icon

Pomáha Sudocrem pleti a odstraňuje vyrážky?

cukri_cek
22. júl 2025

Ahojte máte nejaké skúsenosti zos sudocremom , naozaj pomáha pleti a odstraňuje virazky ?

hindakus
22. júl 2025

@cukri_cek na dětském zadku určitě 🙂

nyusika
22. júl 2025

existujuce vrasky odstarbuje vyhradne plasticka chirurgia a esteticka dermatologia.
a teda, chcem vidiet cloveka, co sa dobrovolne natrie sudocremom a este si ho aj poriadne rozotrie, aby sa vpil 😀

milanemila
22. júl 2025

Sudocream je hnus este aj na ten detsky zadok nie to na tvar 🙈 netreba ocakavat od kremov nejake zazraky, krem je dobry na hydrataciu alebo na suchu plet, ale ak chces odstranovat vrasky, tak zvol ine sposoby.

guudy
22. júl 2025
@nyusika

existujuce vrasky odstarbuje vyhradne plasticka chirurgia a esteticka dermatologia.
a teda, chcem vidiet cloveka, co sa dobrovolne natrie sudocremom a este si ho aj poriadne rozotrie, aby sa vpil 😀

@nyusika autorka sa pyta na vyrazky, nie na vrasky ;)

nyusika
22. júl 2025
@guudy

@nyusika autorka sa pyta na vyrazky, nie na vrasky ;)

@guudy jaaaj...virazky s makkym "i": - vyzera to ako vrasky 😀

milanemila
22. júl 2025
@nyusika

@nyusika ja som tiez precitala vrasky 😂

lucia13022023
22. júl 2025

Poznám ženy, ktoré si to dávajú na vyrážky aby ich vysusili. Osobnú skúsenosť nemám.

bubuzu
22. júl 2025

Sudokrem a podobne veci fungujú na princípe, že sú to koncentrované tuky a v nich sa nedokážu tak ľahko baktérie množiť. Plus v nich býva zinok a iné liečivé látky. Ja si podobnú detskú mastičku občas na vyrážky dám, keď nemám nič iné po ruke. Ale len doma samozrejme a len na tú vyrážku. A áno, nemyslím, že to nejak rýchlo lieči, skôr vidím, že sa to nezhorsuje a trochu to pomáha.

cukri_cek
autor
22. júl 2025
@nyusika

@nyusika tak otvor poriadne oči 😉 Ja tam , nevidím žiadnu otázku na tému OPRAV MI GRAMATIKU nechápem takýchto ľudí vy ste sa asi nikdy v živote nepomílila však??

kacena4
22. júl 2025

staci si precitat pribalovy letak a zistis ze sudokrem ma antisepticky a antibakterialny ucinok. na vyrazky ucinkuje minimalne, hoci ich vysusuje nie je to jeho cielom. bol vyvinuty pre detsku prdelku ako ochranny krem pre zapalenu pokozku 🙂

inom75
22. júl 2025
@cukri_cek

@nyusika tak otvor poriadne oči 😉 Ja tam , nevidím žiadnu otázku na tému OPRAV MI GRAMATIKU nechápem takýchto ľudí vy ste sa asi nikdy v živote nepomílila však??

@cukri_cek no tak sa priznaj, ze si sa niekedy pomilila.....😲😝

inom75
22. júl 2025
@nyusika

@nyusika to malo ist Tebe