Super, len do toho 🙂
Mne nie
nepáčí.
Paci ale treba mat na to vlasy a robota s tym praveze je - vyfukat, upravit.
Ako komu pasuje tento účes ,možno by som nešla do takého hneď . Radšej niečo dlhšie lebo zvyknúť si na krátke keď si mala dlho dlhé je sranda iná . Keď si zvykneš a budeš presvedčena že to bude pre teba účes super tak môžeš ísť zas ostrihať ale keď už dáš urobiť priamo tento účes už to bude nezvratné.
Ja mam taky, ako posledna foto, troska dlhsi. Za mna super, bez roboty. Teda, ale mne sedi k tvari.
Je to krásne ale aj s týmto je veľa roboty. Musíš si kúpiť veľkú kefu a zakaždým to vyfukať dovnútra.
paci
Páči sa mi, mala som takýto účes a už nikdy viac. Veľmi veľa roboty s tým bolo - každý deň som s veľkou kefou fúkala vlasy a moje vlasy si aj tak robili čo chceli.
Možno by bolo jednoduchšie to mať trošku do postupna, vlasy sa ti samé budú vytáčať a urobí ti to objem. Bude s tým menej roboty.
Ja mam takyto uces, paci sa mi. Mam velmi huste vlnite vlasy a ani za ten svet nevyzeraju dobre, ked su dlhe. Vyfukanie mi trva asi 15-20 minut po umyti a vydrzia 3-4 dni. Mam suche vlasy takze sa rychlo nemastia ani nie su bez objemu.
Je pekný ale musí sa ti hodiť. Nie každému sa takýto účes hodí. Ale stokrát lepšie toto ako dlhé, zničené, chemlonove vlasy
Mne to príde strašne uhladené,takže nepáči...páčia sa mi vzdušné účesy...
Ale toto je uces kde budeš mat práveže viac roboty. S krátkymi vlasmi je to tak. Mala som krátke, strih treba obnovovať dosť často, vlasy aby vyzerali ako na obrázku treba fúkať..neviem ci by sa mi to chcelo každý deň robiť. Pre mňa sú dlhšie vlasy oveľa jednoduchšie na upravu
Nie
Ano čista elegancia
Ja osobne by som skúsila menšiu zmenu keďže máš až po pas vlasy skus si ich vypnúť tak aby boli z predu spustené len na dĺžku akú si predstavuješ lebo ozaj ti nemusia ísť ku tvári nie každému sa hodi taky strih a ešte záleží ci sa ti vlnia ci ich máš rovné niekedy predstava je taka a realita iná
Páči sa mi ten predposledný...aj som ho mala. Teraz mám trochu dlhší strih..ale tak ako na foto to vyzerá len, keď idem od kaderníka 😀 Ja nemám náladu na fúkanie na kefe, farbenim mám vlasy tiež vysušené, tak konce mám dosť rozlietane.
S dlhými vlasmi je najmenej roboty. Čím kratšie vlasy, tým je toho "hrajkania" viac.
Ten druhy je topka. 😍
Nie nepáči, ale veď rob podľa toho čo sa páči tebe, nie ľudom, ktorých ani nepoznáš. 😄
vobec
Ja som niečo také mala ,super rýchle a vlasy mi naspäť po pás narástli po 2 rokov
Nie je to moj top uces, ale poznam jednu, ktora mala vlasy pekne dlhe a aj tak jej to nepristalo, az tento uces jej sadol, vtedy by som do toho isla
Skôr long bob
Mala som takéto krátke vlasy a teraz mám dlhé a dlhé sú určite ľahšie na údržbu ako toto :D to len na porovnanie údržby. A páčia sa mi rovnako ako dlhé 😇🙏
Nieeeeeeeeeee
Páči sa mi ale na moje vlasy by nesedel....plus nevravím o čase ktorý by som musela denne stráviť žehlenie vlasov. To už by som musela vstávať o polnoci do roboty
toto vyzera dobre len na rovnych a velmi hustych vlasoch, ak mas aspon trochu vlnite, tak si to budes musiet zehlit, aby to vyzeralo ako na foto.
Mne sa páči o kúsok dlhšie. Poradím ti-ak si si není istá skráť si vlasy po plecia a ak sa budeš na to cítiť tak časom ešte viac. 😁 Na mňa je to príliš krátke, najradšej mám vlasy dlhé kusok pod plecia.

Ano