PMU obočie - áno/nie
Ahojte do komentu pridám foto obočia. Som objednaná o mesiac na PMU a väčšina vraví, že nech nejdem že mám pekne.
Áno je pravda že mám celkom huste akurát začiatok obočia mám vypadany. Toto mám obocko už celý deň, neviem si ho dobre namaľovať
Tak moja otázka dať si ho? Alebo sa ho naučiť len lepšie kresliť

ja som mala rovnake, len tmavsie a bola to jedna z naj investicii do seba. mam krasne obocie a urcite pojdem do toho znovu. dala som si ale puder
ja som mala rovnake, len tmavsie a bola to jedna z naj investicii do seba. mam krasne obocie a urcite pojdem do toho znovu. dala som si ale puder
@babushkaem akože keby si ho viem pekne namaľovať tak asi nejdem, ale teda neviem si ho maľovať len ráno sa snažím aby ako tak vyzeralo😆
@babushkaem akože keby si ho viem pekne namaľovať tak asi nejdem, ale teda neviem si ho maľovať len ráno sa snažím aby ako tak vyzeralo😆
@anonym_autor ja sa nemalujem vobec
@anonym_autor pre mňa najlepšie minuté peniaze. Ja sa do spoločnosti maľujem, ale napr. ak som mala voľný deň a nikam som nešla len do obchodu alebo vyvenčiť psa, tak som sa nemalovala, ale obočie som si vždy musela nakresliť lebo bez neho to bola hrôza a pritom mám tiež svoje celkom pekne a husté. Takže ja to absolútne neľutujem, bola som už 2x a plánujem ísť znovu, len čakám kedy dokojím.
@anonym_autor pre mňa najlepšie minuté peniaze. Ja sa do spoločnosti maľujem, ale napr. ak som mala voľný deň a nikam som nešla len do obchodu alebo vyvenčiť psa, tak som sa nemalovala, ale obočie som si vždy musela nakresliť lebo bez neho to bola hrôza a pritom mám tiež svoje celkom pekne a husté. Takže ja to absolútne neľutujem, bola som už 2x a plánujem ísť znovu, len čakám kedy dokojím.
@sajmi a 2x za aké obdobie ? Ako často musíš chodiť zase ?
Ja sa maľujem takmer stále do práce každý deň, pleť nemám ideálnu takže jedine víkend ak ozaj nikam nejdem sa neneamalujem😆
@anonym_autor Ahoj aj ja mam PMU obočia púdrová metóda a som ozaj vďačná nemohla som sa lepšie rozhodnuť🙂 a ak nevieš si ho maľovať chod do toho -pre teba lepšie 😃
@sajmi a 2x za aké obdobie ? Ako často musíš chodiť zase ?
Ja sa maľujem takmer stále do práce každý deň, pleť nemám ideálnu takže jedine víkend ak ozaj nikam nejdem sa neneamalujem😆
@anonym_autor 2019, to som si dala len microblading (iba tie chĺpky) a to mi bolo veľmi málo (bola som zvyknutá na obočie namaľované ceruzkou/tieňom), tak sme išla 2021 znovu, to už som si dala púdrové a to bola dokonalosť. A v podstate mi stále drží, len z tmavohnedého obočia už mám také šedivé, ako keď je staré tetovanie a preto ho musím dať pretetovať, inak by nebolo treba.
@anonym_autor určite chod, no ako si ho malujes… nevyšla by som tak ani odpadky vyhodiť
@anonym_autor určite chod, no ako si ho malujes… nevyšla by som tak ani odpadky vyhodiť
@anonym_0e332a dokonalosť sama o sebe v tomto prípade 🙂)
nic si nemaluj mas to dobre, co vam uz drbe zeny?