icon

Tipy na šetrné pásiky na odstránenie fúzov

10. apr 2026

Mam 35 a vybehli mi jemne fuziky nad koncami hornej pery - keďže som to zatiaľ nemala, neviem aké produkty použiť, ci nejaké pásiky alebo neviem Co vlastne na to existuje, viete mi niečo poradiť? Stačí asi zatiaľ na vyskúšanie, niečo z drogérie lebo určite teraz nemám kapacitu bežať s tým hned rovno do salónu.. Mate nejaké overené produkty alebo pásiky, ktoré vám tie chĺpky odstránili z hlavne boli šetrné? A ak bol nejaké začervenanie, kedy to asi zmizne? Dakujem

anonym_e5fb6a
10. apr 2026
vladdinka
10. apr 2026

v avone mali kedysi taky krem, ktory len nechas posobit a zotries...ale neviem teda, ci ho este predavaju 🙂

anonym_96bd3b
10. apr 2026

@anonym_e5fb6a kolko to nechavas pôsobit ? Ja som si ho kupila a na 90% mi neodstranilo vobec nic a na malom kusku mi to az ,,spalilo" kožu 🤦‍♀️. Predtym co bol krem v tom modrom obale bol velmi dobry

anonym_e5fb6a
10. apr 2026
@anonym_96bd3b

@anonym_e5fb6a kolko to nechavas pôsobit ? Ja som si ho kupila a na 90% mi neodstranilo vobec nic a na malom kusku mi to az ,,spalilo" kožu 🤦‍♀️. Predtym co bol krem v tom modrom obale bol velmi dobry

@anonym_96bd3b cca 2,5-3min. Tiež si myslím, že modrý bol lepší, ale v pohode je aj tento

bykaterina
10. apr 2026

jednoznacne na domace pouzitie ten z AVONu

autor
10. apr 2026

A niečo napríklad z dmky nemáte vyskúšané?

bykaterina
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tam maju lepiace pasiky. https://www.mojadm.sk/search?query=depilacne pa...
ale bezbolestne je ten z AVONU

bykaterina
10. apr 2026

alebo pinzeta

anonym_317617
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja trham pinzetou a super

bg92
10. apr 2026

ja netrham, moja pokozka sa z toho nevedela spamatat, po pasikoch som to mala par dni opuchnute a cervene a supiny potom este este dva tyzdne (no uplne spalena koza). holim holitkami na tvar z dm (nie, nebudes mat potom strnisko nad perou)

darinagod
10. apr 2026

Mne sa na fuziky osvedcili ziletky z DM, su dlho ostre a nemam po nich podrazdenu pokozku ako pri depilacnych pasikoch.

tanyan
10. apr 2026

Ja používam tieto Balea z DM:
https://www.mojadm.sk/balea-depilacne-voskove-p...
Na očistenie od zvyškov vosku používam detský olej a potom si dám na tú časť balzam po holení alebo detský púder. Keď to urobím večer po sprche, tak ráno nič nevidieť (žiadne začervenanie). Ale to začervenanie ustúpi podľa citlivosti pokožky, niekomu to nevidieť vôbec.

klaudi31
10. apr 2026

@darinagod tie pouzivam aj ja a su fakt paradne. Aj obocie si s nimi upravujem, ked ma napadne, ze je treba si ho upravit😂

bykaterina
10. apr 2026
@bg92

ja netrham, moja pokozka sa z toho nevedela spamatat, po pasikoch som to mala par dni opuchnute a cervene a supiny potom este este dva tyzdne (no uplne spalena koza). holim holitkami na tvar z dm (nie, nebudes mat potom strnisko nad perou)

@bg92 tak asi si na to citlivejsia na nejaku zlozku co tam je, moja segra to nemoze ani tejpovat ani lepit rany...

anonym_317617
10. apr 2026
@darinagod

Mne sa na fuziky osvedcili ziletky z DM, su dlho ostre a nemam po nich podrazdenu pokozku ako pri depilacnych pasikoch.

@darinagod môžeš ich prosím odfotiť ktoré to sú?