icon

Poraďte telové SPF 50, ktoré nezafarbí bledé oblečenie?

Včera o 20:18

Ake spf 50 na telo mi nebude farbit blede oblecenie na zlto? Mate nejake overene? Lebo uz som tolko veci znicila, neda sa to ani za svet vyprat, ani v cistiarni to nedali dole.

anonym_4c63db
Dnes o 05:27

@viestta z tohto som ja bola cela umastena a aj mi to zafarbilo oblecenie

anonym_4c63db
Dnes o 05:27

@anonym_autor neviem ti poradit, marne taky hladam

ktobytobolpovedal
Dnes o 05:53

Nenasla som este take veru 🤣 la roche, avene, eucerin, vichy, nivea, bioderma, dmkove.., ja uz som mala asi vsetky a vsetky farbia rovnako. Trosku pomaha, ked to necham na detoch vsiaknut aspon 20-30 min. Ale to sa nie vzdy da

anonym_9ebb4d
Dnes o 06:48

Baby akože fakt až tak že zničí oblečenie? Ja kupujem hocijaké a ešte som nič nezničila a to sa natierame všetci pravidelne. Na tvar používam len niveu a na telo hocičo (aktuálne mám v plážovej taške hodený lidlovy opalovak)

ktobytobolpovedal
Dnes o 06:50
@anonym_9ebb4d

Baby akože fakt až tak že zničí oblečenie? Ja kupujem hocijaké a ešte som nič nezničila a to sa natierame všetci pravidelne. Na tvar používam len niveu a na telo hocičo (aktuálne mám v plážovej taške hodený lidlovy opalovak)

@anonym_9ebb4d niekedy to ide oprat, niekedy nie. Hlavne ked je to biele, tak nie vzdy to zide 🤷‍♀️

anonym_0d1f52
Dnes o 06:58
@ktobytobolpovedal

@anonym_9ebb4d niekedy to ide oprat, niekedy nie. Hlavne ked je to biele, tak nie vzdy to zide 🤷‍♀️

@ktobytobolpovedal mne z bieleho všetko zišlo, ked som to namocila do perkabonatu na noc a potom oprala na 60

ktobytobolpovedal
Dnes o 06:59
@anonym_0d1f52

@ktobytobolpovedal mne z bieleho všetko zišlo, ked som to namocila do perkabonatu na noc a potom oprala na 60

@anonym_0d1f52 mne to z jedneho synovho zislo, z druheho nie 🤷‍♀️ akoze ja s tym trosku kazde leto pocitam, ze biele ide vacsinou do kosa 🤣

marca12
Dnes o 07:09

@anonym_autor Pouzivam niveu alebo astrid,nemam zafarbene oblecenie. Nedavno nejaka influencerka ospevovala niveu nejaky asi novy spf,ze nefarbi oblecenie. Mozno vyskusaj ten.

anonym_1189ea
Dnes o 07:46

momentalne astrid, babylove uz nechcem ani vidiet

viestta
Dnes o 08:27
@anonym_4c63db

@viestta z tohto som ja bola cela umastena a aj mi to zafarbilo oblecenie

@anonym_4c63db a urcite to bol ten suchy kokosovy spray? Lebo Astrid ma rozne ale tento nemasti

anonym_9ebb4d
Dnes o 09:28
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal ja nosím 90% bielych tričiek a fakt nemám nič zafarbené. Jedine čo sa mi stalo pred tokmi že som zafarbila (vyzrala) farbu z posteľnej bielizne ale nepamätám si ktorým spf to bolo.