icon

Páčia sa vám nové nechty?

11. jún 2024

Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?

Strana
z5
topanocky054
12. jún 2024

Prirodzené nechty sú krásne.Tenke a nie hrubé ktoré pôsobia umelo. A ešte k tomu predĺženie na tipy
V dnešnej dobe správna nadčasová nechtarka používa šablóny alebo dual formy ktoré sú šetrnejšie k nechtom ako dávať lepidlo. Ale je 90% žien ktorým sa páčia hrubé nechty ktoré pôsobia umelo.Vyslovene si to žiadaju.Nechapem prečo,ale je to tak.Mužom zase opačne.Počuvam len chváli z mužského pohlavia na takzvané Slim nechty ale ženám sa to nepáči 🤷

juliacenc
12. jún 2024

Keby boli ovalne tak by sa mi pacili, taketo hranate posobia staromodne pre mna

monciika
12. jún 2024

Moje kolegyne majú ešte dlhšie ako tieto tvoje, tiež sa mi to nepáči. Celkovo take dlhé. Ja mám svoje dlhe prirodzene a príde mi to krajšie 😀 ale farba je pekná 😊

autor
12. jún 2024

@dominika_sk za mňa krásne nechty aj farba aj tvar .. mne tiež rýchlo rastu

aurora33
13. jún 2024

No autorka, vidno, ze ty a aj Dominika ste absolútne bez vkusu.

princezna_bosorka
13. jún 2024

podla mna su vsetky umele nechty hnusne.... ale na mojom nazore tiez nezalezi (ked chce zena vyzerat ako umela barbina, je to jej vec).

akyia
13. jún 2024

Tie, čo píšu že sa to nosilo pred xy rokmi nemajú prehľad o tom, čo sa nosí teraz…. Sú pekné aj farba aj dĺžka aj tvar, stále sa robia aj dlhé aj krátke aj hranaté aj špicaté aj mandľové aj jemné aj krikľavé neviem čo riešite 😀

vanilla17
13. jún 2024

Nosia sa všetky tvary. Dnes je v móde všetko. Ale tento typ nechtov sa mi takisto nepáči. Farby, dobre no, každý má svoje obľúbené. Ale určite by som si dala kratšie a oblukovité, nie hranaté.

patrisaa
13. jún 2024

@akyia Nemáme prehľad o tom čo sa nosí? Nechty žien mám denno denne na očiach a veru toto sa nenosí. 😅 Nanajvýš tak u číňaniek si dávajú robiť takéto nechty pubertiačky. Nehovoriac o špine, ktorú nosia pod nechtami a opadaných nechtoch po chvíli. 🤢 Boh ma ochraňuj, keď mám po Číňanke niečo prerábať. Radšej vezmem inú klientku.

patrisaa
13. jún 2024

Samozrejme, že sa nosia aj rôzne tvary a farby ale nie každá si môže všetko dovoliť. Keď ma raz široké lôžka a dá si hranatý tvar, tak nechty vyzerajú ako lopaty.🫠 Ale nato tam je manikérka aby ti poradila. Určite by som nabudúce skúsila nejaký zúžený tvar napríklad ballerina alebo mandľové. Nechty nebudú pôsobiť tak mohutne a prsty budú vyzerať štíhlejšie.😊

kathhii
14. jún 2024

Nie, sú ako lopaty... Modrá by nebola zlá, ale tie trblietky by som nedala na 2 nechty na celú plochu, ale ich využila na ozdobenie...

sisska96
17. jún 2024

Nie. Takýto tvar štýl už nie je v móde.

Strana
z5