Osvedčená prírodná kozmetika pre 11-ročné slečny
Ahojte, maminy skoropuberťáčok, máte nejakú osvedčenú prírodnú kozmetiku na čistenie pleti?
Našej slečne sa už začínajú robiť vyrážky na čele, zatiaľ nič strašné, ale chcem to čím skôr podchytiť.
Len by som chcela skôr niečo šetrné.
Ďakujem za tipy 😊
ja by som sa pri pubertalnej pleti vykaslala na prirodnu kozmetiku a kupila jej normalne lekarensku kozmetiku urcenu na aknoznu plet. neobsahuje to ziadne skodlive latky, naopak jej to pomoze ovela viac ako nieco prirodne. mne take podkozne vyrazky sposobili prirodne sera, ze som si nadavala ze som ich aj napriek tomu pouzivala vo viere, ze mi to nakoniec predsa len pomoze.
@ddanike www.mylo.sk
www.renovality.sk
Drahšia kozmetika, ale dobre rady: www.gravitas.cz
Bioderma voda
Skvela prirodna kozmetika je Soaphoria (botanica slavica) alebo kvitok
@ddanike za mňa toto je super je to na problematickú plet čistiaci krem a to menšie je krem na tvar staci ho malo na tvar
@ddanike urcite www.havlikovaapoteka.sk
@ddanike https://www.havlikovaapoteka.cz/sk/krasna-slecn...
Na akne maju perfektne veci...nedavala by som hocijaku lacnu....toto sa cenovo dá...a je super.... plet mladeho cloveka, ak ma naozaj suchu a jemnucku pokozku, opatrne s dmkou...aj tam uz predavaju havlikovu, no je drahsia
ďakujem za tipy, určite si vyberieme niečo z toho, čo ste odporúčali 🙂 niektoré z tých značiek poznám a mám aj na sebe odskúšané, len s produktmi pre takéto mladé dievčatá nemám skúsenosť. Odličovať ešte nepotrebuje, takže zatiaľ skúsime asi ružovú vodu a nejaký ľahší krém alebo olej

@rozculena tak to je pre mna novinka! Celkom si ma potesila ale zial ked som si googlila, presunuli pod speci kozmetiku snad polovicu a tM vyzaduju testy (proti starnutii, na akne atd)
Zdroj: なお、ニキビ治療薬やエイジングケア製品など特定の効果効能をうたう“特殊化粧品”は引き続き動物実験が必要となる。
Ale teda chapes co som chcela povedat, japonsko/amerika moze sa to vyrabat kludne tam 😅