Pomáhajú ortopedické vankúše proti vráskam a bolestiam krku?
Ahojte, máte reálne skúsenosti s nejakými vankusmi proti vráskam? Bolieva ma dosť krcná chrbtica, takze by mal byť aj ortopedicky. Resp. Je nejaký typ vankúša ktorý vám vrásky robí menej? Ráno sa budim uplne dokrcena a to mám pamäťový vankúš , ale taký rovny. Možno by pomohol aspoň ten vlnovity klasicky...? Na chrbte spať neviem. Vdaka
@mia2906 vyhoď vankúš z pamäťovej peny. Z toho máš bolesti 🙈.. kedysi vychýrená pamäťová pena, všetkými odporúčaná ale dnes sa už vôbec neodporúča, práve naopak.
@denkabemommy a čo teda? Ja potrebujem mať podopretý krk,na normálnom vankúši spať neviem
Nikde som nezachytila info,že sa to neodporúča,všade sa predávajú,aj v zdr.potrebách
@denkabemommy ja som si kupila taky vankus pouzivala mesiac dva a letel. Budila som sa tano dolamana bolel ma krk.
ja mám s takými výrezmi po bokoch kupovala som ešte na biome a stále je dobrý.Už ho mám hádam aj vyše 5 rokov.Hlavne teda aby mal také tie výrezy po bokoch.Vtedy je tvár akoby vo vzduchu počas spánku.Odvtedy sa nebudím vôbec pokrčená.Takže viem čo myslíš. Ale s krkom či chrbticou ja problémy nemávam našťastie
@rozculena však ak tebe vyhovuje, je to v poriadku. Píšem autorke, ktorú bolí krk.
@slavomira236 ja celý matrac 🙈 úplnou náhodou som to odpozorovala, že v noci, keď som si ľahla k synovi som sa vyspala vždy lepšie - on nemal pamäťovú penu. Tak som si o tom začala aj čítať… Môj matrac šiel smer kôš a odvtedy sa budím ako znovuzrodená a keďže som reumatička, tak tie bolesti ráno boli sakra silné, manžel si tiež pochvaľuje.
Áno, ja mám už asi 3 roky Sleep & Glow Omnia vankúš a vidím s ním obrovský rozdiel, keďže spávam na boku. Akurát som o ňom hovorila v poslednom videu na mojom youtube 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=YTK440UiqGg@denkabemommy a aký máš teda vankúš?
@mia2906 úplne klasický vankúš ale cca každý rok dva ho mením - nevýhoda. Ale kvalita spánku na prvom mieste
@drews_beauty ahoj, ďakujem pozriem to. každý youtuber robí reklamu na tieto vankúše, len či to nieje sponzorované... Chcela som názory reálnych zákazníkov 😁
Inak ak je to tento tak sa nedá ani kúpiť , nieje na sklade
@drews_beauty nuž a ešte pozerám recenzie zahraničné a nič moc. Čiže toto všetko je zrejme zaplatená reklama. Keďže sa v noci hýbem a stále sa zobudím na inej strane, neviem či takýto vankúš pomôže keďže musíš mať tvar presne v jednom bode.
@mia2906 nepoznáš ma, beriem 🙂 Ale ja si teda sakra dávam záležať na spoluprácach a odporúčam len to, s čím som sama spokojná a čo by som si sama kúpila. Vankúš mi poslali 3 roky dozadu a hneď som im hovorila, že ak sa mi nebude páčiť, tak proste smola, nebudem im robiť reklamu. Nuž ale nadchla som sa preňho, spávam na ňom vždy, keď je to možné (keď som bola tehu mi nebol pohodlný alebo keď si dám nátačky na noc, či keď som chorá) ja s ním vidím rozdiely, hneď mi vyskočia nasolabialné vrásky, keď spím na klasickom vankúši ešte aj s bežnou obliečkou.. čiže ja som ti dala svoju reálnu recenziu, ako to mám. Samozrejme, nemusí sedieť každému. Ale je pravda, že za krčnú chrbticu neviem hovoriť, s tým problém nemám. Vyjadrila som svoj názor iba na vrásky z vankúša 🙂
Nie vankus, ale obliecka na vankus z praveho morusoveho hodvabu.
@laurinka27 Kupovala si tu obliecku? Vies odporucit nejaku inu znacku obliecky na vankus z praveho morusoveho hodvabu?

Nie vankus, ale obliecka na vankus z praveho morusoveho hodvabu.