icon

Padanie vlasov po štyridsiatke: Ktoré prípravky naozaj fungujú?

Dnes o 06:10

Prosím o radu, som žena 43 r.,už som ozaj pomaly zúfalá ako mi padajú vlasy posledné 2 mesiace extrém. Pozerám prípravky, vitamíny, recenzie...šak jasné niekomu pomôže niekomu nie...ale máte niekto ozaj niečo overené, že toto pomohlo?
Tie výrobky nie sú najlacnejšie, preto uz keď investujem, aby to aj málo účinok.
Ďakujem za radu

anonym_b9aa56
Dnes o 06:21

Mne padali vlasy od 42-44 rokov veľmi. Skúsila som všetko od voľnopredajného, cez lieky na predpis - metionín, alpicot f a ešte niečo na predpis. Skúšala som vlasovú kliniku, trichologické vyšetrenie, samozrejme kompletný rozbor krvi, mineralogram. Šampóny, weleda sérum na vlasov pokožku, všetko z rozmarínu alebo lopúchu. Bola som aj niekoľko krát na mezoterapii vlasov. A napokon mi pomohla plazmoterapia - drakulaterapia. Bola som 3x za sebou každý mesiac a teraz chodím 1x za 3-4 mesiace.

stellarstar
Dnes o 06:23

Forcapil tabletky

anonym_05109e
Dnes o 07:08

Perimenopauza, to bude hormonálne, veľa ženám v tomto obdobi padajú vlasy.Skusila som x-prípravkov nepomohlo nič .Nastastie mám vlasov na 2 hlavy

anonym_029aae
Dnes o 08:40

stresy ? mne v období rozvodu a poriadnych stresov z hlavy zletelo 3/4 vlasov. bola som v takom psych. rozpoložení že po zastabilizovaní tabl. vlasy dorástli.

maca1984
Dnes o 10:32

Forcapil tabletky, 3 mesačná kúra.

procrastique
Dnes o 10:39

Mezoterapia alebo plazmaterapia, aspoň 5 sedení.