Po koľkých týždňoch chodíte na dorábku gélových nechtov?
Ja viem ze kazdy to ma inak ale moje su po 2tyznoch strasne a este popraskane.. neviem ci zmenit nechtarku aleno co 🤷♀️
Nechty drzia podla toho, aky material bol pouzity, ci sedi na tvoj typ nechtov, ci bola dodrzana technika a dokladnost. Idealny cas dorabky su 3t.... a nie,nemusia drzat mesiac, ak napr.si typ, co si casto ruky máča,kremuje kazdu hodinu.... alebo aj ludia s roznymi ochoreniami maju problem s nechtami.
Kazdopadne alw min.1,5h trva normalna praca s poriadnou hlbkovou manikurou. To sa do hodiny vobec neda.
Z cogo ti robila nechty? Gel, polygel, alebo stavebna baza,alebo? Kazde ma inu tvrdost, inu dlzku nosenia odporucanu..tiez zalezi od nechtov, niektore su makke,ine tvrde, potrebuju kazde iny material....niekomu drzi vsetko a niekto musi vystriedat niekolko typov baz a materialov,nech sa najde nieco co sadne.
Odporucam najst si kvalitnu nechtarku, radsej posediet dlhsie ,ale vysledok stoji za to.
A hlavne si to neotrhni teraz,lebo si odtrhnes vrchnu vrstvu nechtu a nebude ti uz drzat nic ,kym neodrastu.
Mne moja nechtarka robí nechty cca 3 hod zdalo sa mi to neskutočne dlho ale riešila to aj so svojou šéfkou a že to je normálny čas kvalitne spravenych nechtov,keď sa použijú všetky postupy ako sa majú...raz som sa ponáhľala potrebovala som skrátiť čas tak vynechala jeden krok( neviem aký) a urobilo sa mi toto isté,že sa začal oddeľovať...takže toto vyzerá na zlú robotu
urcite zmenit nechtarku/salon
ja som chodila cca pol roka ku vietnamkam a raz po jednej navsteve sa mi ulomilo z 2 nechtov mojich a odvtedy chodim inam,neda sa to porovnavat s tym co bolo predtym,cistota,kvalita,pekna robota a vidno ze to tam tych ludi bavi to robit a ze si daju zalezat,no a ja zas nemam odkaslane nechty ale pekne spravene a idem raz za mesiac lebo mesiac mi to vpohode drzi ako ma
Keď som chodila k nechtárke, tak som chodila každé 3 týždne. Mne nechty rastú rýchlo a ten posledný týždeň som to už mala hrozne vyrastené. Teraz si už robím sama a robím si každé dva týždne. Ale nikdy sa mi neurobilo to čo tebe. Ani od nechtárky a ani keď si robím ja - laik. Bude to zlou prípravou nechtov a možno nekvalitné prípravky. Mojej nechtárke tiež trvalo hodinu kým mi spravila komplet nechty - odstránenie starej farby, úprava nechtov, doplnenie nového gélu a nová farba. A držali ako pribité. Na tvojom mieste by som zmenila nechtárku, toto sú nekvalitne urobené nechty, zbytočne vyhodené peniaze 😖

Ja Som chodila k nechtarke a po dvoch týždňoch sa mi začali lámať a odpadavat vymenila som nechtarku teraz chodím k vietnamcom a som veľmi spokojná nechty mi vydržia 5 týždňov .A ku vietnamcom už chodím skôr 2 roky a ešte sa mi nestalo že mi odpadli držia krásne a cenovo to je tak isto ako som platievala aj u tej nechtarky.