Pamela Anderson - kontroverzný účes
Milujem Pamelu, ale teda z tohto účesu mi je až zle, keď to vidím. Co hovoríte? Ako stará teta.

Co je ako na jej ucese
Nevidim nic zle na jej ucese. Kto ste vy,aby ste su sudili a pohorsovali sa nad ucesom? Co ste za ludia,ked musite poukazovat na vzhlad niekoho? Je to tak ubohe a povrchne.
Na met hala ide o koncept celej vizáže. Mozno aj tá ofina mala hlbší zmysel
Však toto. Ani mi tak na nej nevadili tie úpravy, čo podstúpila. Ako ani táto jej "prirodzenosť" mi nevadí, však chápem, že to je cieľ, ísť z extrému do extrému. Ale tak tento účes... No konec.
@nika23t tiez som si povedala, ze no a co, ze nenosi make-up, ani ja nenosim a asi ani nebudem, len vynimocne, ani uces nemam, len proste dlhe vlasy, ale toto je tak hrozne ten uces, ze az. Ved da sa aj normalnejsi vybrat a 100x lepsie by vyzerala s inym.
@simsalabim dúfam, že táto móda k nám nepríde a preskočí nás 🤣🤣🤣
@basullinka ale nech sa nikto na mna nehneva, ale je to nevkus fakt a naozaj a la kral kazisvet, fakt. Keby ma kadernicka takto ostrihala, ani z domu nevyjdem 🤭
Ked sa jej to tak paci, nech to tak ma.
Vlasy rastu stale. Zachvilu bude mat zas iny uces.
Ja poviem aj kadernicke, ked to nie je ono, ze nech si tym hlavu nelame. Zachvilu to dorastie, skusime znova.
Mne sa to na nej páči 🤷lepšie ako dlhé blond vlasy, to je také tuctové ...
@marca12 Simona Krainová si dala námahu a napísala k nej dlhý príspevok.
@luccija ja som to videla, ale teda to ako Simona reaguje to je pod úroveň. Radšej keby nekomentovala. Tento účes ani šaty Pamele nevyšli, resp. neviem aký mala zámer, povedzme, že jej nelichotia tak, ako sme u nej zvyknutí, ale určite takéto reakcie si nezaslúži. Teraz aj ľutujem, že som to sem dala a takto sa na to pozerala včera. Možno sa už tak znova neukáže.

@sevrin Nič pre Teba, veď ona je nízka a ty rád 180 cm a tak😂
@enmery prečo? Ja v žiadnej výške nevidím problém.