icon

Osvedčené fixačné púdre na horúce leto. Ktorý vybrať?

lubka2510
Včera o 09:10

Ahojte blizi sa horuce leto a hladam puder na tvar ktory mi dobre zafixuje makeup maybelline ktory bezne nosim...S ktorym mate najlepsie skusenosti?plet mam normalnu miestami trosku suchá.Dakujem

michaella24
Včera o 14:50

Ahoj, tak základ je hlavne kvalitný make-up a pripravená pleť. Púdre som mala rôzne, aj lacné, aj drahšie a tam som úprimne ešte nikdy nevidela rozdiel. Aktuálne mám biely sypký púder od Catrice a som spokojná.

blondiee83
Včera o 15:17

Z tych lacnejsich som spokojna s Bourjois Poudre de Riz de Java, z tych drahsich Lancome Long time no shine. Ten Bourjois je taky mensi, idealny aj na cestovanie.

blondiee83
Včera o 15:24

No, teraz som si pozrela hmotnost oboch, beriem spat, su priblizne rovnako drahe 😁 Dost cloveka zmatie, ze stoji len 8 eur, ale aj hmotnostne je to p dost menej ako ostatne pudre. Ale stoji za to

lubka2510
autor
Včera o 17:06
@blondiee83

No, teraz som si pozrela hmotnost oboch, beriem spat, su priblizne rovnako drahe 😁 Dost cloveka zmatie, ze stoji len 8 eur, ale aj hmotnostne je to p dost menej ako ostatne pudre. Ale stoji za to

@blondiee83 dakujem za info aj za porovnanie cien💙

lubka2510
autor
Včera o 17:06
@michaella24

Ahoj, tak základ je hlavne kvalitný make-up a pripravená pleť. Púdre som mala rôzne, aj lacné, aj drahšie a tam som úprimne ešte nikdy nevidela rozdiel. Aktuálne mám biely sypký púder od Catrice a som spokojná.