@terezia74 No v 54 mladá určite nebudem. Je to pekná žena aj vzhľadom na svoj vek, ale netvárme sa, že je mladá. Ja som hlboká 40cka a tiež sa nevydávam za mladu. Ja viem, že tu všetky 40 a 50 vyzerajú na 25, ale smola, prírodu neoklameme. Mne skôr príde smutne, že taká elegantná a pekná baba sa tvári ako tínedžerka. Jej veku to už nesluší.
@anonym_725de0 To iba na modrom koni vyzeraju 40+ na 20. Inde nie, toto je vynimocne miesto 🤣🤣🤣
Podla mna Adriane pristane vsetko. Vyzera perfektne.
@raffaella Obdivujem Ťa, mne už dávno došlo, že najviac okydajú inú ženy tie, ktoré priam trasie od závisti a nieže v 54, ale ani v 24tke nevyzerali dobre a majú zo seba komplexy celý život. A tak si uľavia aspoň takto.
@enmery tak je to veru. Jedno je odpovedať k téme diskusie, či sa nám páči účes, mejkap, šaty tej-ktorej ženy či muža na nejakej akcii alebo niekde na internetoch. Ale splietať tu svoje konšpirácie a domnienky a vydávať ich za fakty a popritom samozrejme snaha čo najviac dotyčnú osobu zhodiť pod rúškom "veď som si iba povedala svoj názor" je úbohé a trápne. Žena so zdravým sebavedomím a vnútorne so sebou spokojná nemá žiadnu potrebu ani nutkanie toto robiť. A vždy, vždy takéto reči majú ženy, ktorej dotyčnej osobe nesiahajú fyzicky či mentálne ani po členky.
je to krásna žena, môže si dovoliť aj takéto extrémne premeny
Sú na svete len 2 ženy, u ktorých som videla krátke vlasy a brutálne im to pasovalo a neubralo im to na sexepíle, práve naopak a to je Kvetka Horváthová a Halle Berry.
@enmery
ano a este jedna - vidno ju v klipe od Nightwish Kiss while your lips are stil red 🙂 tej to tiez ohromne pasuje.
Áno vyzerá omnoho staršie plus mne osobne sa nepáči na žene krátke vlasy keďže ja sama ich mám vždy od detstva po zadok .Neurazam tie čo majú také vlasy lebo tým sa zase nemusia páčiť tie moje 🤷
Po prvé- ona stará je, takže preto staro vyzerá. Po druhé-tento účes by jej sekol keby mala 20 alebo 30 rokov. V tomto veku už nie. Voľakedy to bola krásna žena, mala by sa už trošku uvedomiť, že jej hviezda zhasla.
@anonym_725de0 ja si myslim ze po precitani tvojho komentara sa uvedomi a necha si narast dlhe vlasy. Pokial bude potrebovat radu od nejakej bezvyznamnej osoby na slovensku, urcite sa na teba obrati. Dobre ze si sa ozvala, kto to kedy videl, aby si ludia robili veci podla seba. A k tej zhasnutej hviezde, pozri si najprv co znamena vo francuzsku, kde roky zije.
@anonym_autor môj muž: vyzerá jak stará lesba
@anonym_5b4abd sa chvalis tym, akeho mas prizemneho chlapa? Sa citis sebaistejsie, ked sa tvoj muz vyjadri o celosvetovo znamej modelke, ze je stara lesba? Inak, pozrela by som sa, ako vyzeras pri adriane ty.
Vlasy=koruna krásy. Adriana je krásna žena, svedčí je všetko, ale mne sa viac páči s dlhšími vlasmi. Asi potrebovala zmenu-nový život (muž), nové vlasy🤷♀️
Aj v 54 rokoch a krátkom účese je Adriana Sklenaříková stále krásna žena. Áno, v dlhých vlasoch pôsobila viac žensky, romanticky a elegantne, ale v krátkom účese na mňa pôsobí viac šik, nezávisle a moderne a mne sa veľmi páči. Krátky účes vždy zvýrazní črty tváre, takže vyšší vek nezaprie. Napriek tomu stále vyzerá skvelo, možno aj sebavedomejšie, rozhodnejšie a profesionálnejšie. Určite ju to odlíšilo od davu a stále priťahuje pozornosť. Mne sa páči, že na to nabrala odvahu a sebavedomie a „vie ten účes nosiť“.
A vy, dievčatá, ktoré ste si pod rúškom anonymných nickov „poobtierali jazyky“, lepšie sa vám bude zaspávať? Nestačilo jednoducho napísať – s dlhými vlasmi sa mi páčila viac? Keď si dá žena vo vyššom veku spraviť úpravy tváre zle je, ak sa o seba „len“ klasicky stará a má nejakú vrásku a proste ten vek už nezaprie, už je to „stará lesba“🙈 Ľuďom proste nikdy nevyhovieš🙄
Aj v 54 rokoch a krátkom účese je Adriana Sklenaříková stále krásna žena. Áno, v dlhých vlasoch pôsobila viac žensky, romanticky a elegantne, ale v krátkom účese na mňa pôsobí viac šik, nezávisle a moderne a mne sa veľmi páči. Krátky účes vždy zvýrazní črty tváre, takže vyšší vek nezaprie. Napriek tomu stále vyzerá skvelo, možno aj sebavedomejšie, rozhodnejšie a profesionálnejšie. Určite ju to odlíšilo od davu a stále priťahuje pozornosť. Mne sa páči, že na to nabrala odvahu a sebavedomie a „vie ten účes nosiť“.
A vy, dievčatá, ktoré ste si pod rúškom anonymných nickov „poobtierali jazyky“, lepšie sa vám bude zaspávať? Nestačilo jednoducho napísať – s dlhými vlasmi sa mi páčila viac? Keď si dá žena vo vyššom veku spraviť úpravy tváre zle je, ak sa o seba „len“ klasicky stará a má nejakú vrásku a proste ten vek už nezaprie, už je to „stará lesba“🙈 Ľuďom proste nikdy nevyhovieš🙄
@sovica Slovami klasika, "ľuďom jepe". Filtre zo sociálnych sietí a plastiky a pohľad na takýchto ľudí im vymyli mozog.
Tak úvodná fotka je momentka, ta veľmi nevyšla..
na ostatných sa mi páči aj v krátkych vlasoch, dokonca viac, ako na tej, čo tu je prilepená, čo je na nej dlhovlasá.
A najmä na tej s chlapom vyzerá veľmi dobre. mne sa nezdá, že by ju to robilo staršou.

@anonym_725de0 ale kdeže vytočila, čo si 😅 dala som ti konkrétne otázky, na ktoré nevieš odpovedať, hoci si tu bohorovne tvrdila veci ako by si s ňou roky žila. Nevyšlo, holt to sa stáva 🤷
@raffaella Obdivujem Ťa, mne už dávno došlo, že najviac okydajú inú ženy tie, ktoré priam trasie od závisti a nieže v 54, ale ani v 24tke nevyzerali dobre a majú zo seba komplexy celý život. A tak si uľavia aspoň takto.