Pomôže Eucerin UreaRepair na veľmi suchú pokožku?
Prajem pekny den. Potrebujem poradit. Uz mam pocit, ze bezne telove mlieka mi vobec nestacia. Najhorsie to mam na nohach a rukach. Koza je sucha, napnuta, niekedy az taka drsna na dotyk. Pozerala som Eucerin UreaRepair, len cena je vyssia ako pri obycajnych kremoch z drogerie, tak neviem, ci je tam realny rozdiel.
Pomohol vam pri velmi suchej kozi? Alebo ak mate nieco overene, ocenim priamo nazov produktu. Dakujem.
Ano, ale treba pouzivat dlhodobo.
...pomáha mi Oilatum na sprchovanie....trochu tu kožu premastí...ja používam Excipial telové mliečko.....Eucerin je za mňa dobrý....a čím vyššie% urei obsahuje, tým lepšie....
https://www.gigalekaren.sk/produkt/oilatum-emol...
Ja nedám dopustiť na MIXU. MIXA Urea Cica Repair+ alebo maju teraz novinku MixaPanthenol Comfort. Obe sú na suchú až atopickú pokožku. Tu repair používa manžel, má extrémne suché ruky, popraskané až do krvi, a tuto si pochvaluje, dcera si natiera nou suche lakte, ruky, tiez ich ma drsne ked sa o ne nestara. A tuto Mixa Panthenol pouzivame hlavne teraz v lete. Je lahka, kremova, rychlo sa vstrebava. Tou si natierame cele telo. Hlavne ked sa deti kupu, su take vysusene z chlorovej vody. Nedam na nu dopustit. Obe su na suchu atopicku pokozku. Ja som uz tiez poskusala vsetko...

Ahoj, mám ten istý problém. Čo mi ozaj pomáha, je Avene alebo U Lipolotio.