icon

Pomoc pre tvár: Ako sa zbaviť problémov?

27. mar 2026

Ahojte, nenájde sa tu nejaká pomoc pre mňa ohľadom tváre ? Už som zúfalá, žiadne farmasi a podobne. Vďaka

viestta
27. mar 2026

Dermatolog je lekar, ten neordinuje cez internet. Treba sa k nejakemu objednat, nepotrebujes vymenny listok

mirka_a_hrasok
27. mar 2026

A čo konkrétne ťa trápi ohľadom tvojej pleti?

autor
27. mar 2026
@viestta

Dermatolog je lekar, ten neordinuje cez internet. Treba sa k nejakemu objednat, nepotrebujes vymenny listok

@viestta chápem, ale niekedy sa nájde človek, ktorý s tým ma skúsenosť aj takto a dokáže pomôcť 🙂

autor
27. mar 2026
@mirka_a_hrasok

A čo konkrétne ťa trápi ohľadom tvojej pleti?

@mirka_a_hrasok mám dlhé roky akné, červené, zapálené miesta a do toho veľmi citlivú pleť - potrebovala by som nájsť vhodnú kozmetiku, pretože som skúšala už rôzne a nič nevyhovuje 🙂

tanyan
27. mar 2026

Toto je len následok, treba riešiť príčinu. Ak máš v tele zápaly, tak ich musíš vyliečiť zvnútra. Samotná kozmetika nebude stačiť. Treba dať do poriadku trávenie a hormóny. Kým to nevyriešiš, tak je kozmetika účinná ako náplasť na zlomeninu.

mondolina
27. mar 2026
@anonym_autor

@mirka_a_hrasok mám dlhé roky akné, červené, zapálené miesta a do toho veľmi citlivú pleť - potrebovala by som nájsť vhodnú kozmetiku, pretože som skúšala už rôzne a nič nevyhovuje 🙂

@anonym_autor vyskúšaj INA essentials, mne tá kozmetika pomohla.

anonym_5e02a5
27. mar 2026

Riešila by som príčinu: u mna to bola alergia na konzervanty. Čím viac som na tvar patlala poradenej super kozmetiky tým to bolo horšie: mala som pravidelne 40-50 zapálených vyrážok ma tvári. Skončila som so všetkými srandami a vyrážky sa prestali tvoriť. Ale zmenila som od základu aj stravu aj kozmetiku. Keď teraz niečo zjem hneď mám 2-3 nove pupaky. Čiže rieš lekárov, nie internet

vorkola
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Najskor si musis precistit krv,,Mne pomohol zihlavov caj, Teraz prave zacina,,rast .ja uz pijem treti den 2,5 dcl,po jedle,alebo po duskoch,.Pijem to 3X denne,,3 tyzdne, tyzden sa musi vynechat,,ten stvrty tyzden,nic nepit ,len vodu, a potom takto kolecka,az do vyliecenia,,,Lieky so zihlavou by sa brat nemali,,lebo chemia s prirodnymi produktami sa bije, a potom ta zihlava nema ucinok ..Recept..1) do pohara dat ked je cerstva tak za polievkovu lyzicu cerstnej zihlavy, zaliat vriacou vodou , luhovat 2 minuty,...Ak susena zihlava, tak takto 2) Do pohara za kavovu lyzicku susenej zihlavy, zaliat vriacou vodou a luhovat 7 minut.. Vela zdravia zelam

anonym_5e02a5
27. mar 2026
@vorkola

@anonym_autor Najskor si musis precistit krv,,Mne pomohol zihlavov caj, Teraz prave zacina,,rast .ja uz pijem treti den 2,5 dcl,po jedle,alebo po duskoch,.Pijem to 3X denne,,3 tyzdne, tyzden sa musi vynechat,,ten stvrty tyzden,nic nepit ,len vodu, a potom takto kolecka,az do vyliecenia,,,Lieky so zihlavou by sa brat nemali,,lebo chemia s prirodnymi produktami sa bije, a potom ta zihlava nema ucinok ..Recept..1) do pohara dat ked je cerstva tak za polievkovu lyzicu cerstnej zihlavy, zaliat vriacou vodou , luhovat 2 minuty,...Ak susena zihlava, tak takto 2) Do pohara za kavovu lyzicku susenej zihlavy, zaliat vriacou vodou a luhovat 7 minut.. Vela zdravia zelam

@vorkola keď ma alergiu alebo nejaký hormonálny problém môže piť aj savo 3x denne a lepšie to nebude.

nominativ
27. mar 2026

Mne pomohla umelá inteligencia. Podľa fotiek mi "naordinovala" obyčajnú DM Balea značku, celá moja starostlivosť sa točí okolo 4 produktov a jediného makeupu typu BB krém a výsledky sú úžasné.

Ale ja som teda mala skôr krupicový problém.

maminkadeticiek
27. mar 2026

Ak mas vsetky testy v porkadku chod si pytat k suktomnemu dermatologovi Isotretinoin.Vysledok zaruceny,ale pozor!Chce to extremnu disciplinu v skincare.

autor
28. mar 2026

Bohužiaľ mám alergiu na laktózu, histamín, problémy s hormónami, beriem aj HAK… doktorov som pobehala rôznych, aj všetko možné, no potrebovala by som správnu aj skincare, čo by mi mohla pomôcť… čiže všetko okolo toho viem, len by som potrebovala pomôcť nájsť aj správnu skincare 😉