Poradíte účinný krém na vrásky okolo očí?
Ahojte, prosím, poradíte dobrú značku?
Pit veľa veľa vody, hydratovat celé telo pomáha j tak najviac. Čas sa bohužiaľ neda spomaliť a starneme všetci… ale loreal revitalift filler serum pod oci mi pekne hydratuje okolie.
To nepomaha nic,zavisi to hlavne od hydratacie,tuku atd. Ja osobne pouzivam Filorga Time filler 5xp na vecer a Lancome Genifique Yeux na den.
@jaaankaaaa krém zabezpečí len hydratáciu okolo očí pokiaľ sú už vrásky tak len botox zmiznú za chvilu
Ďakujem za všetky odpovede
@walentina7 no a krémy by vôbec nemali voňať, je to zbytočná dráždiaca ingrediencia.
Ahoj. Očný krém a sérum od značky Larens. S obsahom Biopeptidového komplexu. Ja používam komplet Zn.Larens a aj s ňou pracujem. Mám pred 50 a pleť ako dievča. Všetky tieto kozmeceutiká od Larensu sú neskutočné. Dolu uvedené značky sú iba značky. Skús a potom napíš🙂
ak ho chces preto, aby si sa zbavila vrasok, alebo ich nejak vyrazne zredukovala, tak na to ti nejaky krem nepostaci.
Ja som spokojná s očným krémom Eucerín. Kupujem v lekárni. Len tie ceny sú stále vyššie ako pri všetkom.
ja používam galvanickú žehličku od ETA. Pre mňa skvelá vec . Nanesiem sérum , použijem program na oči a vklepem to tam žehličkou . Rovnako tak zapravujem , ale inými programmi séra do tváre . Momentálne používam serum Kopaničiarska žehlička , pre mňa skvelé.

Taky krem nie je.