Páčia sa vám nové nechty?
Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?

nie,ale na mojom názore nezáleží
Nie, strach a hruza
Takéto sa nosili pred 10 rokmi
@miamaria čože, však dala som si také preto, že ich nosí každý v okoli 🤣
Nie, taká dĺžka sa už nenosí, maximálne pubertacky
Ani mne sa to nepáči. 😬
Ak si si to dala, tak sa Ti to asi paci, to, ze sa to nepaci napr. mne (a evidentne aj mnohym dalsim), to Ti moze byt jedno-nosis ich Ty, nie my.
Podľa mňa sú nádherne štýlové baby blue je farba v top 3 čo sa týka farieb v roku 2024 a trblietky/glitre sú budú aj boli vždy v móde 🙂)) Skvelá voľba
@dskjhfdlkdjhl však jasne, chcela som len názor chcela som takéto skúsiť ešte som nemala tento tvar
tebe sa to paci? ak ano, tak je suma fuk, co si o tom myslia ostatni.
a ked uz mas teda potrebu sa pytat - za mna dlhe, a tie farby tiez nie. Celkovo som neprisla na chut tej mode kazdy alebo skoro kazdy prst iny.
no opakujem, ak sa to tebe paci, tak nemas co riesit.
Pekné..👍
@1ryba a ešte sa nosia vo funny videách, keď niekto paroduje takú jednoduchsiu
Nie. Hlavne ten tvar sa mi nepaci.
Pre 14r pubertacku na diskoteku v giraltovciach akurat, ale dospela zena nieee
Nebojis sa, ze si s tymi hranami poskriabes ritnu dierku pri utierani?
Mne sa to tiež nepáči, ani tvar, ani dĺžka, ani to, ako je to zlé spravené
@nikaeli moja nechtarka ma dovolenku išla som k čiancom 🤣 to som si ani nevšimla
Nie a btw ani to nie je profesionalna prava, nabuduce pytaj zlavu, ked sa na tebe niekto uci😉
@portret7 práveže tento Číňan tam robí odjakživa chodím pravidelne okolo na nákup
Toto je tak desatrocie dozadu a uz vtedy to bolo skarede. Dnes uz je to skarede a nemoderne.
ten palec je otrasný,za toto pýtajú peniaze? tá nechtárka je slepá?
nie, ale mne sa nepacia ziadne umele nechty.
Príliš dlhé a nepraktické . Mne sa nepáčia takéto umelé nechty celkovo. Vždy si len pomyslím ako s tým dokaze niekto normálne fungovať
Myslite že to môžem ísť reklamovať? Ten palec som si fakt nevšimla
Nie
Ak sa tebe pacia, nepotrebujes nazor okolia.
Ale nechty, co raz tolko prevysuju originalnu dlzku nechta, posobia uz mohutne, tazko. Cim baculatejsie ruky, tym viac. Celkovo vyzeraju aj dost hrube, chcelo by to asi podbrusit. A akoby ti ani nesedeli dobre na nechtoch. Ako zle nalepene rychlolepky z drogerie. Posobia ako odrastene. Ale neviem, ako dlho ich uz mas. Mozno uz su odrastene.
Bledomodra je krasna, no kombinacia s tymi temnymi trblietkami ju uplne zabija. Chcelo by to nieco svetlejsie, lahsie. Kludne trblietave, ale jemnejsie.
A chcelo by to viac sa starat o kozticku (lozka nechtov), lebo taketo nechty pritahuju k prstom pohlady. Takze popraskanu kozticku so zadermi zvyraznuju.
Za mna nabuduce o tretinu kratsie, tvar si ponechaj, ak sa ti paci, kludne aj bledomodru farbu, ale v kombinacii s niecim svetlym, lahkym. Co ju nebude prebijat, ale skor doplnat.
Skor nieco svetle a trebars v jemne trblietavom opalovom style. Alebo ton v tone s matnym efektom. Alebo s matnym, ci trblietavym ombre prechodom. A tak.