolo, len končeky a účes na rod. príležitosť. Celé to aj tak bolo zle.

@anonym_f6924d tu mám tiež svoj zážitok u kaderníčky. Mne sa rýchlo vlnia vlasy, bola som u jednej ktorá očividne skúsenosti nemala. Nemohla som to vopred vedieť. Vieš ako ma strihala? Vlasy mi žehlila a tak strihala. No des to bol🙈