Pamela Anderson - kontroverzný účes
Milujem Pamelu, ale teda z tohto účesu mi je až zle, keď to vidím. Co hovoríte? Ako stará teta.

Účes ala čerstvo ostrihané vlasy. 🙂 Mne sa veľmi páči jej prirodzenosť
@mullerova46 prirodzenosť aj mne, len ten účes 😫
Koľko dní ju este budete rozoberať? 😁
Koľko dní ju este budete rozoberať? 😁
@stellarstar som nevedela ze už sa to tu riešilo 😀
Mňa z tej ofiny až striasa 😅
@mullerova46 prirodzenosť? A čo je na nej prirodzené? Prsia umelé, botox, pery,.... Na nej nič prirodzené nie je.
Včera aj 2x hneď 🤣🤣
Takto by som osobne nikdy nikam nešla. Je tu horšie ako zle, tá ofina otras. Možno pre nejaké modelky na mólo, na chvíľu. Inak desne.
Takto by som osobne nikdy nikam nešla. Je tu horšie ako zle, tá ofina otras. Možno pre nejaké modelky na mólo, na chvíľu. Inak desne.
@nika23t pre mňa to bola tak nádherná žena, zavidela som jej, jej krásu, prirodzenosť, hravosť až nevinnosť, a teraz vyzerá tak, že na dôchodku budem ešte nakoniec vyzerať lepšie ako ona. 🤣
Však toto. Ani mi tak na nej nevadili tie úpravy, čo podstúpila. Ako ani táto jej "prirodzenosť" mi nevadí, však chápem, že to je cieľ, ísť z extrému do extrému. Ale tak tento účes... No konec.
Dcera ma kamaratku presne s takym ucesom 😅 Vek 19 rokov. Otca ma Americana, leto stravila v USA a vratila sa takto ostrihana. Mozno to je teraz in 🙃
Dcera ma kamaratku presne s takym ucesom 😅 Vek 19 rokov. Otca ma Americana, leto stravila v USA a vratila sa takto ostrihana. Mozno to je teraz in 🙃
@simsalabim dúfam, že táto móda k nám nepríde a preskočí nás 🤣🤣🤣
@simsalabim dúfam, že táto móda k nám nepríde a preskočí nás 🤣🤣🤣
@basullinka vies co? Jej to velmi pristane, fakt je to take zlate. Pred tym mala dlhe vlasy bez ofiny.
Ak to este nezmazali tak na stene nie tu vo fóre len uz nvm kto to postoval
Mne to vôbec nevadí. Trosku ako Majka z gurunu, ale nech si dá co chce. Konečne sa nasla.
zboku ešte ako tak, ale spredu tá ofina - otras
nejak ma to netrapi. asi riesim v zivote podstatnejsie veci.
Umelci...sú aj väčší pacienti ako ona.Nahodou mne sa páči
aj spevacka SIA take tusim nosi, ju preco nik neriesi.
No proste treba sa zmieriť s tým, že Pamela v Bejvoči je už dávna minulosť.
Neviem, az tak ma ten uces neirituje. Akoze, ja by som takto na podobnu udalost nevysla. Ale keby dali vedla seba ju a nejaku pani, ktora to prehnala s upravami tvare, tak by ma asi iritovala viac ta umela pani. Aj ked je mi jasne, ze ani Pamela nie je uplne prirodzena
ja nechápem,ako niekoho môžu iritovať vlasy cudzieho človeka....a neiritovali by ma ani vlasy mne blízkeho človeka.Sú to jeho vlasy,mňa do toho nič a úprimne? Je mi to úplne ukradnuté.Keby toto bol môj najväčší problém,čo by som za to dala.
Nepáči sa mi ten účes ale je mi srdečne jedno že ho má. Vôbec mi nevadí, veď prečo by aj mal?? Každý nech nosí čo chce..
Nech si každý nosí čo chce a v čom sa cíti ok.

vsak uz je stara teta, ma 57 🙂