icon

Po koľkých blikaniach sa prejaví účinok IPL?

luniana
Dnes o 15:57

Ahojte...zaujímalo by ma po koľkých blikaniach vam začalo viditeľne účinkovať vaše ipl zariadenie? Nemyslím tým prvé viditeľné menšie výsledky, ale reálne,že napríklad ste sa napríklad aspoň týždeň nemuseli holiť...ja mam po 7 blikabiach menšie výsledky ale po 3 dňoch to aj tak nie je na kratasy a musím nohy oholiť, tak ma zaujíma ake ste mali skusenosti vy 😊

anonym_3a0b09
Dnes o 15:59

na nohách mi zaúčinkoval veľmi rýchlo ale podpazušie vôbec, zrejme budem musieť ísť do sálonu na laser 🙃 po 7 blikaniach som na nohách dávno nič nemala, aký IP prístroj používaš?

luniana
autor
Dnes o 16:04
@anonym_3a0b09

na nohách mi zaúčinkoval veľmi rýchlo ale podpazušie vôbec, zrejme budem musieť ísť do sálonu na laser 🙃 po 7 blikaniach som na nohách dávno nič nemala, aký IP prístroj používaš?

@anonym_3a0b09 používam braun silk expert 5 ...no dúfam, že časom zaberie..akože je to o trochu lepšie ako predtým,ale štve ma, že to stále není hladké aspoň taký týždeň a po 3 dnoch su stale miesta kde je citelné strnisko.teraz ako casto blikas?

anonym_3a0b09
Dnes o 16:08
@luniana

@anonym_3a0b09 používam braun silk expert 5 ...no dúfam, že časom zaberie..akože je to o trochu lepšie ako predtým,ale štve ma, že to stále není hladké aspoň taký týždeň a po 3 dnoch su stale miesta kde je citelné strnisko.teraz ako casto blikas?

@luniana ja som blikala s lumeou v 2024 a veľmi rýchlo som mala hladké nohy lenže som na 2 roky prestala (blbé veci v rodine a tak, nemala som na to kapacitu) a začínam teraz nanovo, som na 2... čiže nepamätám si veľmi ale po 7 som už určite mala hladké... ale podpazušie ani za nič 😆 ono ti to časom všetko povypadáva a ak nie tak musíš do salónu

luniana
autor
Dnes o 16:18
@anonym_3a0b09

@luniana ja som blikala s lumeou v 2024 a veľmi rýchlo som mala hladké nohy lenže som na 2 roky prestala (blbé veci v rodine a tak, nemala som na to kapacitu) a začínam teraz nanovo, som na 2... čiže nepamätám si veľmi ale po 7 som už určite mala hladké... ale podpazušie ani za nič 😆 ono ti to časom všetko povypadáva a ak nie tak musíš do salónu

@anonym_3a0b09 dúfam ze povypadáva. Tak pri tomto braune sa odporúča blikať každý týždeň (12 tyzdnov) takže ešte som v limite a až potom by sa malo 1x za mesiac až dva...a robila si si aj nejaké peeling medzi blikaniami? Rozmýšľam ci to nepomôže pouvoľňovať niektoré chlpy

anonym_3a0b09
Dnes o 16:33
@luniana

@anonym_3a0b09 dúfam ze povypadáva. Tak pri tomto braune sa odporúča blikať každý týždeň (12 tyzdnov) takže ešte som v limite a až potom by sa malo 1x za mesiac až dva...a robila si si aj nejaké peeling medzi blikaniami? Rozmýšľam ci to nepomôže pouvoľňovať niektoré chlpy

@luniana ja blikám každé 2 týždne...nie, nerobila som ale je to dobrý nápad, mne v sálone (iná časť tela) pribalili na doma aj peeling, aby sa to pouvoľňovalo tak skús

pletko325
Dnes o 16:37

Mám neznačkový a po 8-9 som začal cítiť, že sú chĺpky oveľa slabšie a tenšie (intímne partie), "blikal" som raz za týždeň, keď som v tom pokračoval, už to nemalo žiaden efekt, aj po ďalších 20 pokusoch. Prešiel som na depilačný krém, pri tých slabších chĺpkoch je to teraz ideál.