Pomáha sérum na rast mihalníc?
Baby viem ze je tu par diskusii ale chcem sa spýtať s ktorým máte skúsenost a akú. Naozaj vám rastú rýchlejšie mihalnice? Nasla som aj lacnejsie aj drahsie a neviem vôbec ktoré si objednať. A este ma zaujíma ze ci po skončení používania tie rasy prestanu rast
No ako si napísala je tu pár diskusii...a sú tam aj odpovede na tvoje otázky
Zase?
Moja sestra mala vždy krátke a rovné mihalnice, teraz jak používa sérum tak dlhé a vytočené ešte keď ich aj namaluje. Ja keď som používala sérum na mňa moc extra efekt nemá. A to mi dokonca aj vypadli mala som medzery čo som v živote nemala. Ja mám pri korienkoch tmavé a na koncoch bledé, čiže vyzerá akoby som ani nemala. Ale keď ich namalujem tak sú pekné. Za mladi som mala dlhé a husté. Ale zrejme narkózami som o ne prišla
Moja sestra mala vždy krátke a rovné mihalnice, teraz jak používa sérum tak dlhé a vytočené ešte keď ich aj namaluje. Ja keď som používala sérum na mňa moc extra efekt nemá. A to mi dokonca aj vypadli mala som medzery čo som v živote nemala. Ja mám pri korienkoch tmavé a na koncoch bledé, čiže vyzerá akoby som ani nemala. Ale keď ich namalujem tak sú pekné. Za mladi som mala dlhé a husté. Ale zrejme narkózami som o ne prišla
@shelby88 aké používa sestra?

@anonym_autor práve mám umelé, ale predtým jedine nanolash