Používanie intímneho mydla: Áno alebo nie?
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať používate intimne mydlo ak áno aké? Robilo vám problémy? Mali ste tiež skúsenosti,že ste mali problémy s používaním mydla? Ja už som skúsila vela produktov a zatiaľ mi nič nesadlo…
Tie co ste proti cistej vode,
Nebojite sa ze ked umyvate napr mäso,ovocie , zeleninu, ze to ta LEN cista voda nezmyje?😱😱😱😱 ci pouzivate na to specialne cistiace prostriedky?😂
@biglovemom Inak minule v praci citam na detergente na riad - ekologicky, vhodny aj na umyvanie ovocia a zeleniny 🙈, skoro mi oci vypadli
@dadis 🫣🫣🫣
@biglovemom akoze porovnavat exkrement s masom a ovocim.🙂
@biglovemom rezne hodim normalne do pracky, umyte cistou vodou by som to nikdy nezjedla!
Robim si srandu samozrejme :P vcera som tu citala diskusiu ze niektore menia uterak na ruky aj 5x denne, tak ja uz fakt neviem co je hygienicky standart :D Sprchujem sa kazdy den, zuby si umyvam 2x + zubna nit, dlazky, umyvadla ect vacsinou zotrem savom 2x za tyzden ale ocividne zijem jak spindira roka XD
Za mňa Nivea intimo vyskúšala som veľa ale toto je za mňa naj ale záleží od tvojho ph
@mandzula neviem ako ty ale ja si utieram zadok do cista
A exkrement a pesticidy na zelenine a ovoci= mas skoro to iste🤷🏼♀️
@refly 🫣🫣😂😂😂 no veru velke nedostatky mame😂
@biglovemom docista ho neutries nikdy. Ja ked som ako mala takto argumentovala otcovi, opytal sa ma, ci ked nahodou strcim prst do hovna, staci mi ho utriet papierom. Odvtedy v tom mam absolutne jasno.
k tomu umývaniu čistou vodou....umývajú sa len sliznice,vulva zvonku normálne mydlom.Takže keď sa budeš umývať "zvonka",tam by nemalo vadiť nič....jasné,že na sliznici to môže štípať.
Ja používam slovenský výrobok Hupka - jemný ženský gél, 100% prírodne antiseptické, nepoužívam žiadnu chémiu ani z lekárne, stále treba čítať zloženie.
Používam len vodu na intímne casti žiadne intímne gély ani mydla. Po veľkej potrebe mame bidet na umytie a použijem dermed na zadnu časť tela... Nemám nič podráždene, žiadne výtoky, ani mykozy už roky...
Odporucam od Mili Natural intim olej, nie mydlo. A obsahuje aj striebro, je aj proti mykozam a svrbeniu aj ako prevencia.
Je to prirodne, ine ani nepouzivam.
Havlíkova Apotéka -BIO Umývací elixír na intímne partie
A krásne bylinkové vonia.

@mandzula Sprchujem sa vzdy po velkej potrebe - normalnym tekutym mydlom na telo - ale ved to je trosku vedla ako vulva 😅. Nepouzivam intimny gel. Pravidelne sa tam dole do hladka holim - pouzivam mydlo na telo. A mydlom si umyvam vsetko okolo, to len sliznice cistou vodou sa snazim. Isteze sem tam sa tam mydlo dostane, ale zamerne si to nedrhnem mydlom. toto pouzivam na telo
https://www.drmax.sk/uriage-sprchovaci-gel-pre-...