icon

Pomáha sérum na rast mihalníc?

14. sep 2025

Baby viem ze je tu par diskusii ale chcem sa spýtať s ktorým máte skúsenost a akú. Naozaj vám rastú rýchlejšie mihalnice? Nasla som aj lacnejsie aj drahsie a neviem vôbec ktoré si objednať. A este ma zaujíma ze ci po skončení používania tie rasy prestanu rast

anonym_3c2e6d
14. sep 2025

@anonym_autor práve mám umelé, ale predtým jedine nanolash

anonym_2cc65f
14. sep 2025

No ako si napísala je tu pár diskusii...a sú tam aj odpovede na tvoje otázky

anonym_ec40f7
14. sep 2025

Zase?

shelby88
15. sep 2025

Moja sestra mala vždy krátke a rovné mihalnice, teraz jak používa sérum tak dlhé a vytočené ešte keď ich aj namaluje. Ja keď som používala sérum na mňa moc extra efekt nemá. A to mi dokonca aj vypadli mala som medzery čo som v živote nemala. Ja mám pri korienkoch tmavé a na koncoch bledé, čiže vyzerá akoby som ani nemala. Ale keď ich namalujem tak sú pekné. Za mladi som mala dlhé a husté. Ale zrejme narkózami som o ne prišla

autor
15. sep 2025
@shelby88

Moja sestra mala vždy krátke a rovné mihalnice, teraz jak používa sérum tak dlhé a vytočené ešte keď ich aj namaluje. Ja keď som používala sérum na mňa moc extra efekt nemá. A to mi dokonca aj vypadli mala som medzery čo som v živote nemala. Ja mám pri korienkoch tmavé a na koncoch bledé, čiže vyzerá akoby som ani nemala. Ale keď ich namalujem tak sú pekné. Za mladi som mala dlhé a husté. Ale zrejme narkózami som o ne prišla

@shelby88 aké používa sestra?

shelby88
15. sep 2025
@anonym_autor

@shelby88 aké používa sestra?

@anonym_autor denatura