icon

Používanie intímneho mydla: Áno alebo nie?

25. máj 2024

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať používate intimne mydlo ak áno aké? Robilo vám problémy? Mali ste tiež skúsenosti,že ste mali problémy s používaním mydla? Ja už som skúsila vela produktov a zatiaľ mi nič nesadlo…

Strana
z2
dadis
25. máj 2024

@mandzula Sprchujem sa vzdy po velkej potrebe - normalnym tekutym mydlom na telo - ale ved to je trosku vedla ako vulva 😅. Nepouzivam intimny gel. Pravidelne sa tam dole do hladka holim - pouzivam mydlo na telo. A mydlom si umyvam vsetko okolo, to len sliznice cistou vodou sa snazim. Isteze sem tam sa tam mydlo dostane, ale zamerne si to nedrhnem mydlom. toto pouzivam na telo
https://www.drmax.sk/uriage-sprchovaci-gel-pre-...

biglovemom
25. máj 2024

Tie co ste proti cistej vode,
Nebojite sa ze ked umyvate napr mäso,ovocie , zeleninu, ze to ta LEN cista voda nezmyje?😱😱😱😱 ci pouzivate na to specialne cistiace prostriedky?😂

dadis
25. máj 2024

@biglovemom Inak minule v praci citam na detergente na riad - ekologicky, vhodny aj na umyvanie ovocia a zeleniny 🙈, skoro mi oci vypadli

biglovemom
25. máj 2024

@dadis 🫣🫣🫣

mandzula
25. máj 2024

@dadis ja prave preto, ze je to blizko pri citlivych miestach, pouzivam mydlo, ktore ma tomu prisposobene zlozenie, mne bezne sprchace nerobia dobre. Plus je pre mna intim mydlo super aj namiesto peny na holenie.

mandzula
25. máj 2024

@biglovemom akoze porovnavat exkrement s masom a ovocim.🙂

refly
25. máj 2024

@biglovemom rezne hodim normalne do pracky, umyte cistou vodou by som to nikdy nezjedla!
Robim si srandu samozrejme :P vcera som tu citala diskusiu ze niektore menia uterak na ruky aj 5x denne, tak ja uz fakt neviem co je hygienicky standart :D Sprchujem sa kazdy den, zuby si umyvam 2x + zubna nit, dlazky, umyvadla ect vacsinou zotrem savom 2x za tyzden ale ocividne zijem jak spindira roka XD

dadis
25. máj 2024

@mandzula Tak ja pouzivam jemnu kozmetiku a nedrazdia ma. Ale nie je to tak, ze ten, co sa umyva tam dole cistou vodou, ze na "zadok" mydlo nepouziva 😉

mandzula
25. máj 2024

@dadis tak no, pre mnohych nie je standardom ani umyt sa po kazdej velkej potrebe, takze mozne je vsetko.😛

dadis
25. máj 2024

@mandzula No ano, to viem a teda nie vzdy a vsade to ide. Ja mam nastastie rutinu, ze rano to vzdy vybavim a hodim si hned potom sprchu a idem sa obliekat.

zuzanna33
25. máj 2024

Za mňa Nivea intimo vyskúšala som veľa ale toto je za mňa naj ale záleží od tvojho ph

biglovemom
25. máj 2024

@mandzula neviem ako ty ale ja si utieram zadok do cista
A exkrement a pesticidy na zelenine a ovoci= mas skoro to iste🤷🏼‍♀️

biglovemom
25. máj 2024

@refly 🫣🫣😂😂😂 no veru velke nedostatky mame😂

mandzula
25. máj 2024

@biglovemom docista ho neutries nikdy. Ja ked som ako mala takto argumentovala otcovi, opytal sa ma, ci ked nahodou strcim prst do hovna, staci mi ho utriet papierom. Odvtedy v tom mam absolutne jasno.

rozculena
25. máj 2024

k tomu umývaniu čistou vodou....umývajú sa len sliznice,vulva zvonku normálne mydlom.Takže keď sa budeš umývať "zvonka",tam by nemalo vadiť nič....jasné,že na sliznici to môže štípať.

itaa
25. máj 2024

Ja používam slovenský výrobok Hupka - jemný ženský gél, 100% prírodne antiseptické, nepoužívam žiadnu chémiu ani z lekárne, stále treba čítať zloženie.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
rozculena
25. máj 2024

@itaa všetko je chémia,aj obyčajná voda H2O,

sense
25. máj 2024

Používam len vodu na intímne casti žiadne intímne gély ani mydla. Po veľkej potrebe mame bidet na umytie a použijem dermed na zadnu časť tela... Nemám nič podráždene, žiadne výtoky, ani mykozy už roky...

nevenka
25. máj 2024

@dadis trosku vedla, ale dostane sa to tam. Ale kazdy, ako mu je dobre, mne nevyhovuje ziadne mydlo na telo, takze ja pouzivam intim gel aj na zadok.
Ked uz sa raz za 100 rokov holim, tak pouzijem intimny gel, z ineho by som mala stipanie snad aj tyzden.

aliass11
6. jún 2024

Odporucam od Mili Natural intim olej, nie mydlo. A obsahuje aj striebro, je aj proti mykozam a svrbeniu aj ako prevencia.
Je to prirodne, ine ani nepouzivam.

taminy
6. jún 2024

Havlíkova Apotéka -BIO Umývací elixír na intímne partie
A krásne bylinkové vonia.

Strana
z2