Poradíte riasenku na zvýraznenie dlhých mihalníc?
Máte nejaké typy na dobrú riasenku z drogérie, ktorá sa neodtláča a nebudem mať po 2 hodinách všade čierne čmuhy? Tak isto aby aj niečo urobila - zvýraznila a aby moc nezlepovala mihalnice. Mihalnice mám prirodzene dlhé, potrebujem ich len zvýrazniť. Vopred ďakujem 🙂
sky high
Jednoznačne panorama loreal a to som používala kľudne aj za 40e. Za chvíľu každá suchá. Posledne som kúpila clinique aj ysl je dobra ale taktiež za chvíľu je čvik. Ja sa totiž neličim často. A keď trebalo doma 5 špiral a každá na pred. Revlon taktiež o ničom a ešte nejaké 2 značky no des.
Táto je fakt super
Maybelline Sky High je super, a ak máš tak dlhé mihalnice, že sa ti dotýkajú kože pod obočím tak si nos so sebou puder s labutienkou a obcas si to trochu prepudruj, lebo to sa ti potom otlačí aj ta najlepšia špirála.
ja pouzivam uz 15 rokov len loreal volume million lashes https://www.drmax.sk/loreal-paris-volume-millio...
Za mna Hypnose od Lancome. Je sice draha ale riasy mam ako umele, tiez mam svoje prirodzene dlhe a tato spirala ich brutalne zvyrazni.
Essence I love extreme vodeodolná ... Používam ju už niekoľko rokov a maximálna spokojnosť. Lepšiu som nemala.
L'Oréal panorama
Za mňa Dermacol Infinity 👌
@biba_18 tak mne raz vyscha fakt okolo 40e do par mesiacov, to mam takú nemecku značku robia kozmetiku, a že vyskúšam špirálu hyauron. Ako super bola nadšená a idem sa líčiť a dvakrát som prešla a suche riasy. Aj som im mail napísala, že som fakt stály zákazník a že to neni možné. Poslali gratis novú, ta vydržala čosi dlhšie. Vždy sa líčim občas a nikdy som taký problém nemala. Konkrétne tie clinic to som nerozmýšľala a vždy som kúpila tú, ale ani tú čo som kupovala takú zelenú volume, už nerobia, tak som kúpila inú a neviem, či im už stoja tie drahé kúsky a dávajú to do balíkov tie najstaršie alebo neviem.
tak mi kamarátka doporučila túto a je fajn. Fakt sa vyrovná druhému kusku. Ale tiež sa inšpirujem diskusiou a poznačím si nejaké kúsky.
Mne dokonca kamarátka potvrdila že tie drahé špirály ci malo plnia či čo konkrétne ysl ta zlata je fakt mega ale tak za pol roka treba novú.
Alebo ďalšia kapitola drobenie riasenky.
Sky high ale waterproof, vydrzi cely den a ziadne smuhy pod ocami
Nie je sice z drogerie, ale mne teraz sedi mac 3d dimension mascara, ja nemam ani dlhe, ani huste a teda, co tato dokaze, dobry vykon

Majú ju vo fann