Overené tipy na hydratáciu suchých vlasov
Ahojte, poprosim vas o niečo overené na príliš suché Vlasy. V lete ich mam ako seno 😢 a to mam vyváženú stravu. Vela ovocia, zeleniny a dostatočný príjem tekutín. Uz som zúfalá 😢
Dakujem Vám
Aké su vlasy? Farbené? Odfarbené (blond) ?
Na dlžky vlasov nezaberá to že máš vyváženú stravu. Vlas sa dokáže vyživiť z krvi max 10cm od korienku, zvyšok dlžky treba vyživovať kozmetikou.
proteinova kura u kadernicky, vlasky krasne zjemni len vydrz je max 3 mes
hydratacne masky kreatin olej nesusim fenom
Olaplex no.3?
Zisti akú máš porozitu vlasov, ako reagujú keď ideš do sprchy. Trvá im chvíľu nabrať tu vodu do seba alebo ju hneď vsiaknu? Ja som mávala suché lebo som používala produkty na úplne iný typ vlasov ako som mala ja
Moroccanoil olej na vlasy. Za mňa jediná vec, po ktorej nemám mastné vlasy. Máš huňatú ponožku? Namastíš si konce vlasov, resp. od stredu až dole, daš na noc do huňatej ponožky, prichytiš gumičkou a ráno budú super. Nebudú ti pri spaní zavazdať a ešte sa budú "liečiť". Kondicionery v spreji mne osobne nezaberajú a skôr z nich mám mastné vlasy ako vyživené čiže jedine toto. Poprípade revolution hair masky. Tie si dáš na vlasy a musíš ich prečesávať, aby sa zaktivovali. Znelo mi to ako blbosť ale fakt to funguje.
Fanola šampon volume u nás top.
Skúšali sme vseeeetko možné toto mne a dcére super zabralo

Hydratačne masky. Oleje mi vysušuju pokožku aj vlasy. A neželehlit.