Overená vlasová kozmetika pre lámavé vlasy
Prosím žienky poraďte najlepšiu overenú značku nejakej vlasovej kozmetiky na take lamave a rozštiepene kočeky s celkovo ich mám takej kvality ako “slamu” 😫
Strašne by som ich vždy po umytí chcela mat take ošetrené ako od kadernícky , no neviem nájsť to správne.
Okrem toho, ze si ma pobavila preklepmi "vlakova" a po "umrti".. za mna..musis vyskusat.. napr. mne vyhovuje shauma, este elseve.. a panthene zas napriklad nie.. a muzovi zas panthene vyhovuje.. cize najlepsie je vyskusat, pripadne sa poradit s kadernickou, ktora pozna tvoje vlasy.
Ja som pár sekúnd uvažovala aká to je vlaková kozmetika - čo už nevymyslia aby sa dobre predávalo 😁😁 kozmetika do vlaku😄.
Inak mne sedia prípravky s obsahom olejov, arganový napríklad. Používam z avonu olej na vlasy.
Vlaková kozmetika po úmrtí 🤣🤣🤣 Ja na moje slabé vlasy používam Alpecin, potom leave in kondicionér na rozštiepené končeky a dĺžku vlasov, viem si dať Dixi ampulku. Mám aj taký leave in protein, ale zo zahraničia a aj olejček na končeky
Tych značiek je viac ale keď chceš mat vlasy ako od kaderníčky tak nestačí len kozmetika.
Predpokladam že si doteraz použivala nejaku drogeriovu kozmetiku, takze:
1. Urobiť čistenie vlasov od nanosov silikonov z kozmetiku a nanosov mineralov z vody
2. Vybrať vhodnú značku profesionalnej kozmetiky, ktora nebude obsahovať silikony.
3. Začať vlasy správne fúkať. Pretože správnym fukaním vlasy zacelíš, zafúkaš končeky a tie budu vyzerať zdravšie.
V skupine Starostlivost o vlasy píšem často také náučné príspevky. Ak ťa tato tematika zaujima pridaj sa kludne a hneď prvá pripnutá správa keď si ju rozklikneš tam nájdeš všetky a cez # sa dostaneš ku konkretnej téme 🙂

Ja neporadím, keďže mám úplne iný typ vlasov, niekto sa isto nájde, ja len že "po úmrtí" je perfektný autocorrect, normálne som sa nahlas od srdca zasmiala 😂 😂