icon

Ktorý kolagén je najlepší na trhu?

mama4444
8. jan 2025

Dakujem

oli18
8. jan 2025

Kočanina, silny hovadzi vyvar, kozky z hydiny, kolac miesto s maskarpone so zelatinou a ovocim. Lacne, syte, ucinne a menej pridavnych latok, ako ma vyzivovy doplnok.

thirstymonk
8. jan 2025

Môj kamarát, čo študoval dajake potravinárstvo mi vravel, že kupovať kolagen je zbytočné, lebo kolagen nie je esenciálna aminokyselina a telo si ho vytvára podľa potreby. A ak nevytvára, tak je problém v tele a užívať tabletový kolagén je len náplasť na iný problém. Asi ako napľuť na horiace tatry.

zbruna
8. jan 2025
yalla966
8. jan 2025
7miriam77
8. jan 2025

Ja mám tento a super a je naporcovany v dávkach 👍👍👍

oli18
8. jan 2025

Baby, ako sa prejavil ucinok kolagenu na vasom organizme, ze ste spokojne? Uprimne ma to zaujima.

stanulienkat
8. jan 2025

@oli18 ja pouzivam roky ten, co odporuca
@zbruna . ALAVIS maximus -je super a ma dobre recenzie.
Tiez by som chcela vediet ako ludia ohodnotia realne kolagen, vitamin, vyzivovy doplnok... Asi podla sympatie.😀Neviem.. ale pri tomto kolagene je fakt ulava.
Tento kolagen si nasadim, ked mam bolsti klbov a do tyzdna citim vysledok a klby ma prestanu boliet. Avsak viem, ze ta davka je asi na 6-7 mesiacov, tak to vyuzivam cele. A naozaj pocas uzivania mam pokoj.

7miriam77
8. jan 2025

@oli18 mne sa to prejavuje tak, že ma nič nebolí 🙂, a vidím zmenu na pleti, všimlo si to aj okolie

oli18
8. jan 2025

@7miriam77 koľko máš rokov?

7miriam77
8. jan 2025

@oli18 47

iinuska
8. jan 2025

Alawis

oli18
9. jan 2025

@7miriam77 v tomto veku ta este nemaju preco boliet klby. Pokial si nebola vykonna sportovkyna, baletka, alebo profi tanecnica. Ja mam za chvilu 71 a klby ma nebolia. Beriem vit D na predpis, moje kamosky ani to nie. Vsetky fungujeme normalne
Mm ma o 3 menej, robi denne cca 10 km chodzou a bez akychkolvek liekov. Od kedy tu chodim registrujem, ako mnohe podliehate reklamam a tlacite do seba, aj do svojich deti vyzivove doplnky. Pritom ste tu vsetko mlade zeny a nepotrebujete to. Ale ved preventivne 🙈

7miriam77
9. jan 2025

@oli18 tak to je super, že vás nič nebolí, nech vám to vydrží čo najdlhšie ♥️😘, užívať kolagén nie je na škodu, ja som už 27 rokov pescetarianka,to znamená že 27 rokov nejem mäso, ani vývary, no rybu zjem raz dvakrát do mesiaca. Kolagén nie je nič, čo by človeku mohlo uškodiť, a áno, športujem ale mierne, a žiaľ kĺby začínajú bolieť aj v mladšom veku,tak myslím, že nie je nič zlé na Tom ho užívať. Moja 9 ročná dcérka neužíva nič a ani jej neplánujem nič dávať, je to zdravé dievčatko 🙏.

zbruna
9. jan 2025

@oli18 Takisto ako hovoria baby, bolelo ma koleno, nemohla som robiť ani dlhšie prechádzky, takže najprv som užívala asi mesiac, bolesť prestala, a mohla som začať so športom a prechádzkami. Takisto lepšia pleť - Alavis

zuz555ka
9. jan 2025

@oli18 ja mam 35 rokov,a mam problemy s klbami ,niekedy ma boli cele telo,ze sa neviem postavit.nemozete povedat vseobecne,ze pani nemoze nic boliet,lebo nema na to vek...

oli18
9. jan 2025

No, baby, to co sme tu v nejakom invalidnom zdruzeni? To nemyslite vazne, ze vas od 35tky bolia klby. No ved vam verim, ale normalne to v tomto veku nie je. Boli ste s tym u lekarov, zistili vam pricinu? Ja nie som zastanca chemickych pripravkov, lebo okrem samotnej ucinnej latky su tam aj pridavne rovnako, ako v riadnych liekoch, ci spracovamych potravinach. Vsade vela chemie navyse.

konikmodry111
9. jan 2025

Presne ako pise @oli18 , nic lepsie neexistuje