Poraďte telové SPF 50, ktoré nezafarbí bledé oblečenie?
Ake spf 50 na telo mi nebude farbit blede oblecenie na zlto? Mate nejake overene? Lebo uz som tolko veci znicila, neda sa to ani za svet vyprat, ani v cistiarni to nedali dole.
@anonym_autor neviem ti poradit, marne taky hladam
Nenasla som este take veru 🤣 la roche, avene, eucerin, vichy, nivea, bioderma, dmkove.., ja uz som mala asi vsetky a vsetky farbia rovnako. Trosku pomaha, ked to necham na detoch vsiaknut aspon 20-30 min. Ale to sa nie vzdy da
Baby akože fakt až tak že zničí oblečenie? Ja kupujem hocijaké a ešte som nič nezničila a to sa natierame všetci pravidelne. Na tvar používam len niveu a na telo hocičo (aktuálne mám v plážovej taške hodený lidlovy opalovak)
Baby akože fakt až tak že zničí oblečenie? Ja kupujem hocijaké a ešte som nič nezničila a to sa natierame všetci pravidelne. Na tvar používam len niveu a na telo hocičo (aktuálne mám v plážovej taške hodený lidlovy opalovak)
@anonym_9ebb4d niekedy to ide oprat, niekedy nie. Hlavne ked je to biele, tak nie vzdy to zide 🤷♀️
@anonym_9ebb4d niekedy to ide oprat, niekedy nie. Hlavne ked je to biele, tak nie vzdy to zide 🤷♀️
@ktobytobolpovedal mne z bieleho všetko zišlo, ked som to namocila do perkabonatu na noc a potom oprala na 60
@ktobytobolpovedal mne z bieleho všetko zišlo, ked som to namocila do perkabonatu na noc a potom oprala na 60
@anonym_0d1f52 mne to z jedneho synovho zislo, z druheho nie 🤷♀️ akoze ja s tym trosku kazde leto pocitam, ze biele ide vacsinou do kosa 🤣
@anonym_autor Pouzivam niveu alebo astrid,nemam zafarbene oblecenie. Nedavno nejaka influencerka ospevovala niveu nejaky asi novy spf,ze nefarbi oblecenie. Mozno vyskusaj ten.
momentalne astrid, babylove uz nechcem ani vidiet
@ktobytobolpovedal ja nosím 90% bielych tričiek a fakt nemám nič zafarbené. Jedine čo sa mi stalo pred tokmi že som zafarbila (vyzrala) farbu z posteľnej bielizne ale nepamätám si ktorým spf to bolo.

https://www.mojalekaren.sk/astrid-neviditelny-s...