icon

Páčia sa vám nové nechty?

11. jún 2024

Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?

Strana
z5
autor
11. jún 2024
rozculena
11. jún 2024

nie,ale na mojom názore nezáleží

prasiatko30
11. jún 2024

Nie, strach a hruza

miamaria
11. jún 2024

Takéto sa nosili pred 10 rokmi

autor
11. jún 2024

@miamaria čože, však dala som si také preto, že ich nosí každý v okoli 🤣

zmrzlinka2021
11. jún 2024

Nie, taká dĺžka sa už nenosí, maximálne pubertacky

evaachesa
11. jún 2024

Ani mne sa to nepáči. 😬

dskjhfdlkdjhl
11. jún 2024

Ak si si to dala, tak sa Ti to asi paci, to, ze sa to nepaci napr. mne (a evidentne aj mnohym dalsim), to Ti moze byt jedno-nosis ich Ty, nie my.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
catherine_gun
11. jún 2024

Podľa mňa sú nádherne štýlové baby blue je farba v top 3 čo sa týka farieb v roku 2024 a trblietky/glitre sú budú aj boli vždy v móde 🙂)) Skvelá voľba

autor
11. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl však jasne, chcela som len názor chcela som takéto skúsiť ešte som nemala tento tvar

elanor
11. jún 2024

tebe sa to paci? ak ano, tak je suma fuk, co si o tom myslia ostatni.

a ked uz mas teda potrebu sa pytat - za mna dlhe, a tie farby tiez nie. Celkovo som neprisla na chut tej mode kazdy alebo skoro kazdy prst iny.

no opakujem, ak sa to tebe paci, tak nemas co riesit.

jeliz59
11. jún 2024

Pekné..👍

zmrzlinka2021
11. jún 2024

@1ryba a ešte sa nosia vo funny videách, keď niekto paroduje takú jednoduchsiu

beata_k
11. jún 2024

Nie. Hlavne ten tvar sa mi nepaci.

sisa_s
11. jún 2024

Pre 14r pubertacku na diskoteku v giraltovciach akurat, ale dospela zena nieee

nikaeli
11. jún 2024

Mne osobne farby nevadia, aj keď ja by som si také nedala. Nepáči sa mi tvar. A palec. To si si lepila sama? nesedí ti to tam 🤷🏻‍♀️

viestta
11. jún 2024

Nebojis sa, ze si s tymi hranami poskriabes ritnu dierku pri utierani?

dadka1997
11. jún 2024

Mne sa to tiež nepáči, ani tvar, ani dĺžka, ani to, ako je to zlé spravené

autor
11. jún 2024

@nikaeli moja nechtarka ma dovolenku išla som k čiancom 🤣 to som si ani nevšimla

portret7
11. jún 2024

Nie a btw ani to nie je profesionalna prava, nabuduce pytaj zlavu, ked sa na tebe niekto uci😉

autor
11. jún 2024

@portret7 práveže tento Číňan tam robí odjakživa chodím pravidelne okolo na nákup

vanilkovazmrzka
11. jún 2024

Toto je tak desatrocie dozadu a uz vtedy to bolo skarede. Dnes uz je to skarede a nemoderne.

rozculena
11. jún 2024

ten palec je otrasný,za toto pýtajú peniaze? tá nechtárka je slepá?

deedol
11. jún 2024

nie, ale mne sa nepacia ziadne umele nechty.

30katrusa40
11. jún 2024

Príliš dlhé a nepraktické . Mne sa nepáčia takéto umelé nechty celkovo. Vždy si len pomyslím ako s tým dokaze niekto normálne fungovať

autor
11. jún 2024

Myslite že to môžem ísť reklamovať? Ten palec som si fakt nevšimla

enmery
11. jún 2024

Nie

ninusa221
11. jún 2024

Za mňa v pohode až na tie dva trblietavé. Tvar som nosila mandľu ale tiež som prešla na tento príde mi pre také mladšie baby. A chcela som zmenu tvar sa dá zmeniť hocikedy. Ja som mala raz takúto tiež farbu. Nechty si už robím sama a veru toto je najľahší tvar tak si robím tiež tento hranatý

moonlight1210
11. jún 2024

Ak sa tebe pacia, nepotrebujes nazor okolia.

Ale nechty, co raz tolko prevysuju originalnu dlzku nechta, posobia uz mohutne, tazko. Cim baculatejsie ruky, tym viac. Celkovo vyzeraju aj dost hrube, chcelo by to asi podbrusit. A akoby ti ani nesedeli dobre na nechtoch. Ako zle nalepene rychlolepky z drogerie. Posobia ako odrastene. Ale neviem, ako dlho ich uz mas. Mozno uz su odrastene.

Bledomodra je krasna, no kombinacia s tymi temnymi trblietkami ju uplne zabija. Chcelo by to nieco svetlejsie, lahsie. Kludne trblietave, ale jemnejsie.

A chcelo by to viac sa starat o kozticku (lozka nechtov), lebo taketo nechty pritahuju k prstom pohlady. Takze popraskanu kozticku so zadermi zvyraznuju.

Za mna nabuduce o tretinu kratsie, tvar si ponechaj, ak sa ti paci, kludne aj bledomodru farbu, ale v kombinacii s niecim svetlym, lahkym. Co ju nebude prebijat, ale skor doplnat.
Skor nieco svetle a trebars v jemne trblietavom opalovom style. Alebo ton v tone s matnym efektom. Alebo s matnym, ci trblietavym ombre prechodom. A tak.

Strana
z5