icon

Potrebujeme rady pre dcérine viditeľné fúziky

lucifuk144
30. apr 2024

Dobrý deň, ja by som potrebovala ísť s dcérou k dobrej,keď aj drahej kozmetičke. Ale takej,čo fakt doverujete. Potrebujem radu ohladom fuzikov nad hornou perou,čo by mi poradila,nejakú alternatívu. Má skoro 10rokov a má tmavšie viditeľné fúziky. Začala to dosť vnímať, a je z toho nešťastna veľmi. Hanbí sa. Chcem jej pomôcť,poradiť sa s niekým. Dakujem

jarmila2010
30. apr 2024

ja ich dcere(11r) odstranujem veet kremom sensitive...potom natriem pokozku infadolanom ...pred tym som sa radila v kozmetickom studiu a tam mi povedali,ze pre dievcata ich veku je toto najsetrnejsia metoda...

blondinka95
30. apr 2024

Tieto krémy vedia mat zlu reakciu. Ja by som to riešila voskom, aj vzhľadom na vek. Su to dve trhnutia ktore urcite zvladne a bude e mať pokoj na dlhšie, možno aj na pol roka . Po Kreme sú chĺpky späť asi za mesiac a pol.

blondinka95
30. apr 2024

Samozrejme nech to spraví kozmeticka

koniarova
30. apr 2024

Voskom u kozmetičky. Dva mesiace jej ti vydrží.

jarmila2010
30. apr 2024

@blondinka95 za mna je ovela horsi vosk..bolestivejsi...sama som presla na krem..neviem si predstavit,ze u 10-11rocnej tento sposob pouzijem

jarmila2010
30. apr 2024

..a teda,aj pokozka ma horsiu reakciu,ako po kreme...z mojej skusenosti

mondolina
30. apr 2024

cukrová pasta, vosk....pár sekundová záležitosť.

blondinka95
30. apr 2024

@jarmila2010 verím.. ale si zober aký je ten krem svinstvo keď rozpustí chlpy. Ja by som ti dieťaťu nedávala..sama som s nim začala cca v 16 a pamätám si ze ma to stipalo a mala som to červené ešte tri dni. Vosk je určite zdravší

jarmila2010
30. apr 2024

@blondinka95 nemozes porovnavat kremy kedysi a dnes...su ovela setrenejsie a dcera mala reakciu,len vtedy,ked mala moc vysusenu pokozku pod nosom...ale po natreti infadolanom mala do rana klud...ako ju poznam,ak by som ju aj raz nahovorila na vosk,druhyx mi to urcite nepodstupi...a ako pisem,krem mi poradila kozmeticka,ked som sa informovala o laserovom odstraneni chlpkov...pre take deti to nie je vhodne...ak tak,az po puberte a vsetkych hormonalnych zmenach,ktorymi si deti prejdu

blondinka95
30. apr 2024

@jarmila2010 názor ti neberiem, nech sa autorka zariadi podľa seba🙂

domka222
30. apr 2024

@jarmila2010 nie že kedysi, ale aj dnešné krémy sú také. Ja som tiež mávala z nich pokožku úplne červenú, až to štípalo. Ale je fajn teda,že tvoja dcéra nemáva žiadnu reakciu

jarmila2010
30. apr 2024

@domka222 kedysi existoval jeden a dnes ich mas niekolko typov,kt su vylepsene a specialne prisposobene citlivej,suchej pokozke...existuje hypoalergenny

domka222
30. apr 2024

@jarmila2010 však mne je to jedno,už ich nepoužívam

lily246
30. apr 2024

@lucifuk144 krém by som jej nedávala, to je strašná chémia a vydrží to kratučko ako po holení. Tiež sa prikláňam k vosku/cukrovej paste, ale že jej to vydrží pol roka, to by bola veľká rarita. Bežne skôr pár týždňov (2-3).

buberova
30. apr 2024

@blondinka95 kiež by som mala po depilácii pokoj na POL ROKA... Alebo aj ten mesiac a pol by mi stačil.. ale mne seriózne po 2 týždňoch ich znova vidno :(

schvarzy
30. apr 2024

Alebo si kupte lumeu s po pravidelnom nasviecovani nebudu rast ziadne chlpky 🙂 samozrejme nadstavec na tvar

blondinka95
30. apr 2024

@buberova myslela som ze takému mladému dievčaťu by to stačilo.. 🙂 ja pravidelne voskujem a používam krém už roky a vydrží mi to nejaké dva mesiace

lasona
30. apr 2024

Depilácia u kozmeticky, je to otázka 2 min, aj horšia bolesť ju v živote čaká, toto je nic

aliaray1
30. apr 2024

@lucifuk144 ahoj, urcite vosk a predtym naniest anesteticky krem - na chvilku uplne znecitlivie to osetrovane miesto. Baby velmi chvalia tento:

https://www.gigalekaren.sk/produkt/emla-25mg-g-...

lucifuk144
autor
30. apr 2024

Baby ďakujem Vám,prečítam si vaše názory ešte zajtra v kľude. A tu kozmeticku nejakú v NR ale kvalitnú nepoznáte?
Inak Lumeu mám,ale bojím sa jej nasvietit,aby som jej nespalila tu jemnu pokožku.

jarmila2010
30. apr 2024

@lucifuk144 neodporuca sa pre deti mladsie 15r...

jarmila2010
30. apr 2024

@lucifuk144 na konkretnu kozmeticku sa skus spytat priamo v skupine Nitra