icon

Poraďte svieži parfum

13. aug 2023

Ahojte poraďte prosím vôňu. Chcela by som niečo svieže a ľahké, ak by sa dalo aj sladkosti zároveň. Doteraz som používala sladké vône ako napr YSL Black opium, alebo mon paris, carrolina heuréka Goodyear girl ale to si všetko dosť ťažké vône..

dota6
•
13. aug 2023

Ľahká a sladká je podľa mna Prada Paradoxe (ale je dosť davovka, očakávania som mala väčšie) Versace Bright crystal, DKNY Be delicious (to je tak rozkošná vôňa, nikdy ma neomrzí) a D&G Light Blue (tiež davová záležitosť, ale má taký šmrnc letný) a nedávno som kúpila Givenchy L'interdit toaletku a je neskutočne ženská, ľahká, ale ak ti vadia biele kvety, tak je nástup dosť silný, kvetový. A sladká ľahká je aj Juicy couture Viva la juicy.

liusa82
•
13. aug 2023

Nina Ricci nina je fajn aj lahká,svieža aj sladká zároveň.A aj light blue je velmi dobrá ako sa vyššie spomína.Bez toho u mňa neni ani leto 🙂Ja ju zase necítim na nikom.Neviem,V okolí ju asi nikto nepoužíva.Potom Ralph Lauren Woman, to je sladko,sviežo,morská.Dalej Byredo Mojave Ghost,Dolce & Gabbana Anthology L´Imperatrice 3 tá je ovocno svieža.Cítiť v nej hlavne melon a rebarboru s kiwi a dobrá jej aj Versace Bright Crystal

kamlicek
•
14. aug 2023

@dota6 D&G Light Blue je krasna a hlavne nie je tazka, pouziva ju mamina uz dlho takto na leto, tiez som jej ju z Notina objednavala, vydrzi, je taka osviezujuca, podla mna to je na tieto mesiace super volba

bora0123
•
14. aug 2023

Jimmy choo Bloom 🥰🥰