icon

Po koľkých týždňoch chodíte na dorábku gélových nechtov?

4. aug 2023

Ja viem ze kazdy to ma inak ale moje su po 2tyznoch strasne a este popraskane.. neviem ci zmenit nechtarku aleno co 🤷‍♀️

Strana
z2
lucka70
6. aug 2023

Ja Som chodila k nechtarke a po dvoch týždňoch sa mi začali lámať a odpadavat vymenila som nechtarku teraz chodím k vietnamcom a som veľmi spokojná nechty mi vydržia 5 týždňov .A ku vietnamcom už chodím skôr 2 roky a ešte sa mi nestalo že mi odpadli držia krásne a cenovo to je tak isto ako som platievala aj u tej nechtarky.

katrin21
7. aug 2023

Nechty drzia podla toho, aky material bol pouzity, ci sedi na tvoj typ nechtov, ci bola dodrzana technika a dokladnost. Idealny cas dorabky su 3t.... a nie,nemusia drzat mesiac, ak napr.si typ, co si casto ruky máča,kremuje kazdu hodinu.... alebo aj ludia s roznymi ochoreniami maju problem s nechtami.
Kazdopadne alw min.1,5h trva normalna praca s poriadnou hlbkovou manikurou. To sa do hodiny vobec neda.
Z cogo ti robila nechty? Gel, polygel, alebo stavebna baza,alebo? Kazde ma inu tvrdost, inu dlzku nosenia odporucanu..tiez zalezi od nechtov, niektore su makke,ine tvrde, potrebuju kazde iny material....niekomu drzi vsetko a niekto musi vystriedat niekolko typov baz a materialov,nech sa najde nieco co sadne.
Odporucam najst si kvalitnu nechtarku, radsej posediet dlhsie ,ale vysledok stoji za to.

A hlavne si to neotrhni teraz,lebo si odtrhnes vrchnu vrstvu nechtu a nebude ti uz drzat nic ,kym neodrastu.

veronikaa1610
7. aug 2023

Podľa mna bud si ich mala malo v lampe cize sa ti odlupuju z toho lebo mne sa to raz stalo. Alebo potom nekvalitny gel alebo potom zmenit nechtarku. Ja chodim raz za mesiac na nechty,pozri na foto mne neskutočne rastnu rýchlo ale drzia statocne.

beruska2015
7. aug 2023

Mne moja nechtarka robí nechty cca 3 hod zdalo sa mi to neskutočne dlho ale riešila to aj so svojou šéfkou a že to je normálny čas kvalitne spravenych nechtov,keď sa použijú všetky postupy ako sa majú...raz som sa ponáhľala potrebovala som skrátiť čas tak vynechala jeden krok( neviem aký) a urobilo sa mi toto isté,že sa začal oddeľovať...takže toto vyzerá na zlú robotu

zuzandela
Autor odpoveď zmazal
zuzandela
9. aug 2023

urcite zmenit nechtarku/salon
ja som chodila cca pol roka ku vietnamkam a raz po jednej navsteve sa mi ulomilo z 2 nechtov mojich a odvtedy chodim inam,neda sa to porovnavat s tym co bolo predtym,cistota,kvalita,pekna robota a vidno ze to tam tych ludi bavi to robit a ze si daju zalezat,no a ja zas nemam odkaslane nechty ale pekne spravene a idem raz za mesiac lebo mesiac mi to vpohode drzi ako ma

ysseba
9. aug 2023

Keď som chodila k nechtárke, tak som chodila každé 3 týždne. Mne nechty rastú rýchlo a ten posledný týždeň som to už mala hrozne vyrastené. Teraz si už robím sama a robím si každé dva týždne. Ale nikdy sa mi neurobilo to čo tebe. Ani od nechtárky a ani keď si robím ja - laik. Bude to zlou prípravou nechtov a možno nekvalitné prípravky. Mojej nechtárke tiež trvalo hodinu kým mi spravila komplet nechty - odstránenie starej farby, úprava nechtov, doplnenie nového gélu a nová farba. A držali ako pribité. Na tvojom mieste by som zmenila nechtárku, toto sú nekvalitne urobené nechty, zbytočne vyhodené peniaze 😖

Strana
z2