icon

Poraďte opaľovací krém pre veľmi svetlú pokožku

29. júl 2026

Ahojte, tie čo ste veľmi svetlý fototyp poraďte účinný opaľovaci krem. 50-tka opaľovacie krémy, spreje, natriem sa a po 10 minútach cítim ako mi slnko spaľuje kožu. Červená som ako kapia 😥 Existuje opaľovací krém stovka alebo viac? Ak nie tak potom asi len tie celotelove burkini s kuklou. Pobyt na pláži je utrpenie.

anonym_29792f
29. júl 2026

@anonym_autor sú aj SPF 100+, pogoogli, v lekárňach stoja okolo 30e za pomerne malé balenie. Napr. La Roche-Posay 100 KA+ MED. Možno vo webshopoch bude lacnejší.

anonym_369464
29. júl 2026

Aj ja mám celkom problém so slnkom, snažím sa byť v tieni, keď sa dá, a plánujem si kúpiť kúpacie tričko do vody, ako má moje malé dieťa. Inak to nevidím, žiaľ.

lindayaaa
29. júl 2026

@anonym_autor ahoj mam ten isty problem plus alergiu na slnko. Pouzivam tieto. Vyskusala som xy inych no na tieto nedam dopustit. Bioderma photoderm je aj na slnecnu alergiu. Prikladam foto ❤️
Samozrejme sa nepeciem dlho na slnku max hodku potom tien, potom hodku napr, my so svetlou kozou to mame zakazane. Treba to dat do podvedomia ludi viac.

ivana11155
29. júl 2026

@anonym_autor za mna daylong, ten mam milionkrat odskusany na sebe aj detoch, sme bledi tiez, ked nechas poctivo 20min vstrebat nevymyva sa vo vode. Este tu v diskusiach chvalili Evy. Tu som neskusala. Obidve su drahe znacky.