icon

Osvedčené fixačné púdre na horúce leto. Ktorý vybrať?

lubka2510
10. jún 2026

Ahojte blizi sa horuce leto a hladam puder na tvar ktory mi dobre zafixuje makeup maybelline ktory bezne nosim...S ktorym mate najlepsie skusenosti?plet mam normalnu miestami trosku suchá.Dakujem

michaella24
10. jún 2026

Ahoj, tak základ je hlavne kvalitný make-up a pripravená pleť. Púdre som mala rôzne, aj lacné, aj drahšie a tam som úprimne ešte nikdy nevidela rozdiel. Aktuálne mám biely sypký púder od Catrice a som spokojná.

blondiee83
10. jún 2026

Z tych lacnejsich som spokojna s Bourjois Poudre de Riz de Java, z tych drahsich Lancome Long time no shine. Ten Bourjois je taky mensi, idealny aj na cestovanie.

blondiee83
10. jún 2026

No, teraz som si pozrela hmotnost oboch, beriem spat, su priblizne rovnako drahe 😁 Dost cloveka zmatie, ze stoji len 8 eur, ale aj hmotnostne je to p dost menej ako ostatne pudre. Ale stoji za to

lubka2510
autor
10. jún 2026
@blondiee83

No, teraz som si pozrela hmotnost oboch, beriem spat, su priblizne rovnako drahe 😁 Dost cloveka zmatie, ze stoji len 8 eur, ale aj hmotnostne je to p dost menej ako ostatne pudre. Ale stoji za to

@blondiee83 dakujem za info aj za porovnanie cien💙

lubka2510
autor
10. jún 2026
@michaella24

Ahoj, tak základ je hlavne kvalitný make-up a pripravená pleť. Púdre som mala rôzne, aj lacné, aj drahšie a tam som úprimne ešte nikdy nevidela rozdiel. Aktuálne mám biely sypký púder od Catrice a som spokojná.