Páči sa vám nový krátky účes Sklenaříkovej?
Juuu, kolko zavisti v niektorych prispevkoch
@anonym_f7571f aj mne sa pačia vlasy po zadok ale huste zdrave na 20 , ak to nemaju ponadpajane tak tým 40 to mám chut niekedy už sama odstrihnut ked už si ani konce väčšnou nezastrihavaju nepestuju
netvárme sa že vrchol je cop alebo lajničko urobene z vlasov
Ja ich nemám nadpajane lebo to vyzerá otrasne pokiaľ sa o to tá žena nestará.
@anonym_autor nefajčím a nedržím extrémne diéty,čiže som v 50 nebola zošúverená ako ona a v práci som bola najstaršia a nikto mi neveril,keď som povedala,koľko mám rokov
@anonym_autor nefajčím a nedržím extrémne diéty,čiže som v 50 nebola zošúverená ako ona a v práci som bola najstaršia a nikto mi neveril,keď som povedala,koľko mám rokov
@rozculena čiže máš nadváhu, ktorá ti vypĺňa tvár?
@anonym_autor akú nadváhu? myslíš,že existujú len vychudnuté a obézne ženy? Medzi tým nič?
@rozculena nepíšem obezitu, píšem nadváhu
@anonym_autor to je úplne jedno,obezita alebo nadváha,ty skrátka tvrdíš,že žena s normálnou váhou musí v tvári vyzerať zošúverene a staro,lebo tam nemá tuk.
@rozculena fíha, ja toto tvrdím? A kde? Lebo ty zasa asi tvrdíš, že len fajčiarky a extrémne diétujúce musia mať zošúverenú tvár? Genetika, vek nič? Len fajčenie a extrémne diéty?
@rozculena fíha, ja toto tvrdím? A kde? Lebo ty zasa asi tvrdíš, že len fajčiarky a extrémne diétujúce musia mať zošúverenú tvár? Genetika, vek nič? Len fajčenie a extrémne diéty?
@anonym_autor bavíme sa o 50+.....to ty neberieš do úvahy genetiku,operuješ iba s nadváhou.
Viac sa k tomu nevyjadrujem,je mi úplne jedno,čo si tu všetci o mne myslia.
@anonym_autor bavíme sa o 50+.....to ty neberieš do úvahy genetiku,operuješ iba s nadváhou.
@rozculena o zosuverenosti a vyzore 70nicky si tu zacala prva pisat ty. Kazdy sa vyjadroval ci jej seknu alebo neseknu kratke vlasy🤔
Vyzerá primerane na svoj vek 54 rokov a je to úplne v poriadku, vyzerá totiž výborne. Je úplne zjavné, že nemá žiadne zákroky a nehrá sa na tridsiatničku. Mne sa v tomto účese nepáči, v dlhých vlasoch bola bohyňa, ale môj názor je úplne nepodstatný, dôležité je ako sa v tom účese cíti ona sama. Evidentne mala chuť na zmenu vzhľadu, vidno to aj na štýle obliekania.
@anonym_725de0 v čom konkrétne sa Adriana správa ako tínedžerka? Uveď aspoň niekoľko dôvodov svojho tvrdenia. A tiež by si mohla zdôvodniť, odkiaľ si prišla k tomu bohorovnému tvrdeniu, akú najluxusnejšiu kozmetiku Adriana celý život používa. Azda s ňou žiješ, upratuješ jej kúpeľňu, si jej BFF? A ešte skús uviesť aspoň jedinú EBM štúdiu, ktorá potvrdzuje že luxusná kozmetika je dôvodom krásnej pleti aj vo vyššom veku.
@raffaella Jasné,že ma zákroky na tvári.
@rozculena si strasne negativna, zavistliva, neprajna, za mna toxicka. Ved uz len ten nick co si si zvolila o teba napovie dost. A ty ides hodnotit adrianu ze je zosuverena dietami. Matka zem.
Mne sa páči a veľmi. Lebo aj ja mám krátke vlasy a taký pánsky strih na ženský spôsob 🙂 .
To je vnútorne krásna žena. Pristane jej všeličo...a je to čisto jej osobná vec...a nemusí nikomu skladať účty. Prajem jej všetko dobré!
Myslela som tento strih/učes. To mi k nej nesedi. Každopadne vela robi aj to odfarbene obočie.
@maryetta toto sa ani mne nepáči. Hlavne to odfarbeme obočie. Tu naozaj nevyzerá dobre.

@zuzubb007 chlap ktorému rednu vlasy sa v drvivej väčšine vystriha na kratučko alebo do hola , zaujímavé že to je v poriadku
ale baba si to ma nadpajat , dala kratky strih aby mala hustejšie čo je na tom zlé ??
to ma chcete fakt presvedčit že riedke dlhe vlasy su ok ? tie chvostiky ?
@sara07 presne, vysoké čelo, riedke vlasy, ale hlavne čo najdlhšie, je naozaj omnoho, omnoho horšie ako šmrncovny krátky účes.