Pomáha Dr. C. Tuna Anticelulitídny telový gél?
Ahojte, poprosím, ak máte skúsenosť s Dr. C. Tuna Anticelulitídny telový gél, pomáha?....alebo skúsenosť s maderoterapiou . Mám dosť výraznú celulitídu hlavne na stehnách a neviem, čo s tým 🙄. Za každú radu Ďakujem 🙏❤
Ahoj začala som používať gél aj peeling od Dr.C.Tuna, je pravda že po masáži dosť stipe ale je to chvíľková záležitosť 🙂
Ahoj začala som používať gél aj peeling od Dr.C.Tuna, je pravda že po masáži dosť stipe ale je to chvíľková záležitosť 🙂
@petushqa2710
Práve som si ho bohato napatlala na telo / asi všade 😂 / čo, ako zisťujem bola chyba.....nabudúce si rozmyslím kam a koľko použijem. Pocitovo ako keby som sa oprela o rozpálený plech. Kamoška si ho nevie vynachváliť, tak mu dám ešte šancu, ale s rozumom.
Madero si robím sama so špeci valčekom, treba počítať zo začiatku s modrinkami, po cca dvoch týždňoch som bola už aj s riadnym prítlakom úplne bez modrin.

Ja som ho dostala k objednavke, raz vyskusala a posunula dalej lebo neskutocne stipal na tele 😅😅 s madero nemam skusenost ale po porode sa na nu chystam lebo citam na nu same chvaly