icon

Poraďte najlepší eshop s kórejskou kozmetikou?

14. máj 2026

Dobrý večer.Aký je najlepší eshop s kórejskou kozmetikou?

ggg6678
14. máj 2026

@anonym_autor ksister, majú aj kamenné predajne v ba. Alebo aj dallora je dosť dobrý eshop s korejskou kozmetikou

ggg6678
14. máj 2026

@anonym_autor mám aj 5€ zľavu na ksister. Ak by ste mala záujem

erika7102
14. máj 2026

@anonym_autor stylevana, lacnejšie. Ksisters tam majú prirážku

anonym_9f8671
14. máj 2026

ja tiež stylevana. Ale chytila som už aj zťavu na alze. Potom je cossibela.

cincirela
14. máj 2026

Stylevana, niečo sa dá nájsť aj na Alze, Natureal.
Cenovo ale najlepšie Stylevana. Tam ale treba počítať s dlhšou dodacou dobou

anonym_da6289
14. máj 2026

Ksisters alebo Stylevana - tam ale na tovar niekedy cakas aj mesiac, no vie byt za dost dobru cenu.

petamich
14. máj 2026

Ksisters, Dalora a Stylevana, najcastejsie nakupujem KSisters, lebo viem aj v kamennej a poradit sa, eshop ma extra rychle dorucenie. Stylevana trva aj mesiac.

muchotrafka298
15. máj 2026

Cenovo aj sortimentom je bezkonkurecna Stylevana. Bohuzial tam dlho trva dodanie, minimalne mesiac. Takze ked je treba nieco rychlejsie, tak si treba objednat na Slovensku. Kisters alebo Cosibella.
Uvidim, ze co bude od juna/jula, kedy sa ma za kazdu polozku v baliku mimo EU platit (neviem ci 2 alebo 3 EUR), takze sa uz nebude oplacat nic z azijskych eshopov.

autor
15. máj 2026
@ggg6678

@anonym_autor mám aj 5€ zľavu na ksister. Ak by ste mala záujem

@ggg6678 ale asi len pre nových, či?ja som už nakupovala

simca06022011
15. máj 2026

podla cien idem, mam produkty ktore pouzivam, kupujem zo Stylevany a kombinujem teraz s natureal, tam som nasla to co tam nemaju a nahodou aj lepsiu cenu mali na Snail... proste vzdy podla toho co chcem...

autor
15. máj 2026

Zatiaľ zostanem pri ksisters.ked hovoríte zo Stylevana to trvá aj mesiac,tak kým by to prišlo už môže byť aj horko a vtedy nerada objednávam kozmetiku.dakujem za rady

kvjetecko
15. máj 2026
@anonym_autor

Zatiaľ zostanem pri ksisters.ked hovoríte zo Stylevana to trvá aj mesiac,tak kým by to prišlo už môže byť aj horko a vtedy nerada objednávam kozmetiku.dakujem za rady

@anonym_autor Mne stylevana do 2 tyzdnov vzdy prisla

muchotrafka298
15. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mne najkratsie trvalo dodanie cca 10 dni a to vtedy, ked som si objednala drahy pristroj Medicube. Inac mi isli ob jednavky (vsetky polozky boli vzdy skladom) mesiac a viac.

autor
15. máj 2026

Som pozerala ceny na Stylevana a mne tam všetko vychádza drahšie

muchotrafka298
15. máj 2026
@anonym_autor

Som pozerala ceny na Stylevana a mne tam všetko vychádza drahšie

@anonym_autor na Vane drahe veci? Ved tam su stale nejake akcie, zlavy, tam su tie veci skutocne v prijatelnych cenach a tu sa predavaju ovela drahsie. Podla toho sice, co pozeras.

kalifka
15. máj 2026

ja som kupovala na stylevane, ale ako boli problémy s platením som upustila od toho. Naše niektoré slovenské banky zaradili stylevanu na čiernu listinu... Kupujem na alze, skoro stále je tam niečo v dobrej cene a potom ešte ksisters.

autor
15. máj 2026
@muchotrafka298

@anonym_autor na Vane drahe veci? Ved tam su stale nejake akcie, zlavy, tam su tie veci skutocne v prijatelnych cenach a tu sa predavaju ovela drahsie. Podla toho sice, co pozeras.

@muchotrafka298 tak ono asi s kódom by to vyšlo lacnejšie,tuším je tam 25%,ale nejak som to neskúmala

autor
15. máj 2026
@kalifka

ja som kupovala na stylevane, ale ako boli problémy s platením som upustila od toho. Naše niektoré slovenské banky zaradili stylevanu na čiernu listinu... Kupujem na alze, skoro stále je tam niečo v dobrej cene a potom ešte ksisters.

@kalifka aké problémy?hej,aj ja som na alze teraz našla a ostatné som doobjednala z ksis.