Pomohlo vám vlasové hnojivo?
@anonym_autor ja som užívala donna hair a super to bolo
Mama tiež užívala Donna hair bola spokojná veľmi
Nie
Ja si dávam stále nejakú vlasovú vodu kôli lupinam a z toho mi rastu nové vlásky
Ja si dávam stále nejakú vlasovú vodu kôli lupinam a z toho mi rastu nové vlásky
@arianna25 aku? 😊
Ja som veľmi spokojná s vlasovym hnojivom. Beriem tablety a šampón. Vlasy sú pevnejšie a rastu nové. Len treba užívať dlhšie,trvalo cca 4 mesiace kým začali účinkovať.
Ja som veľmi spokojná s vlasovym hnojivom. Beriem tablety a šampón. Vlasy sú pevnejšie a rastu nové. Len treba užívať dlhšie,trvalo cca 4 mesiace kým začali účinkovať.
@majusik29 objednala som si tu sadu tabliet na 3 a pol mesiaca tak uvidím
@anonym_autor mne ano. Ak mas zdravé huste vlasy, rozdiel neuvidis. Ja som mala ale po covide vypadne riedke vlasy. Používala vlasové hnojivo šampón aj tabletky asi rok a uz po par mesiacoch som videla rast baby vlásky. Po dvoch rokoch som mala vlasy ako tak naspat.
@majusik29 objednala som si tu sadu tabliet na 3 a pol mesiaca tak uvidím
@anonym_autor funguje,len nemôžeš čakať,že navždy Sú to len vitamíny,čiže ešte nejake 2-3 mesiace po kúre boli vlasy fajn,no postupne sa vracali také,aké boli pred kúrou .Ja už som ho mala viackrát,opakovane sa mi však zdá,že už nie je také ako prvé.

Maťe skusenost?