Poradíte vonné sviečky s intenzívnou vôňou okrem Yankee Candle?
Hlavným kritériom je aby boli cítiť aj vo väčšej miestnosti, mám obývačku aj spálňu dosť veľkú. Yankee Candle mám osvedčené, ale chcela by som skúsiť aj niečo iné rovnako kvalitné.
Za mňa johnson
Ja kupujem jedine Aura sviecky. Stoja par eur a prevonaju mi krasne celu izbu . Milujem 😍
Woodwick je tiez intenzivny. Oni maju ale praskajuci knot, co vela ludom prekaza. KEd natrafis na dobru akciu, tak vyskusaj. Mne to pride ovela intenzivnejsie ako Yankee Candle.
@marsmykkok Pepco za par eur tie velke s 3knotmi, ktore sa daju zatvorit najviac vonia ta cervena, ine odtial nevonaju ale naozaj tie velke ano a nie je to ani prilis doterava vona. V porovnani s Yenkie mi produ naozaj na velmi podobnej urovni dokonca by som povedala, ze Pepco sa mi viac paci.
*Yankee
country candle alebo Kringle candle.Ja ich mením na striedačku s yankee majú aj vosky okrem sviečok.Tu je oficialna stránka pre Sk odtial objednávam aj ja https://www.kringlecandle.sk/
@marsmykkok Pepco za par eur tie velke s 3knotmi, ktore sa daju zatvorit najviac vonia ta cervena, ine odtial nevonaju ale naozaj tie velke ano a nie je to ani prilis doterava vona. V porovnani s Yenkie mi produ naozaj na velmi podobnej urovni dokonca by som povedala, ze Pepco sa mi viac paci.
@anonym_f637a3 ja som mala tu trojknotovu z Pepca a teda nula nula nic. Vona po zapaleni ziadna, mala som tu zo sojoveho vosku, neviem ci su take vsetky. Za to podla mna skoda aj tych 5 EUR co to stoji, to lepsie prevonia Airwick sviecka.
@anonym_f637a3 ja som mala tu trojknotovu z Pepca a teda nula nula nic. Vona po zapaleni ziadna, mala som tu zo sojoveho vosku, neviem ci su take vsetky. Za to podla mna skoda aj tych 5 EUR co to stoji, to lepsie prevonia Airwick sviecka.
@muchotrafka298 nemyslim sojove ale klasicke voskove tato je presne ta co spominam a naozaj krasne prevonia ale ja nemam rada velmi dotierave vone tak asi kazdemu sadne nieco ine, mne sa pacia tak akurat prijemne jemne https://pepco.sk/products/vonna-sviecka-v-skle-... este moj favorit je v takom zlatom obale tiez voskova nie sojova ale na tu neviem najst link.

Ja mám rada zn. Woodwick, prevoňajú celý byt.