icon

Používate jeden alebo viac uterákov na telo?

lindayaaa
23. nov 2024

Zaujímalo by ma ženy. Používate jeden uterák na cele telo a jeden na tvar alebo mate tri nohy trup a hlava iný? Ja mam jeden uterák a po dvoch použitiach operiem. Ale počula som ze niekto to takto ma 🤣🤣 ako tri uteráky na telo? vsak sa do nich utieram čistá.

selest
24. nov 2024

Zvlast na telo tvar a vlasy

simsalabim
24. nov 2024

Osusku na telo, uterak na nohy, mikrovlaknovy turban na vlasy. Uterak na ruky mame vsetci spolocny, menim podla potreby, niekedy aj kazdy den.

ketrint
24. nov 2024

@sissy27 to ma tiež napadlo…
Aj napr, že človek sa osprchuje cez deň, potom ešte pred sexom a po sexe, a hneď ma 3 uteraky špinavé, plus teda ešte uterák na ruky, a na tvar, a na vlasy, takze pokojne 6 uterákov denne /1 osoba. 🤯🤯
A to som este nezahrnula sprchovanie po cvičení, alebo len tak v lete. 🙏😅

Waaau. Take zásoby doma ani nemám. My by sme museli mat sprchovanie na prídel, podľa počtu uterákov 🤣🤣🤣

sissy27
24. nov 2024

@ketrint presne, to aby som mala extra sklad uterakov ako v hoteli a k tomu sklad postelneho pradla (lebo ako bolo vyssie spomenute, v posteli sa deju ine veci ako to, ze zo seba utriem vodu) a asi jednu pani, co bude cely den prekladat veci z pracky do susicky, kym ja robim na ucty za elektrinu, vodu a pracie prasky 😅

dkethe
24. nov 2024

Spolocny pri umyvadle. Pred rannou a vecernou hygienou davam novy. Su male. Osusku ma kazdy svoju jednu. Perem 7-10dni.

nikaeli
24. nov 2024

@lindayaaa ty si zadok neumývaš, keď sa sprchuješ? nie je po kúpaní rovnako čistý ako brucho?

Nechápem to plytvanie prať osušku po jednom utretí.
Inak mám osušku na telo, uterák na vlasy a uterák na tvár. Na ruky máme spoločný, ten mením každý deň..

lindayaaa
autor
24. nov 2024

@nikaeli to ani ja mechapem prať po jednom použití a este viac nechapem mat tri uteráky na ine časti tela. Čítaj

slavomira236
24. nov 2024

Uterak na vlasy pouzivam dlhsie. Uterak na telo tiez(nie osusku neznasam tie cuda velke) ja sa nedrhnem po sprche len jemne poprikladam. Dam na radiator preschnut . Pouzijem znova neperiem po kazdom utreti. Uterak na nohy mam len na chodidla mam ho na haciku pri sprchaci. V lete hocikedy ked pridem zo zahrady kde kopem alebo kosim umyjem len nohy a poutieram do uteraka. Nech nebeham po dome zo spinavymi nohami. Na ruky mame spolocny pri umyvadle.deti pouzivaju osusky na cele telo.

liusa82
24. nov 2024

ja to mám podelené.Iné uteráky na vlasy a iné na telo.A na tvár len kozmetické obrúsky papierové.Príde mi nechutné utierať tvár do uteráku.Aj keď iba čisto svojeho. Toto len vyhodím po použití a mám

bielasovicka
24. nov 2024

Mam 1 uterák po sprche na všetko. Vyperiem podľa potreby. Neviem si predstaviť utierať sa tromi uterákmi keď sa osprchujem. Je mi to smiešne 🙈

xsuzannex
24. nov 2024

Kazdy mame svoju osusku na telo a vlasy a kazdy uterak na ruky.. menim raz tyzdenne..

mamutka
24. nov 2024

@fadama normálne použijem osusku do ktorej sa po sprche utriem ( vrátane dlhších vlasov ) opakovane. Utieram sa čistá a hned to vesiam von. Takže schne na vzduchu a ostane čistá. Ja by som napríklad nehodila mokrú použitú osusku do kosa na prádlo. Kúpeľňa je mala miestnosť, je v nej teplo a vlhko, neznesiem predstavu, že by to tam bolo vlhké do ďalšieho dna. Ani moji chlapi nemajú dovolené mokrú osusku použitú povesiť na vesiak v kúpeľni. Je použitá, mokrá? To patrí na vzduch a dnu ide až keď uschne alebo sa ide prať

fantaghiro21
24. nov 2024

@liusa82 a čo ti je nechutne utierať tvár do uteráku?
Ja neutieram,ale prikladám....
Uteráky periem s octom ako dezinfekcia ... vlastné ocot používam skoro do každeho prania....podľa nalady prcnem...

mamutka
24. nov 2024

@liusa82 toto som kedysi robila a potom som si povedala, že nechcem ani vedieť čím sa tie kozmetické srandy bielia. Uterák je čistý a len ho zľahka priložím, neutieram tvár dosucha.

ankare
24. nov 2024

@lindayaaa mám jeden uterak

liusa82
24. nov 2024

@mamutka
@fantaghiro21 požívam tie kozmetické obrúsky hlavne kvôli tomu,že ja si pleť umývam čistiacim pleťovým gélom a tým zotrem zvyšky od gélu lebo len samotnou vodou to dole úplne nedáte.Keby umývam tvár len obyčajnou vodou bez ničoho,možno vtedy by mi stačil aj uterák na tvár ale takto si to neviem predstaviť mať od gélu ubabraný uterák na tvár a stále ho prepierať

srdeenko19
24. nov 2024

No ja neviem teda. Kupem sa každý večer. Keď som chodila do práce, aj ráno som sa narýchlo sprchovala. Mam osusku na cele telo a mením ju každých pár dní. Ved utieram sa čistá, poriadne umyta sprchovým gélom.
Inak poznám aj taky extrém. Kolegyňa strašne čistotna, vraj každé jedno kúpanie čistý uterák. Ale prišla do roboty a smrdela od potu neskutočne, až nám vždy kanceláriu zamorila a hanbila som sa ako pes, keď k nám niekto prišiel.
A teda, nič iné by som nerobila, len osušky prala, no určite. Aj tak mam prania viac než dosť 🤣

mimka1402
24. nov 2024

Keď som žila sama tak som obliečky v posteli aj plachtu menila každý druhý deň, kvôli akné mam vankúš každý deň inú obliecku ale mam saténové aj viac, takže vymienam.
Uterák som tiež použila 2x a šiel do prania...
Teraz? Nereálne zmením si aspoň vankus, uterák na pleť mam každý deň iný, na vlasy svoj a na telo tiež iný. Priateľ má jeden a nechcem vedieť ako dlho by ho mal keby mu aspoň raz týždenne nedám prať.😀
Ale keďže nežijem sama a nemám susicku tak neperiem už každý deň, ale byvavalo..😂

fantaghiro21
24. nov 2024

@liusa82 aha a čo mas za gél že nejde umyť?
Ja pleť umývam tiez gélom ,ale je to jemný gél,bez žiadnych parfémov ...po umytí mám pleť ako bábätko.... Neviem si predstaviť čo to máš za gél,že to nejde dole ani vodou...

Vyššie si sa však vyjadrila k utieraniu uterákom na tvár,akoby to bol hnoj....Nieco nechutné....
Pre mňa zase utierkami je zbytočny zahul na ekológiu....a nie len to...

liusa82
24. nov 2024

@fantaghiro21 no ako kedy niekedy z drogérie alebo z lekárne na citlivú pleť.Ono ide dole aj vodou jasné ale ja to ešte proste pre ten pocit úplnej čistoty takto doklepem a potom ešte ide aj tonikum na dočistenie.Proste to takto mám odjakživa🙂

katulienkax
25. nov 2024

@zuzanka.zuzu a potom sa ženy sťažujú že len robia a upratujú ale keď sú také háklivky tak im treba

saxana000
25. nov 2024

Jeden na telo jeden na vlasy na ruky mame pri umyvadlach ten vymenam kazde 2 dni.deti maju kazda svoj po sprche a muz tiez po pouziti necham poriadne vyschnut a periem ich raz tyzdenne.ved sa do nich utierame cisti.

annanoriska
25. nov 2024

Tak ja mám jeden na vlasy a na telo. Plus pri umyvadle malý na ruky. Periem raz za týždeň.

tianna
25. nov 2024

@lindayaaa jeden mám na intímne partie a nohy, druhý na trup a ruky, tretí mám na vlasy 🙂 vždy som to tak mala, aj keď som ešte s rodičmi bývala.

akvi
25. nov 2024

Tiež nerozumiem tejto hygienickej mánii, že pomaly po každom utreti meniť. My máme jeden uterák spoločný na ruky, ten mením najčastejšie samozrejme. Chlapi majú jeden na všetko, vôbec neriešia a zatiaľ všetci žijeme. Ja mám na tvár, vlasy a zvyšok. Na vlasy mám osobitný len preto, lebo používam taký z mikrovlákna. A určite nemením po každom použití a ani po každom druhom. Príde mi to riadne prehnané. Možno ak má niekto nejaký problém s kvasinkami, akné a pod., tak chápem, ale zdravý človek? Práveže táto prehnaná hygiena je úplne chorá.

mantilka
25. nov 2024

@zuzanka.zuzu toto radšej nepíš...niekto sa zamysli a aj to zavedie. 😆

ailiba
25. nov 2024

@lindayaaa mam osusku na telo, uterak na vlasy, uterak na tvar a spolocny uterak na ruky s manzelom a pripadne ostatnych ludi. Deti maju svoje. Menim raz za tyzden.

deborahzelenkava
25. nov 2024

No a zase tu mame dokonale zienky, ktore maju uterak na vlasy, tvar, telo, nohy, ruky a samozrejme kazdy ide po jendom pouziti do prania. Neviem ci sa smiat ci plakat. Keby som takto rozmyslala, vzhladom na sprchu dvakrat denne by som musela prat minimalne 14 len mojich uterakov tyzdenne, za predpokladu, ze som spindura a mam "iba jeden uterak" na vsetko. Lebo vsak hygiena 😅 haha. Tak som si spomenula na temy o bytovom textile a pyzame, kde zeny spia v tej istej pyzame cely tyzden kym daju do prania a vela z nich sa nebrani ani spaniu a sexovaniu v rovnakom postelnom pradle cely mesiac. Dokonca par kusov napisalo, ze v zime menia obliecky raz za 2 mesiace. Takze pyzamo, v ktorom sa clovek poti 8 hodin denne kludne nosia tyzden. To akoby som mala to iste tricko od pondelka do nedele 8 hodin. Fuj to si neviem ani predstavit.

A obliecky menit raz za mesiac ci dva iny kentus. Clovek tam spi, poti sa, sexuje, vylucuje jedno ci druhe, kozene odumrete kusky, v tom sa valaju cely mesiac mnamka. Ale uteraky 5 kusov denne idu hned do prania.
To je logika, toto nevymyslis 🙄🙈😂

Treba suchat hajzel s HCl, nech to ide kludne do odpadovej vody no nie? Treba prat 20 osusiek tyzdenne, nakupovat plastove chujoviny z Pepca, 350 samponov z dmky, 200 kusov oblecenia z ciny zo sheinu mesacne a potom sa cudujeme, ze su zaplavy, spina, odpad, tornada, bakterie, africke komare v europe a neviem co vsetko. Zvracat sa mi chce z takych ludi.

anouschka5
25. nov 2024

Nie - na tvár iný

tiezjedna
25. nov 2024

po sprche mám dve osušky, jednu komplet na telo a tvár, druhú na vlasy. Keď sa ráno len umývam, tak použijem malý uterák na tvár. Tieto veci mením komplet čo dva dni.