icon

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?

Včera o 17:22

Fanusikovia ju rozoberaju po socialnych sietach a nevedia jej odpustit ten kratky strih, vraj ju to zostarsilo, suhlasite?

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?
jblheart
Včera o 18:23

Nepáči. Preferujem dlhé vlasy... Sú to však jej vlasy a jej rozhodnutie a ak sa to páči jej a cíti sa tak dobre, tak je to asi to hlavné na čom záleží.

anonym_655a8d
@anonym_725de0

Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.

@anonym_725de0 jej hviezda, ale nezahasla, preto sa o jej účese bavia ženy na MK. 🤔Keď budeš mať 54, daj foto, či budeš aspoň z polovice vyzerať bez chirurga tak dobre ako ona.

cyberk

otrasne vyzera... darmo.. dlhe vlasy su furt len dlhe, to k zene patri :D

anonym_725de0
Včera o 18:24
@terezia74

@anonym_725de0 keď budeš mať ty 54, dúfam že už budeš mať hrobové miesto a kostým do truhly 🤦

@terezia74 No v 54 mladá určite nebudem. Je to pekná žena aj vzhľadom na svoj vek, ale netvárme sa, že je mladá. Ja som hlboká 40cka a tiež sa nevydávam za mladu. Ja viem, že tu všetky 40 a 50 vyzerajú na 25, ale smola, prírodu neoklameme. Mne skôr príde smutne, že taká elegantná a pekná baba sa tvári ako tínedžerka. Jej veku to už nesluší.

biba_18
Včera o 18:26

@anonym_725de0 v čom sa tvári ako tínedžerka?

anonym_725de0
Včera o 18:27
@anonym_655a8d

@anonym_725de0 jej hviezda, ale nezahasla, preto sa o jej účese bavia ženy na MK. 🤔Keď budeš mať 54, daj foto, či budeš aspoň z polovice vyzerať bez chirurga tak dobre ako ona.

@anonym_655a8d ako píšem v príspevku vyššie.. je dosť pravdepodobné, že tak vyzerať nebudem, ale predstav si jej desiatky rokov luxusnú starostlivosť o telo a o plet. Najdrahšie krémy, najdrahšie zákroky, fyzicky sa celý život nenamáhala. Celý život bola hýčkaná. Keby som mala ja takú starostlivosť, určite aj ja budem vyzerať minimálne tak dobre ako ona.

anonym_725de0
Včera o 18:28
@biba_18

@anonym_725de0 v čom sa tvári ako tínedžerka?

@biba_18 Veď si pozri jej imidž na úvodnej fotografii. Elegancia jej viac svedčala.

raffaella
Včera o 18:33
@anonym_725de0

@terezia74 No v 54 mladá určite nebudem. Je to pekná žena aj vzhľadom na svoj vek, ale netvárme sa, že je mladá. Ja som hlboká 40cka a tiež sa nevydávam za mladu. Ja viem, že tu všetky 40 a 50 vyzerajú na 25, ale smola, prírodu neoklameme. Mne skôr príde smutne, že taká elegantná a pekná baba sa tvári ako tínedžerka. Jej veku to už nesluší.

Vyzerá primerane na svoj vek 54 rokov a je to úplne v poriadku, vyzerá totiž výborne. Je úplne zjavné, že nemá žiadne zákroky a nehrá sa na tridsiatničku. Mne sa v tomto účese nepáči, v dlhých vlasoch bola bohyňa, ale môj názor je úplne nepodstatný, dôležité je ako sa v tom účese cíti ona sama. Evidentne mala chuť na zmenu vzhľadu, vidno to aj na štýle obliekania.

@anonym_725de0 v čom konkrétne sa Adriana správa ako tínedžerka? Uveď aspoň niekoľko dôvodov svojho tvrdenia. A tiež by si mohla zdôvodniť, odkiaľ si prišla k tomu bohorovnému tvrdeniu, akú najluxusnejšiu kozmetiku Adriana celý život používa. Azda s ňou žiješ, upratuješ jej kúpeľňu, si jej BFF? A ešte skús uviesť aspoň jedinú EBM štúdiu, ktorá potvrdzuje že luxusná kozmetika je dôvodom krásnej pleti aj vo vyššom veku.

enmery
Včera o 18:37
@rozculena

nepáči sa mi to,vyzerá strašne....ona má len 54rokov? vyzerá na 70

@rozculena Závisť až do neba. Daj svoju fotku, tipujem, že Adriane nesiahaš vzhľadom ani po palec na nohe, také si najradšej utrú ústa. Už vám z tých filtrov na nete preplo.

lady083
Včera o 18:39

mne sa tento uces na nej nepaci, pacili sa mi take vlasy zostrihnute po plecia. krasna zena je bez debaty, chcela by som ju vidiet nazivo.

anonym_725de0
Včera o 18:39
@raffaella

Vyzerá primerane na svoj vek 54 rokov a je to úplne v poriadku, vyzerá totiž výborne. Je úplne zjavné, že nemá žiadne zákroky a nehrá sa na tridsiatničku. Mne sa v tomto účese nepáči, v dlhých vlasoch bola bohyňa, ale môj názor je úplne nepodstatný, dôležité je ako sa v tom účese cíti ona sama. Evidentne mala chuť na zmenu vzhľadu, vidno to aj na štýle obliekania.

@anonym_725de0 v čom konkrétne sa Adriana správa ako tínedžerka? Uveď aspoň niekoľko dôvodov svojho tvrdenia. A tiež by si mohla zdôvodniť, odkiaľ si prišla k tomu bohorovnému tvrdeniu, akú najluxusnejšiu kozmetiku Adriana celý život používa. Azda s ňou žiješ, upratuješ jej kúpeľňu, si jej BFF? A ešte skús uviesť aspoň jedinú EBM štúdiu, ktorá potvrdzuje že luxusná kozmetika je dôvodom krásnej pleti aj vo vyššom veku.

@raffaella nikde nepíšem, že sa správa ako tínedžerka, ale ten jej outfit na fotke je ako tínedžerský. Viacej jej svedcalo, keď bola za elegantnú dámu. Dovolím si tvrdiť, že určite na tvár nepoužívala bravčovú mast a indulonu. Adriana si potrpí na luxus. Alebo si myslíš, že používa rovnakú starostlivosť na pleť a telo ako používa Blazena, čo chodí na tri šichty do Volkswagenu za pas? Naozaj nejdeme porovnavat jej zivotny styl s beznou zenou, ze nie? Nech si uzije. Ja by som robila to iste.

lllaila
Včera o 18:42

@anonym_autor stratila takú sladkosť, čo vždy mala v tvári, takú jemnosť a nežnosť, a to nemá nič s vekom, napr. bob alebo long bob by jej to nezobral. Tento účes akoby nepristal jej duši, ale zase, možno prešla nejakou vnútornou premenou. Ja sa ospravedlňujem, ale pôsobí ako stará lesba, sorry, sorry, sorry

autor
Včera o 18:47
@lady083

mne sa tento uces na nej nepaci, pacili sa mi take vlasy zostrihnute po plecia. krasna zena je bez debaty, chcela by som ju vidiet nazivo.

@lady083 taketo nieco?

anonym_9f8ff1
Včera o 18:48
@anonym_725de0

Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.

@anonym_725de0 54 este nie je staroba

domak2
Včera o 18:50

Myslím, že práve sklenarikova sa môže dat aj na koleno a stale bude pekná. Vyzerá normálne.

stanislavao
Včera o 18:51

Veľmi jej to pristane a má perfektný účes. Konečne upustil niekto od dlhých odfarbenych vlasov a mal odvahu na zmenu.

anonym_725de0
Včera o 18:55
@anonym_autor

@lady083 taketo nieco?

@lllaila presne to isté som aj ja chcela napísať o tej lezbe, len som sa bála že ma tu zvozia ešte viacej.
@anonym_9f8ff1 Samozrejme že to nie je staroba, ale ani mladosť.

@anonym_autor aj tento účasť účes jej veľmi svedčí. Sexi a zensky.

autor
Včera o 18:57
@stanislavao

Veľmi jej to pristane a má perfektný účes. Konečne upustil niekto od dlhých odfarbenych vlasov a mal odvahu na zmenu.

@stanislavao a kratke odfarbene su akoze ok? Alebo ten otrepany melir na kratkych vlasoch je ok?

raffaella
Včera o 18:59
@anonym_725de0

@raffaella nikde nepíšem, že sa správa ako tínedžerka, ale ten jej outfit na fotke je ako tínedžerský. Viacej jej svedcalo, keď bola za elegantnú dámu. Dovolím si tvrdiť, že určite na tvár nepoužívala bravčovú mast a indulonu. Adriana si potrpí na luxus. Alebo si myslíš, že používa rovnakú starostlivosť na pleť a telo ako používa Blazena, čo chodí na tri šichty do Volkswagenu za pas? Naozaj nejdeme porovnavat jej zivotny styl s beznou zenou, ze nie? Nech si uzije. Ja by som robila to iste.

@anonym_725de0 v čom sa tvári ako tínedžerka? Tvári či správa je jedno, uveď konkrétne ako sa tvári ona ako tínedžerka. Tričko Rolling Stones na neformálny rozhovor pre Plusku alebo čierny oblek a mokasíny na BB Aleny Pallovej, kde bola ako celebrita lebo proste ju takto vnímajú na Slovensku i v zahraničí? Či skôr si nevedela ako zhodiť niekoho ako ona pod rúškom anonymu na MK a tak si si kopla aspoň takto virtuálne?

Ak poznáš iba luxusnú kozmetiku a Indulonu a nič medzi tým, tak potom ti naozaj nezostáva nič iné iba ohovárať všetky ženy, ktoré sú krásne a úspešné i vo veku 50+ na internetoch. Keby si miesto toho venovala čas pár odborným článkom o funkčných látkach v dermatológii, o najdôležitejších aspektoch starnutia pleti, o prevencii straty kolagénu a elastínu v koži, tak by si mohla mať luxusnú pleť aj s kontom bežnej ženy (i tej Blaženy vo VW na dvojsmennej prevádzke).

anonym_11e02a
Včera o 18:59

@anonym_autor mne sa nepaci a zbytocne jej to zvyraznilo vrasky. vyzera teraz ovela starsie. je to krasna zena, ved nemusi mat vlasy do pol chrbta ale tento kratky zostrih jej nesvedci. je to samozrejme jej vec ale za mna stratila ten svoj šmrnc. ved staci sa pozriet na tu poslednu fotku kde ma vlasy po plecia, uplne ina zena, takto to mohla nosit ak nechcela uz dlhe

anonym_5b4abd
Včera o 19:02

@anonym_autor môj muž: vyzerá jak stará lesba

anonym_92505c
Včera o 19:05

Bola grandiozna v tych mega romantic satach, dlhe nohy spravia figuru, 🎀 a festival nadpojenych vlasov nechala kolegyniam, z hustych vlasov sa da vykuzlit vsetko👠 aj vrabciak.

anonym_725de0
Včera o 19:06
@raffaella

@anonym_725de0 v čom sa tvári ako tínedžerka? Tvári či správa je jedno, uveď konkrétne ako sa tvári ona ako tínedžerka. Tričko Rolling Stones na neformálny rozhovor pre Plusku alebo čierny oblek a mokasíny na BB Aleny Pallovej, kde bola ako celebrita lebo proste ju takto vnímajú na Slovensku i v zahraničí? Či skôr si nevedela ako zhodiť niekoho ako ona pod rúškom anonymu na MK a tak si si kopla aspoň takto virtuálne?

Ak poznáš iba luxusnú kozmetiku a Indulonu a nič medzi tým, tak potom ti naozaj nezostáva nič iné iba ohovárať všetky ženy, ktoré sú krásne a úspešné i vo veku 50+ na internetoch. Keby si miesto toho venovala čas pár odborným článkom o funkčných látkach v dermatológii, o najdôležitejších aspektoch starnutia pleti, o prevencii straty kolagénu a elastínu v koži, tak by si mohla mať luxusnú pleť aj s kontom bežnej ženy (i tej Blaženy vo VW na dvojsmennej prevádzke).

@raffaella to ťa naozaj takto do vývrtky vytočil jeden môj príspevok, ktorý som vcelku slušne napísala?? WTF? Je to moja moja obľúbená modelka od mlada. Je to jedna pekná žena, ale proste má svoju vek a nie všetko jej svedčí. Myslim, že som to dosť slušne napísala. Neviem prečo sa tu trasieš od jedu a kopes ty do mna. Nepotrebujem si do nikoho kopať. Je to proste môj názor, tak ako ty máš svoj. Nikoho som tu neurážala, ani som sa tu na nikom nevozila, tak sa skľudni.

anonym_066606
Včera o 19:08
@anonym_5b4abd

@anonym_autor môj muž: vyzerá jak stará lesba

@anonym_5b4abd zdielam názor tvojho manžela.
Ten účes je strašný pre ženu ktorá mala celý život image elegantnej sexy ženy. Keď chcela sebe/svetu/manželovi s ktorým sa rozvádza dokázať nezávislosť, stačilo sa prefarbiť a nie zo seba spraviť chlapa

autor
Včera o 19:08

Tak tu ten kratky uces nema taky strapaty, ale v porovnani s tymi dlhsimi vlasmi jej podla mna tie kratke pridavaju vek.

anonym_5b4abd
Včera o 19:11
@anonym_725de0

@anonym_725de0 vidno, že sa vyznas v móde ako hus do piva. Daj ten outfit teenagerke a ovracia ti ho spredu aj zozadu. Nemáš ani páru, čo nosia dnešné decká. Podľa teba asi treba Adrianu supnut do fertuchy a nasadiť jej na hlavu karfiol, aby vyzerala "na svoj vek"?

raffaella
Včera o 19:13
@anonym_725de0

@raffaella to ťa naozaj takto do vývrtky vytočil jeden môj príspevok, ktorý som vcelku slušne napísala?? WTF? Je to moja moja obľúbená modelka od mlada. Je to jedna pekná žena, ale proste má svoju vek a nie všetko jej svedčí. Myslim, že som to dosť slušne napísala. Neviem prečo sa tu trasieš od jedu a kopes ty do mna. Nepotrebujem si do nikoho kopať. Je to proste môj názor, tak ako ty máš svoj. Nikoho som tu neurážala, ani som sa tu na nikom nevozila, tak sa skľudni.

@anonym_725de0 ale kdeže vytočila, čo si 😅 dala som ti konkrétne otázky, na ktoré nevieš odpovedať, hoci si tu bohorovne tvrdila veci ako by si s ňou roky žila. Nevyšlo, holt to sa stáva 🤷

anonym_70bcff
Včera o 19:15
@enmery

Sú na svete len 2 ženy, u ktorých som videla krátke vlasy a brutálne im to pasovalo a neubralo im to na sexepíle, práve naopak a to je Kvetka Horváthová a Halle Berry.

@enmery aj charlize theron. ma krasnu tvar

anonym_725de0
Včera o 19:17
@raffaella

@anonym_725de0 ale kdeže vytočila, čo si 😅 dala som ti konkrétne otázky, na ktoré nevieš odpovedať, hoci si tu bohorovne tvrdila veci ako by si s ňou roky žila. Nevyšlo, holt to sa stáva 🤷

@raffaella vidieť, že je to tvoja kamarátka a že ty si s nou žila. Pekný večer ti prajem.🙂

enmery
Včera o 19:17
@anonym_70bcff

@enmery aj charlize theron. ma krasnu tvar

@anonym_70bcff Áno, nejako mi vypadla. Veru, má krásnu tvár.