Používate make up?
Ahojte,
dávate si na seba make-up pravidelne, občas alebo vôbec? Ja sa musím priznať, že ho nenosím vôbec. Keď vidím ako sa väčšina kamarátok každé ráno nalíči, začínam sa cítiť zvláštne a rozmýšľam, že asi by som ho mala začať používať aj ja. Kým som bola vo vzťahu, moc som to neriešila. :D Ako ste na tom vy s používaním make-upu?
Ďakujem.
Make up si nedavam, nemam na to plet. Mne je to vzdy vidno, po case sa akokeby vcucne vlhkost a ostanu take mini mapky, ja to volam zdrcnuty make up. Mala som rozne znacky od najdrahsich po najlacnejsie, od profesionalok aj mnou nanesene. Po urcitom veku som si povedala naco? mam krasne pehy cez celu tvar a som na ne patricne hrda, tak co sa trapit make upom... a napr. ani svadobne licenie som si nedavala robit s make upom.
Ked som doma spravim si obocie, aby muz rozoznal ci som stastna alebo nasrata 😂. Ked ideme niekam von, tak hodim spiralu a ruz a niekedy preletim aj pudrom. Ruze mam rada, mam tie co neschadzaju. Viem si spravit aj oci, ale to len vynimocne, kedze pouzivam dost vyrazne ruze, uplne staci spirala.
Tak teraz som trochu v šoku akože kamarátky používajú make-up a ty nie a cítiš sa blbo ? Tak buď máš ok pleť a preto nepouživaš alebo máš pleť vlnu a aj tak ti to neprekáža akú ju máš. Vieš koľké by najradšej nepoužívali ale používajú lebo schovávajú nedokonalosti pleti . Áno používam ho mám dosť blbé pleť ale už pracujem na tom aby som ju skúsila dať do jedného tónu aby som make-up nepoužíval
@natalienka12 ja povazujem pouzivanie makeupu nieco ine ako licenie. Za pouzivanie makeupu povazujem toto a toto nepouzivam, vid foto. Natriem krem, ruz, ceruzka na oci, riasenka a ocne tiene. Makeup ako podklad nie
@0silvia0 Make up je v sirsom zmysle oznacenie pre kompletne licenie, v uzsom zmysle je to len to, co si oznacila ty. Tvar bez podkladu vyzera velmi neupravene, ak teda nemas dokonalu plet a max. 25 rokov. Na starsej zene to uz vyzera hrozne. Ale to je kazdeho vec, ci sa lici, ako sa oblieka….nikoho neodsudzujem, je to kazdeho vec ako vyzera a ako sa upravuje.
@natalienka12 tak asi si v tejto teme pod makeupom kazdy predstavil nieco ine. Niekto podklad a niekto kompletku.
A ci niekto vyzera upravene alebo neupravene bez podkladu, to uz mozeme pokojne nechat na kazdej zene. No a ja ako starsia zena bez podkladu teda vyzeram hrozne, lebo ho nepouzivam, no co uz🤕
@0silvia0 Podstatne je, ze tebe sa to tak paci a citis sa dobre nie? Co si o tebe napriklad pomyslim ja, ta nemusi trapit. Mna tiez netrapi, co si o mojom make upe myslia ine zeny.
@natalienka12 ano, ano😉
Prvá vec keď ráno vstanem, idem sa licit. Bez ohľadu na to, či som cely deň doma, alebo nie. Napriek tomu, že som samozrejme krásna aj prirodzene 😄
Upravená žena je upravená žena. A nič ma cez deň neprekvapí- či príde niekto nečakane, či náhle niekam musím odísť. Som nonstop pripravená na čokoľvek. Mam kopu kamošiek, ktoré sa licia prilezitostne, ale pravidelne z nich vyjde, že sa cítia pri mne blbo, že sú také neupravené. Vraj nestíhajú, zabúdajú, nechce sa im. Je to o zvyku a mne sa to paci, keď je žena upravená.
Každý deň, podkladová báza, make up, korektor, tieň na obočie, licenka, červený lesk puder
Používaj ho iba vtedy, ked to budeš Ty tak cítiť, paci sa Ti to na sebe a sama chceš. Bez ohľadu na kamarátky, influencerky, susedky, známe atď. 😊 To sa ani nedá pausalizovat. 😊
Ja používam niekedy a podla nálady. Zvyčajne mi stačí riasenka, púder na líca. 😊 A niekedy len denný vyzivujuci krém. 🤷♀️
Kým som bola vydatá tak vôbec 😀 ale mihalnice si dávam robiť už pár rokov a obočie si farbim každý týždeň. Odkedy som slobodná tak da sa seba starám trosku viac 😀. Nepoužívam makeup ale cc krém, licka, puder a ruz alebo lesk na pery. A to každé ráno okrem vikendu 🙂
Maľujem sa každý deň 👌
Malokedy. Len spiralu, ruz a make-up len obcas.
Používam vždy, keď niekam idem. A kým som pracovala, tak som ho používala každý deň. Nemám problematickú pleť, ale mám ju takú... Nejednotnú by som povedala. Takže si ho dávam najmä skrz toho. A tiež mám výrazné kruhy pod očami stále (som ako panda 😅) a môžem spať aj 13 hodín a nepomôžem si. Takže používam podklad, makeup, púder, lícenku, špirálu, linku. Mám taký rituál, trvá mi to asi 10 min a cítim sa omnoho lepšie.
Ja pouzivam iba velmi vynimocne. Som zatial na rd ale ked som chodila na brigadu tak som si aspon prepudrovala tvar a spiralu natrela na riasy. Nemam bezchybnu plet ale doteraz som nemala stastnu ruku pri vybere makeupu, s kazdym to bolo len a len horsie. Teraz som nasla jeden, co mi celkom vyhovuje, teda raz som ho mala zatial😀 ked nastupim do prace tak budem pouzivat castejsie urcite.
Prvy make up som mala asi ako 15-16rocna. Tak som sa z toho vysypala ze od vtedy ziaden.
Ale ja to ani nemam rada. Este ak je dobry krem tak ano. Ale inac ja aj 3x na den budem tvar umyvat aby som nic nemala.
Max kryci krem na kruhy pod oci.
Ja napríklad vôbec..maximálne si dám špirálu a trochu si namalujem obočko , občas linka keď sa mi podarí pekná 😂 keď mám nejakú nedokonalosť tak zakryjem korektorom
Ľúbim sa aká som takže nemám potrebu sa machlit nejak ..

ja makeup dávam skoro každý deň ked niekam idem, ale zase robím to preto lebo ma to baví :D a páči sa mi to tak, dobre sa tak cítim