icon

Parfémy s vanilkovou vôňou do 80 EUR

bernadettnovakova
11. okt 2025

Snažím sa zohnať parfém do 80€ max ktoré má vanilkovú vôňu s nejakým iným podtónom ešte, nejakú príjemnú vônu, nechcem žiadnu drevitú ani silnú ťažkú vanilku. A ktorá má dobrú výdrž, mne osobne vonia D&G The only one ale je príliš drahá a je vhodná skôr na leto asi.

adri266
11. okt 2025

@bernadettnovakova Mne sa paci Libre, je tam aj levandula. Nie je presladena a je fajn do kolektivu, ak sa s nim zena neolieva.

stellarstar
11. okt 2025

Ja mám BB

minenkaa
11. okt 2025

@bernadettnovakova ja mám z dm za štyri eurá a fest dlho a krásne vonia

anonym_427aa6
11. okt 2025
@minenkaa

@bernadettnovakova ja mám z dm za štyri eurá a fest dlho a krásne vonia

@minenkaa Akú prosím ?

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_427aa6

@minenkaa Akú prosím ?

@anonym_427aa6 tu naľavo ja uplne milujem,je to čistá vanilka a asi jediná voňavky v ktorej mi nič nevadí ,aj sestre furt kupujem

laurika999
11. okt 2025
@minenkaa

@anonym_427aa6 tu naľavo ja uplne milujem,je to čistá vanilka a asi jediná voňavky v ktorej mi nič nevadí ,aj sestre furt kupujem

@minenkaa Ďakujem ❤️

liusa82
11. okt 2025

no aj avon ma taku vanilkovo černicovu Attraction raz som ju mala a ozaj bola fajn aj výdrž ok aj cena dobrá.A ešte ja mam oblubenú aj hypnotic poison dobra vanilka ale drahšia a ešte fajn je aj ange ou demon Givenchy.Tá je o kus lacnejšia ako hypnotic.Skús tu avonovú ak si ešte nemala

anonym_68e92c
11. okt 2025
@minenkaa

@minenkaa mám aj ja🙂🥰

minenkaa
11. okt 2025
@anonym_68e92c

@minenkaa mám aj ja🙂🥰

@anonym_68e92c úžasná ,mňa tak vonia bábika ešte z dectva a furt ju mám poruke a voniam sa

anonym_68e92c
11. okt 2025
minenkaa
11. okt 2025

Ja som zabudla existuju aj oleje ako parfem ,aj tie mám a teraz som si z Egypta doniesla voňavé oleje aspoň na sto rokov ,skus aj to pozriet

minenkaa
11. okt 2025

https://www.amazon.de/Arabian-Opulence-Konzentr...
Tento mám ale mne sa zdá ,že moc nevydrží ale vonia krásne

yvanielka
11. okt 2025

@bernadettnovakova Burberry Goddes

sense
11. okt 2025

Yves Rocher mala kedysi

bubchen86
11. okt 2025

@bernadettnovakova jednoznačne MOD Ariana Grande Vanilla , top top top a dlho vydrží 😍
@bernadettnovakova

lizatko1009
12. okt 2025

lattafa eclair🫡 ja mam ba zimu DG devotion

majamat
26. okt 2025

Burberry goodes, Lancôme la vie est belle Vanille Nude, tieto vanilky su jemnejsie, ale intenzivnejsie vanilkove su aj Mance a Ciardini di toscana bianco latte - zial tie su drahsie. no oproti tymto prvym ta cena je za vacsie balenie.