icon

Pomôže kurz vizážistky k úspešnej kariére?

2. jún 2026

Ahojte. Chcela by som poznať vašu skúsenosť. Mám záujem si urobiť kurz na vizážistku, nakoľko sa sama rada líčim, baví ma to a viem si predstaviť sa tomu v budúcnosti venovať. Avšak absolútne nemám prehľad o nejakom “podnikaní”. Je mi jasne, že sa musím snažiť a byt dobrá, a veľa času a driny bude trvať aj vybudovať si nejakú klientelu, avšak chcem skôr poznať nejaký Basic názor- či je možnosť sa s tým v poriadku uživiť, či vám kurz vizážistky naozaj aj pomohol sa rozbehnúť v tomto odvetvím a aké boli vaše začiatky ☺️

anonym_1fc791
2. jún 2026

@anonym_autor ja som mala víziu , popri hlavnom zamestnaní, robiť v divadle MUA+maskérku a v lete líčiť nevesty , v zime maturantky atď. Skúsenosť nemám, keďže som sa kvôli zdravotným problémom k tomu nedostala. Ale asi si to viem predstaviť iba takto. Asi som ti moc nepomohla 🤣 ale držím palce

anonym_531d54
2. jún 2026

Kamarátka s tým prerazila, ale investícia do vzdelávania, certifikatov, reklamy a neskôr vlastných priestorov bola vcelku veľká. U nej sa vyplatilo, ale popravde neviem koľko ľudí sa takto uchytí. Určite záleží od konkurencie v tvojom okoli, šikovnosti aj schopnosti sa predať. Samotné líčenie fajn začiatok, ale celkovo je podľa mňa málo, je to o celoživotnom vzdelávaní, rozširovaní služieb a sledovaní trendov.

anonym_d489d3
Včera o 06:17

Problem je, ze ich je vela, aby si prerazila musis uz pridat nieco sokantne ako napr mrackova- zacala prezentovat vo velkom chorobu a spromovala si tym aj licenie