Overený sprej na rozčesávanie vlasov
Ahojte, mate nejaky overeny? Ja po druhom porode to mam des nejde to a vytrham vzdy pol hlavy 😀
@evickuska a naozaj si ich trhas, alebo ti len padaju vo velkom, lebo si po porode?
Najlepší je Gliss ktorý sem pridala lilianka
@evickuska Ja používam roky Gliss a som spokojná. Ide aj na mokré aj suché vlasy a sú rôzne druhy.
@lilianka28 a naozaj s nim rozceses bez toho, ze si vytrhas pol hlavy? 🙈
@evickuska a naozaj si ich trhas, alebo ti len padaju vo velkom, lebo si po porode?
@selena_luna vies co po malom mi padali hned a teraz zacali po polroku ci to ma s malinkou suvis 🤷♀️ ale ako sa cesem tak plna kefa vlasov, vankus vsade cely dom 🙈
Najlepší je Gliss ktorý sem pridala lilianka
@viktoriaandrascik dakujem
@selena_luna vies co po malom mi padali hned a teraz zacali po polroku ci to ma s malinkou suvis 🤷♀️ ale ako sa cesem tak plna kefa vlasov, vankus vsade cely dom 🙈
@evickuska jasne ze to ma suvis. Hormony. Budu padat a potom sa to zlepsi. Pocas tehotenstva ti totiz vobec nepadali a po porode ( aj neskor, spusti sa to aj po mesiacoch) musia vypadat za 9 mesiacov minimalne, preto je ich tak vela. Treba to pretrpiet, mozes brat vitaminy, alebo si robit vlasove kury, ale nemusi to vobec zabrat, alebo len jemne zmiernit.

@evickuska Ja používam roky Gliss a som spokojná. Ide aj na mokré aj suché vlasy a sú rôzne druhy.