icon

Po koľkých týždňoch chodíte na dorábku gélových nechtov?

4. aug 2023

Ja viem ze kazdy to ma inak ale moje su po 2tyznoch strasne a este popraskane.. neviem ci zmenit nechtarku aleno co 🤷‍♀️

Strana
z2
natalia876
4. aug 2023

Ahoj, najprv skús zistiť, či nemáš príliš dlhé nechty alebo či sú zdravé. Ak to máš Ok, tak by som povedala zmeniť nechtarku. Ja chodím na doplnenie každých 5 týždňov

autor
4. aug 2023

Takto mam aj na jednej aj na druhej ruke aj ukazovak aj prostrednik.. 🤷‍♀️

autor
4. aug 2023

@natalia876 uf dakujem pekne mne sa aj zda ze 2 tyzdne je malo ..

natalia876
4. aug 2023

Podľa mna skús zmeniť salón a hlavne sa vyhni ázijským..viem, že sú lacnejšie, ale neoplatí sa to.

lenuska9999
4. aug 2023

Ja by som zmenila nechtarku.. chodím cca raz za 4 týždne na dorabku

autor
4. aug 2023

@lenuska9999 chodim jednej domov .. je pravda ze spm bola po dlhej dobe ale myslim si ze by mi takto popraskat po takej dobe nemali.. som nahnevana a sklamana ..

zobaka
4. aug 2023

kazde tri tyzdne, ale nechty su cely cas v tip top stave, ale mam svoje, chodim len na gel lak, ked som chodila aj na gelove nechty, aj tie vydrzali

autor
4. aug 2023

@zobaka tak tieto su katastrofa

nikyy
4. aug 2023

@natalia876 nieje pravda,že ázijské sú lacnejšie. Ja chodím pravidelne k vietnamcom na nechty a platím stále 28-30€ a chodím pravidelne každé 4 týždne.. viem,že každému vyhovuje niečo iné,no ja k ním chodím už 6 rokov a som max.spokojná. Chodila som pred tým aj do salónov normálne a po 2 týždňoch sa mi stále lámali nechty,odlupoval sa gél.

sissy27
4. aug 2023

Toto je zle spravena robota. Ja chodim po 3 tyzdnoch, teraz idem vynimocne po 4, odrasty velke na moj vkus, ale vsetko drzi tak ako ma.

lizatko1009
4. aug 2023

Moje presne 3 týždňové. Chcela som ísť zajtra, ale pôjdem až ďalší týždeň štvrtok? Piatok? Nikdy sa mi nechty nelamu, ani to co tebe. A to varim, drhnem, pracujem, dezinfikujem aj chleby peciem, robot mam v servise a cesto ručne

lula313
4. aug 2023

Na doplnku sa chodi, keď sú odrasty, tzn vyrastie ti necht. V lete to býva častejšie, lebo mame dostatok vitamínu D a nechty rastu rýchlejšie. Ty máš odchlipy, buď nebol dobre zacisteny necht a neprebehla správne polymerizacia, nepoužila primer na prilnutie nechtu, alebo mozes mat cukrovku, problem s hormonami a držať ti nechty nebudu ani u inej nechtarky. Toto je však na reklamaciu. Určite by som s takymito nechtami nechodila. Pri umývaní ruk sa ti tam dostane voda a môže ti začať plesniviet necht. (Mám akreditovaný kurz a robila som v minulosti nechtarku).

autor
5. aug 2023

@lula313 dakujem za info .. podla mna nechty boli prilis rychlo spravene .. cca hodinu.. jednu ruku dnu druhu von.. a takto rychlo to ialo.. mam to na dvoch nechtoch aj na jesnej aj druhej ruke.. robola mi to jedna baba doma som po porode ale uz cca 6mesiacov.. mala som tehotensku cukrovku ale ci ju mam este teraz tak to neviem 🤷‍♀️

kamagma
5. aug 2023

Po 3tyzdnoch, nepacoa sa mi odrastene ..

nunik06
5. aug 2023

Ja chodím po mesiaci, ale napr prvýkrát sa mi stalo takéto niečo a neviem prečo. Ako mi vyrastá môj nechet tak ako keby mi môj starý nechet zliezal a pod tým je nový. mala by som ísť na nechty ale neviem čo s tym teraz. Stretli ste sa s tým niektorá?

autor
5. aug 2023

@lula313 inak neviem ci sa daju alebo kolko robia nechty ale ked som k nej prisla bolo 16:00 a ked som prisla domov 17:05 a to mam este cca 10 minut slapania.. takze hodina to nebola.. skusila som aa objesnat k druhej

anonymous87
5. aug 2023

Gellak, skoro 4 tyzdne. Cize ano, zmenit nechtarku 🤷‍♀️

autor
5. aug 2023

@anonymous87 a to este neratam caa kedy som jej ukazovala aky typ chcem a ona hladala este farbu .. tak tie nechty spravila velmi rychlo a nekvalitne podla mna .. som sklaamana.. idem 25.8. Tak aom zvwdava

autor
5. aug 2023

K druhej nechtarke

dota6
5. aug 2023

Určite zmeniť nechtárku. Sama robím nechty doma a teda za hodinu ich nikdy nemám spravené. Už len hĺbková manikúra, starostlivosť o prírodný necht ako taký - úprava kože okolo nechtov mi zaberie 40 minút. Potom samotná modelácia niečo trvá + zdobenie. Takže hodina je veľmi málo, možno keby len gellak ok, ešte pochopím ale komplet nové nechty za hodinu nemôže byť kvalita. 😉

mogaa
5. aug 2023

bola som u Vietnamok a teda, toto mi neurobii....nekvalitná práca, zmeniť salón

mogaa
5. aug 2023

@dota6 no mne to u tých Vietnamcov trvá niečo cez hoďku.....ale robia pekne a som spokojná aj s kvalitou aj s cenou....

benit
5. aug 2023

Ja som chodila vietnsmkam za 25 minut hotovo a drzali. Teraz chodim do salonu jednej babe, hodku a pol to trva len sa musim objednavat a to mi moc nevyhovuje. Rychlo mi rastu, takze 3 tyzdne je max co vydrzim. Ale nechty drzia pekne.

daniela1911
5. aug 2023

Chodím, čo 4 týždne, do salónu, dopĺňanie viac ako hodina. Zmeň nechtarku, treba mat okrem praxe aj kvalitný materiál. Jasne, niekomu sa nechty viac točia, potrebuje napr 3 týždne, ale aby si mala viacero nechtov takto poolamovanych..

barbora19911
5. aug 2023

No záleží aj od toho ako ti rýchlo rastú svoje nechty ..mne brutálne rýchlo rastú takže ja som musela chodiť každé dva týždne a na to fakt nemám že 60 eur dať len na nechty 🤦

dota6
5. aug 2023

@mogaa nebudem haniť nikoho prácu 😉 ale ja chcem mať svoju manikúru perfektnú do posledného detailu. Určite sa nájdu aj medzi vietnamcami šikovné nechtárky.

lula313
5. aug 2023

Tak vyskusaj inu nechtarku. Tá tehotenská cukrovka môže byt problem ešte teraz, lebo nechtove lôžko dlho odrasta. To, že to robila rýchlo, nie je problem. Teraz sú moderne lampy a gély, vytvrdnu ti už aj za 15 sekund + nove nechty sa robia rýchlo, lebo sa až tak nebrúsi, len sa nalepia tipy a to sa zageluje. Mne doplnka práve trvala kvôli tomu dlho. Aj ja som ich mala za 1:20 a to boli ešte staré lampy, kde sa dlhsie vytvrdzoval gel, aj som predtým upravovala kozicku a na konci ošetrovala kozicku olejcekom

autor
5. aug 2023

@lula313 moze aj nemusi.. ide o to ze to odflakla z mojej strany.. rychlo rychlo .. bola som u nej 2roky tiez prvy krat ked mi robila nexhty a robila ich minimalne 1,5h a trosku viac sa z tym pohrala.. uvidime vyskusam druhu nechtarku..

lula313
5. aug 2023

Tak ale praxou sa tie procesy zrýchľujú, naberies šikovnosť. Volakedy by mi nechty trvali aj 4 hodiny, lebo som musela zbrusovat gel, pretoze som ho mala hrboľatý. Potom aj ja už som zrýchlila. Vôbec ju neobhajujem, len vysvetľujem🙂 ešte takým dobrým ukazovateľom je čistota prostredia a či po tebe dezinfikuje nastroje a dezinfikuje ruky sebe a tebe. Je to povinnosť podľa hygieny a niektoré nechtarky na tom šetria.
ale ako vravím, ja by som to dala na reklamaciu a rovnako aj na reklamaciu urobila zdarma🙂

lulu221
6. aug 2023

@natalia876 Ahoj,4tyzdne ti musia vydržať..treba asi zmenit nechtarku...

Strana
z2