icon

Poradíte riasenku na zvýraznenie dlhých mihalníc?

19. dec 2024

Máte nejaké typy na dobrú riasenku z drogérie, ktorá sa neodtláča a nebudem mať po 2 hodinách všade čierne čmuhy? Tak isto aby aj niečo urobila - zvýraznila a aby moc nezlepovala mihalnice. Mihalnice mám prirodzene dlhé, potrebujem ich len zvýrazniť. Vopred ďakujem 🙂

roxanka1
19. dec 2024

Majú ju vo fann

vanilkovazmrzka
19. dec 2024

sky high

sono2
19. dec 2024

Jednoznačne panorama loreal a to som používala kľudne aj za 40e. Za chvíľu každá suchá. Posledne som kúpila clinique aj ysl je dobra ale taktiež za chvíľu je čvik. Ja sa totiž neličim často. A keď trebalo doma 5 špiral a každá na pred. Revlon taktiež o ničom a ešte nejaké 2 značky no des.
Táto je fakt super

biba_18
20. dec 2024

@sono2 ak sa neličiš často, ako dlho si mala tie maskary otvorené? ja sa ličim denne a do dvoch mesiacov mi vyschlo za celý život len zopár kusov…

elizme
20. dec 2024

Maybelline Sky High je super, a ak máš tak dlhé mihalnice, že sa ti dotýkajú kože pod obočím tak si nos so sebou puder s labutienkou a obcas si to trochu prepudruj, lebo to sa ti potom otlačí aj ta najlepšia špirála.

trema
20. dec 2024

ja pouzivam uz 15 rokov len loreal volume million lashes https://www.drmax.sk/loreal-paris-volume-millio...

ness222
20. dec 2024

Za mna Hypnose od Lancome. Je sice draha ale riasy mam ako umele, tiez mam svoje prirodzene dlhe a tato spirala ich brutalne zvyrazni.

biba_18
20. dec 2024

@elizme mne sa neotlačuje žiadna počas dňa, takže to nebude dlhými mihalnicami…

elizme
20. dec 2024

@biba_18 keď ma človek suchu plet sa to nedeje. Ja mam suchú a neotlačaju sa mi vôbec tiež, jedine som si všimla keď idem cvičiť, alebo je neskutočne teplo niekde ze sa náhodou spotim, čo sa nedeje často tak vtedy sa mi občas otlačí... preto mi to napadlo.

zuzanockamt
20. dec 2024

Essence I love extreme vodeodolná ... Používam ju už niekoľko rokov a maximálna spokojnosť. Lepšiu som nemala.

ariannazara
20. dec 2024

L'Oréal panorama

maryetta
20. dec 2024

Ak mas moznost. Alebo aj sama si vies objednat. Tato je ozaj super.

justify
20. dec 2024

Za mňa Dermacol Infinity 👌

sono2
20. dec 2024

@biba_18 tak mne raz vyscha fakt okolo 40e do par mesiacov, to mam takú nemecku značku robia kozmetiku, a že vyskúšam špirálu hyauron. Ako super bola nadšená a idem sa líčiť a dvakrát som prešla a suche riasy. Aj som im mail napísala, že som fakt stály zákazník a že to neni možné. Poslali gratis novú, ta vydržala čosi dlhšie. Vždy sa líčim občas a nikdy som taký problém nemala. Konkrétne tie clinic to som nerozmýšľala a vždy som kúpila tú, ale ani tú čo som kupovala takú zelenú volume, už nerobia, tak som kúpila inú a neviem, či im už stoja tie drahé kúsky a dávajú to do balíkov tie najstaršie alebo neviem.
tak mi kamarátka doporučila túto a je fajn. Fakt sa vyrovná druhému kusku. Ale tiež sa inšpirujem diskusiou a poznačím si nejaké kúsky.

sono2
20. dec 2024

Mne dokonca kamarátka potvrdila že tie drahé špirály ci malo plnia či čo konkrétne ysl ta zlata je fakt mega ale tak za pol roka treba novú.

sono2
20. dec 2024

Alebo ďalšia kapitola drobenie riasenky.

biba_18
20. dec 2024

@sono2 vymieňam špirály každé 2 mesiace kvôli hygiene, za 1/2 roka mám 3 špirály…

sono2
20. dec 2024

@biba_18 tak osobne sa líčim fakt sporadicky ale aby ti vyschla dráha špirála ktorú použiješ max 1 mesačne, mi príde dosť.
Jasne kto používa často.

danielle21
20. dec 2024

Sky high ale waterproof, vydrzi cely den a ziadne smuhy pod ocami

biba_18
21. dec 2024

@sono2 je jedno ako často ju používaš, už je otvorená…

anika
27. dec 2024

Nie je sice z drogerie, ale mne teraz sedi mac 3d dimension mascara, ja nemam ani dlhe, ani huste a teda, co tato dokaze, dobry vykon