icon

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?

16. feb 2026

Fanusikovia ju rozoberaju po socialnych sietach a nevedia jej odpustit ten kratky strih, vraj ju to zostarsilo, suhlasite?

Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?
Strana
z4
beronsche
17. feb 2026
@sara07

@zuzubb007 chlap ktorému rednu vlasy sa v drvivej väčšine vystriha na kratučko alebo do hola , zaujímavé že to je v poriadku
ale baba si to ma nadpajat , dala kratky strih aby mala hustejšie čo je na tom zlé ??
to ma chcete fakt presvedčit že riedke dlhe vlasy su ok ? tie chvostiky ?

@sara07 presne, vysoké čelo, riedke vlasy, ale hlavne čo najdlhšie, je naozaj omnoho, omnoho horšie ako šmrncovny krátky účes.

anonym_6600be
17. feb 2026

Juuu, kolko zavisti v niektorych prispevkoch

sara07
17. feb 2026
@zuzubb007

@sara07 ja viem koľko má rokov veľmi dobre pridalo jej to +10 minimalne, no keby mám 4 vlasy tak nosím parochňu, určite nie krátke vlasy

@zuzubb007 aj to je dobré riešenie ale na slovensku by mali aj s tým problém , i ked mnohe baby vo svete ich bežne nosia

anonym_f7571f
17. feb 2026
@anonym_639433

@anonym_f7571f aj mne sa pačia vlasy po zadok ale huste zdrave na 20 , ak to nemaju ponadpajane tak tým 40 to mám chut niekedy už sama odstrihnut ked už si ani konce väčšnou nezastrihavaju nepestuju
netvárme sa že vrchol je cop alebo lajničko urobene z vlasov

Ja ich nemám nadpajane lebo to vyzerá otrasne pokiaľ sa o to tá žena nestará.

rozculena
17. feb 2026
@anonym_autor

@sara07 no mňa by zaujímala vizáž @rozculena - keď napísala, že Adriana vyzerá na 70 rokov, tak by ma zaujímal ten šťastný genofond, kde ženy v 50-ke vyzerajú šťavnato a stále mlado

@anonym_autor nefajčím a nedržím extrémne diéty,čiže som v 50 nebola zošúverená ako ona a v práci som bola najstaršia a nikto mi neveril,keď som povedala,koľko mám rokov

autor
17. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor nefajčím a nedržím extrémne diéty,čiže som v 50 nebola zošúverená ako ona a v práci som bola najstaršia a nikto mi neveril,keď som povedala,koľko mám rokov

@rozculena čiže máš nadváhu, ktorá ti vypĺňa tvár?

rozculena
17. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena čiže máš nadváhu, ktorá ti vypĺňa tvár?

@anonym_autor akú nadváhu? myslíš,že existujú len vychudnuté a obézne ženy? Medzi tým nič?

autor
17. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor akú nadváhu? myslíš,že existujú len vychudnuté a obézne ženy? Medzi tým nič?

@rozculena nepíšem obezitu, píšem nadváhu

rozculena
17. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena nepíšem obezitu, píšem nadváhu

@anonym_autor to je úplne jedno,obezita alebo nadváha,ty skrátka tvrdíš,že žena s normálnou váhou musí v tvári vyzerať zošúverene a staro,lebo tam nemá tuk.

autor
17. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor to je úplne jedno,obezita alebo nadváha,ty skrátka tvrdíš,že žena s normálnou váhou musí v tvári vyzerať zošúverene a staro,lebo tam nemá tuk.

@rozculena fíha, ja toto tvrdím? A kde? Lebo ty zasa asi tvrdíš, že len fajčiarky a extrémne diétujúce musia mať zošúverenú tvár? Genetika, vek nič? Len fajčenie a extrémne diéty?

rozculena
17. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena fíha, ja toto tvrdím? A kde? Lebo ty zasa asi tvrdíš, že len fajčiarky a extrémne diétujúce musia mať zošúverenú tvár? Genetika, vek nič? Len fajčenie a extrémne diéty?

@anonym_autor bavíme sa o 50+.....to ty neberieš do úvahy genetiku,operuješ iba s nadváhou.
Viac sa k tomu nevyjadrujem,je mi úplne jedno,čo si tu všetci o mne myslia.

autor
17. feb 2026
@rozculena

@anonym_autor bavíme sa o 50+.....to ty neberieš do úvahy genetiku,operuješ iba s nadváhou.

@rozculena o zosuverenosti a vyzore 70nicky si tu zacala prva pisat ty. Kazdy sa vyjadroval ci jej seknu alebo neseknu kratke vlasy🤔

dkethe
17. feb 2026

uces je perfektny.
zbytok nehodnotim 😅😅

ankare
17. feb 2026
@anonym_655a8d

@rozculena nemá plastické operácie, preto vyzerá v 54 na 54 a nie 31, vieš.

@anonym_655a8d Samozrejme,že má úpravy na tvári.

ankare
17. feb 2026
@raffaella

Vyzerá primerane na svoj vek 54 rokov a je to úplne v poriadku, vyzerá totiž výborne. Je úplne zjavné, že nemá žiadne zákroky a nehrá sa na tridsiatničku. Mne sa v tomto účese nepáči, v dlhých vlasoch bola bohyňa, ale môj názor je úplne nepodstatný, dôležité je ako sa v tom účese cíti ona sama. Evidentne mala chuť na zmenu vzhľadu, vidno to aj na štýle obliekania.

@anonym_725de0 v čom konkrétne sa Adriana správa ako tínedžerka? Uveď aspoň niekoľko dôvodov svojho tvrdenia. A tiež by si mohla zdôvodniť, odkiaľ si prišla k tomu bohorovnému tvrdeniu, akú najluxusnejšiu kozmetiku Adriana celý život používa. Azda s ňou žiješ, upratuješ jej kúpeľňu, si jej BFF? A ešte skús uviesť aspoň jedinú EBM štúdiu, ktorá potvrdzuje že luxusná kozmetika je dôvodom krásnej pleti aj vo vyššom veku.

@raffaella Jasné,že ma zákroky na tvári.

anonym_8903d1
17. feb 2026
@rozculena

@rozculena si strasne negativna, zavistliva, neprajna, za mna toxicka. Ved uz len ten nick co si si zvolila o teba napovie dost. A ty ides hodnotit adrianu ze je zosuverena dietami. Matka zem.

diablikovci
17. feb 2026

Mne sa páči a veľmi. Lebo aj ja mám krátke vlasy a taký pánsky strih na ženský spôsob 🙂 .

maryetta
17. feb 2026

Myslela som tento strih/učes. To mi k nej nesedi. Každopadne vela robi aj to odfarbene obočie.

iv1rozali
17. feb 2026

To je vnútorne krásna žena. Pristane jej všeličo...a je to čisto jej osobná vec...a nemusí nikomu skladať účty. Prajem jej všetko dobré!

anickaaa6aaa
17. feb 2026
@maryetta

Myslela som tento strih/učes. To mi k nej nesedi. Každopadne vela robi aj to odfarbene obočie.

@maryetta toto sa ani mne nepáči. Hlavne to odfarbeme obočie. Tu naozaj nevyzerá dobre.

Strana
z4