icon

Pomáha Dr. C. Tuna Anticelulitídny telový gél?

martika38
9. júl 2024

Ahojte, poprosím, ak máte skúsenosť s Dr. C. Tuna Anticelulitídny telový gél, pomáha?....alebo skúsenosť s maderoterapiou . Mám dosť výraznú celulitídu hlavne na stehnách a neviem, čo s tým 🙄. Za každú radu Ďakujem 🙏❤

evcagabi
9. júl 2024

Ja som ho dostala k objednavke, raz vyskusala a posunula dalej lebo neskutocne stipal na tele 😅😅 s madero nemam skusenost ale po porode sa na nu chystam lebo citam na nu same chvaly

petushqa2710
16. jún 2025

Ahoj začala som používať gél aj peeling od Dr.C.Tuna, je pravda že po masáži dosť stipe ale je to chvíľková záležitosť 🙂

elisa518
20. aug 2025
@petushqa2710

Ahoj začala som používať gél aj peeling od Dr.C.Tuna, je pravda že po masáži dosť stipe ale je to chvíľková záležitosť 🙂

@petushqa2710
Práve som si ho bohato napatlala na telo / asi všade 😂 / čo, ako zisťujem bola chyba.....nabudúce si rozmyslím kam a koľko použijem. Pocitovo ako keby som sa oprela o rozpálený plech. Kamoška si ho nevie vynachváliť, tak mu dám ešte šancu, ale s rozumom.
Madero si robím sama so špeci valčekom, treba počítať zo začiatku s modrinkami, po cca dvoch týždňoch som bola už aj s riadnym prítlakom úplne bez modrin.