Poraďte prípravok na suché končeky kučeravých vlasov
Ahojte, mam kučeravé vlasy dlhé do polovice chrbta, kučerave niesu pri kozí hlavy ale začínajú sa točiť až od polky vlasu. Potrebovali by postihnúť lebo končeky uz sú desne, úplný krep. Na strihu som bola pred 2mi rokmi, odvtedy nie, uz som to aj začala planovat no len mi to predbehla dôležitá udalosť ktorú mam o týždeň, cize strih nestíham. Prosím vás, viete o nejakom pripravku/maske/výžive bezoplachovej, ktora to načas zachráni? Kondicionér samozrejme používam, no toto potrebuje vacsiu silu 😐
sklamem ta, tiez mam kucerave, do tyzdna ti ziadna maska krem olejcek nezachrani znicene konceky vlasov, jednoznacne smer kadernicka a podstrihnut. ja ich podstrihavam min. 1x za 1/2 roka a su pekne
@anonym_autor túto otázku nechceš, ale prečo iba na čas a neostrihať ak sú zničené? 👀
@anonym_50e491 Lebo o týždeň mam tu udalosť a nestíham sa objednať ku svojej kadernícke? Ta ma voľný termín až v septembri...
ja podstrihávam každé 2 mesice 🤦♀️
ale samozrejme, olejčeky do koncov vlasov, ja mám olaplex 7, aussie reconstructor a lola cosmetics pinga acai - podľa toho ktorý deň a na čo používam…
Mne nikdy ziadne pripravok na vlasy, ci uz serum, olejcek, masky hocico.. nic nikdy nepomohlo. Pomoze len ostrihat a preriedit
Znicene konce pomoze iba odstrihnut. Nic ich nezachrani. Bez ohladu na to, ci nie/su kucerave. Teraz proste pojdes so znicenymi a vezmi si z toho ponaucenie a staraj sa o vlasy tak, aby si nechodila s dolamanymi 👍🏼
@anonym_50e491 Lebo o týždeň mam tu udalosť a nestíham sa objednať ku svojej kadernícke? Ta ma voľný termín až v septembri...
@anonym_autor ani mne nič nepomáha, naozaj iba pravidelné podstrihnutie. Posledné 4 roky, chodím káždé 2 mesiace 🥸 . Oleje používam, ale iba pre vôňu.
Mas kadernicku? Ked si tam 2 roky nebola?
odporucam fb skupinu Curly girl metóda Slovensko - poradenská skupina, tam ti baby poradia nalepsie

@anonym_autor túto otázku nechceš, ale prečo iba na čas a neostrihať ak sú zničené? 👀