Poraďte opaľovací krém pre veľmi svetlú pokožku
Ahojte, tie čo ste veľmi svetlý fototyp poraďte účinný opaľovaci krem. 50-tka opaľovacie krémy, spreje, natriem sa a po 10 minútach cítim ako mi slnko spaľuje kožu. Červená som ako kapia 😥 Existuje opaľovací krém stovka alebo viac? Ak nie tak potom asi len tie celotelove burkini s kuklou. Pobyt na pláži je utrpenie.
Aj ja mám celkom problém so slnkom, snažím sa byť v tieni, keď sa dá, a plánujem si kúpiť kúpacie tričko do vody, ako má moje malé dieťa. Inak to nevidím, žiaľ.
@anonym_autor ahoj mam ten isty problem plus alergiu na slnko. Pouzivam tieto. Vyskusala som xy inych no na tieto nedam dopustit. Bioderma photoderm je aj na slnecnu alergiu. Prikladam foto ❤️
Samozrejme sa nepeciem dlho na slnku max hodku potom tien, potom hodku napr, my so svetlou kozou to mame zakazane. Treba to dat do podvedomia ludi viac.
@anonym_autor za mna daylong, ten mam milionkrat odskusany na sebe aj detoch, sme bledi tiez, ked nechas poctivo 20min vstrebat nevymyva sa vo vode. Este tu v diskusiach chvalili Evy. Tu som neskusala. Obidve su drahe znacky.

@anonym_autor sú aj SPF 100+, pogoogli, v lekárňach stoja okolo 30e za pomerne malé balenie. Napr. La Roche-Posay 100 KA+ MED. Možno vo webshopoch bude lacnejší.