icon

Padali vám už na druhý deň mihalnice?

16. jún 2024

Baby vcera som bola prvy raz v zivote na mihi. Dnes rano kukam v umyvadle dva tie trsy ci ako sa to vola. Poobede dalsi. Pisala som tej babe co mi robila tak ona to obratila tak ze nieje na vine ze je to bezne.Ze padaju ze mozno len to oko pada na ktorej strane spim. Ja sa ale otacam na obe strany. Urcite enspim iba na jednej strane .Mne to pride skoro aby uz na druhy den som mala dole tri trsy. Co mi do par dni vypadaju vsetky? Ake mate skusenosti

la_dolce_vita
16. jún 2024

Mne tiez nedrzali, do tyzdna boli vsetky dole. Neostali mi ani vytetovane ocne linky, 2x som som vyskusala a nevydrzalo ☹ Stava sa, kazdy sme iny.

autor
16. jún 2024

@la_dolce_vita och to som nstvana tokko casu a penazi😤😤😤

miskakyska
16. jún 2024

Nepoužila si odličovaciu vodu?

autor
16. jún 2024

@miskakyska nie ani som sa ich nedotkla nesuchala nic absolutne nic

zarrinka
16. jún 2024

Mne zvyčajne do týždňa väčšina vypadala a potom vyzerali hrozne. Preto som prestala na mihalnice chodiť úplne a teraz ľutujem, že som vôbec začala

syslik81
16. jún 2024

mihalnice prirodzene padaju .. tak asi peoste odpadla mihalnica a s nou aj umela.. vydrz par dni a uvidis .. je normalne ze na druhy den par dpadne ale nemalo by to byt denne a vela

autor
16. jún 2024

@zarrinka ja tiez uvazujem
Ci pojdem na doplnenie. To ze nemusim riesit spiralu odlicovanie je super. Ale hlavne ten cas je tl hrozne dlho premna . Plus ten efekt hak budu vypadavat🤦‍♀️

autor
16. jún 2024
zarrinka
16. jún 2024

Áno, je to pohodlnejšie a pekné len mne brutál zničili moje vlastné mihalnice. Ja uz skúsim skôr lamináciu mihalníc než umelé mihalnice

nika_val
16. jún 2024

Ja som mala tiež ten problém že my vydržali max 2 týždne a potom brutálnym tempom padali od vtedy do 2dni boli celé dole
Moja kozmetička bola zo mňa zúfalá, skúšali sme všetko možné a sama nevedela že prečo mi tak zle držia..
Jeden krát sa stalo že dokonca do týždňa boli celé dole (vtedy bola na ne týždeň pred ms a vraj to ma vplyv na výdrž )
Potom som aj prestala chodiť na to lebo to nemalo pre mňa zmysel každý 2 týždeň na nové chodiť a keďže som ich mala tak veľmi vypadne nemohlo sa to rátať ako doplnenie ale ako nové mihalnice takže stále plnú cenu som platila 🙈

autor
17. jún 2024

@zarrinka len ta laminacia to ma zmysel

autor
17. jún 2024

@nika_val madaker

nika_val
17. jún 2024

Mne sa neskutočne páči ten efekt umelých mihalníc a viem že s laminaciou ja nedosiahnem pekný efekt
Ale bohužiaľ naozaj sme skúsili s mojou kozmetičkou všetko a proste mi nedržali
Pritom som sa tam osobne stretalava s jej inými zákazníckami čo chodili na doplnenie a oni mali reálne zopár trsov preč a ja som to tak chodila po 2 týždňoch s 4 trsmi na oku 🤦

lakebabe
17. jún 2024

Môžeš mat mastnú plet ja mam a chodím na mihalnice ale musím chodiť každých 10-14 dní nechápem ako niekomu vydržia mesiac. Tak isto rýchlo mi dole ide tetovanie obočia. Mihalnice padajú aj s tvojimi to je normálne. Mihalnica ma životnosť cca 6 -8 týždňov potom vypadne ci máš nalepené alebo nie

autor
17. jún 2024

@lakebabe ano mam mastnejsiu plet nie vsak uplne mastnu

la_dolce_vita
17. jún 2024

@lakebabe ja obocie takisto, max rok a musim znova ist, mam to velmi skoro vyblednute a linky detto, tie mi vobec nedrzali ☹

lakebabe
17. jún 2024

@la_dolce_vita údel mastnejsej pleti každá kozmeticka sa za hlavu chytá keď prídem bez mihalnice po dvoch týždňoch a keď mi farbili obočie ani nehovorím