icon

Pomáha Gillette Satin Care proti vyrážkam po holení?

diana_699
20. máj 2026

Dobrý večer chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s touto radou
Mam vyrážky po holení a vraj toto je presne na to
Skúšala som už babské rady odtiaľto a nic nezabralo
Celá sada vyjde nejakých 45€ gel peeling žiletky serum
Zdá sa mi to veľa ak to nefunguje

anonym_6f4dff
20. máj 2026

@diana_699 nekupovala by som všetko naraz, skús najskôr žiletku gilette venus Comfortglide, taka ružová s tými vankúšikmi.. to je sto a jedno holenie. Mám aj ten gél Satincare, akože fajn, ale nechce sa mi s tým vždy

diana_699
autor
20. máj 2026
@anonym_6f4dff

@diana_699 nekupovala by som všetko naraz, skús najskôr žiletku gilette venus Comfortglide, taka ružová s tými vankúšikmi.. to je sto a jedno holenie. Mám aj ten gél Satincare, akože fajn, ale nechce sa mi s tým vždy

@anonym_6f4dff a nieje lepšia táto z tej rady?

petamich
20. máj 2026

Ja pouzivam Venus Olay /podobna ako comfort glide fialova/ a odkedy tuto pouzivam, tak ziadne vyrazky, podrazdenie. Nic ine okrem toho mi netreba.

petamich
20. máj 2026
@diana_699

@diana_699 nie je, tie s tym mydlovym pasikom su ovela lepsie ako pise ak komentujuca nado mnou

diana_699
autor
20. máj 2026
@diana_699

@diana_699 mam na mysli túto celú radu

diana_699
autor
20. máj 2026
@petamich

Ja pouzivam Venus Olay /podobna ako comfort glide fialova/ a odkedy tuto pouzivam, tak ziadne vyrazky, podrazdenie. Nic ine okrem toho mi netreba.

@petamich ak používate túto žiletku nepoužívate už gel ani penu?

diana_699
autor
20. máj 2026
@diana_699

@diana_699 máte taktiež problém zo zaradtajucimi chĺpkami a vyrážkami? Po holení si dávate ešte niečo?

petamich
20. máj 2026
@diana_699

@diana_699 nie len tuto ziletku, ma mydlovy pasik, takze dobre klze po pokozke, po holeni si nedavam ziadny specialny pripravok po holeni. Ano zarastaju mi aj sa zapaluju. Na nohach a aj na intimnych partiach. Na intimnych pariach pomohlo holit sa v smere rastu, mam mensi problem odvtedy.

denisa_deniska
Včera o 06:27
@diana_699

@diana_699 treba kúpiť žiletku, ktorá ma ten vankúšik (to mydlo, ktoré zjemní celé holenie), ako som napísala, ja kupujem tú a problémy nemám (mala som len na intim.partiách, na nohách a inde nie)