Používate špeciálne gumičky a hrebene na vlnité vlasy?
Ahojte. Používate okrem kozmetických prípravkov na vlnité - kučeravé vlasy aj špeciálne gumičky a hrebene? Videla som, že ich ponúkajú na kucerave.sk. Prídu mi ale dosť drahé, tak ma zaujíma, či vôbec cítite rozdiel, odkedy sa češete tým hrebeňom a pod.
@anonym_autor mám kučeravé vlasy. A áno používam hrebene s nie hustými zubami lebo by som ich nerozčesala. Mám aj špeciálnu kefu, ale tá mi akosi nevyhovuje...
áno. mám vlasy 2b/3a a mám špeciálne hrebene a kefy a gumky používam invisibobble, žiadne iné
Treba roxlisut vlnite od kuceravych vlasov, nie je to synonymum a aj starostlivost o ne je ina. Takze celmi nerozumiem tej pomlcke vlnite - kucerave vlasy. Ja kazdopadne mam vlnite nie kucerave a okrem kvalitnej kozmetiky sampon, kondicioner, serum, obcas maska nepouzivam nic specialne. Len na noc ich zaplietam do vrkoca ale to hlavne preto, ze su dlhe a rozpustene mi zavadzaju.
@anonym_9003cb veľa ľudí ma na hlave rôzne typy vlasov, teda aj vlnité aj kučeravé zároveň nie je nič výnimočné…
@anonym_9003cb veľa ľudí ma na hlave rôzne typy vlasov, teda aj vlnité aj kučeravé zároveň nie je nič výnimočné…
@biba_18 vlasy su rozdelene do tried v ktorych je niekolko podtypov do ktorych sa zaraduju nieco ako kucerave a zaroven vlnite v skutocnosti neexistuje su bud jedno alebo druhe. Nemozu niekoho vlasy spadat do dvoch roznych tried, este o podtypoch sa da polemizovat lebo tam je to niekedy velmi narocne zaradit ale do roznych tried naozaj absolutne nie.
@biba_18 daj si do google "Andre Walker hair typing system" a hned ti vybehnu clanky aj obrazky s tym ako sa vlasy delia.
@anonym_9003cb prosím ešte mi porozprávaj o tom, aké vlasy mám na hlave ...
@biba_18 vygoogli si, co som ti odporucila a pochopis, ja tiez som zila v tom, ze mam aj aj lebo tak sa to laicky hovorilo u nas ale je to blbost. Pochopila som az ked som si o tom nenastudovala viac.
@biba_18 vygoogli si, co som ti odporucila a pochopis, ja tiez som zila v tom, ze mam aj aj lebo tak sa to laicky hovorilo u nas ale je to blbost. Pochopila som az ked som si o tom nenastudovala viac.
@anonym_9003cb reálne mám na hlave kučeravé vlasy a nekučeravé vlasy vedľa seba ...
takže neviem čo ty si si myslela a teraz už vieš - ale ja viem aké mám vlasy ...
@anonym_9003cb a k tomu že si mám niečo googliť - každý kto sa venuje svojim kučeravým vlasom toto vie - teda aj ja to viem, písala som to hore aký mám typ vlasov ... teda je zjavné že to čo odporúčaš už prečítané mám ... nič v zlom 😉
@anonym_autor ja mám vlnité a mne sa osvedčilo ich vôbec nečesať. Len si ich rukou upravujem, na noc zapletám, ráno prstami rozčešem. Odkedy som prestala používať hrebene a kefy odvtedy mám najkvalitnejšie vlasy aké som kedy mala.
autorka vlasy si češem hrebeňom čo má veľké medzery medzi zubami, inak by som vlasy nerozčesala. Vlasy mám kučeravé a či vlnité - musím pozrieť rozdelenie. Ten istý hrebeň používajú aj naše deti čo majú vlasy rovné ako drôty
@anonym_autor ja mám vlnité a mne sa osvedčilo ich vôbec nečesať. Len si ich rukou upravujem, na noc zapletám, ráno prstami rozčešem. Odkedy som prestala používať hrebene a kefy odvtedy mám najkvalitnejšie vlasy aké som kedy mala.
@anonym_8ecf31 zapletáš? to načo. Však ich máš potom také vlnité. či zrovna také chceš. Ja si vlasy rovnám - ale stačí vlhký vzduch a som tam kde som nechcela.
Nie, keďže češem len mokré s maskou, balzamom atď. Mám takú lepšiu kefu.
@anonym_8ecf31 zapletáš? to načo. Však ich máš potom také vlnité. či zrovna také chceš. Ja si vlasy rovnám - ale stačí vlhký vzduch a som tam kde som nechcela.
@anonym_ebc648 zapletám preto, aby som ich v noci ochránila pred šúchaním o vankúš, a aby som ich nemusela ráno česať, lebo ako som písala, mám ich oveľa kvalitnejšie bez česania. A áno, presne také ich chcem. Nechcem rovné.
@anonym_9003cb prosím ešte mi porozprávaj o tom, aké vlasy mám na hlave ...
@biba_18 Aj ja tak mám. Niektoré pramene kučeravé ako baránok, iné len vlnité.
@anonym_8ecf31 A neuzlia sa ti? Ja si češem normálnym hrebeňom raz so týždňa, keď ich umývam, a už za ten týždeň sa mi spravia také uzlíky...
@anonym_8ecf31 A neuzlia sa ti? Ja si češem normálnym hrebeňom raz so týždňa, keď ich umývam, a už za ten týždeň sa mi spravia také uzlíky...
@anonym_autor nikdy sa mi vlasy neuzlili. Nemam jemne vlasy.
@anonym_autor môj syn má afro kučery a má špeciálnu kefu. O.i. ich má aj husté a dlhé a žiadna normálna kefa mu nedokáže zahrabnut až ku korienkom. Češe len pri umývaní s vrstvou kondicioneru. Ja mám podobnú štruktúru vlasu, hrubé, husté, dokážem vytvoriť na nich vcelku slušne vlny, ale nevydržia mi dlho, tak na to kašlem, skôr ich zehlim a hlavne, kúpila som si tú istú kefu, čo synovi, lebo sa s ňou oveľa lepšie rozčesava. Tiež gumičky jedine saténové alebo hodvábne. Na ostatné sa nám vlasy mocú, tieto idú pekne stiahnuť.

Treba roxlisut vlnite od kuceravych vlasov, nie je to synonymum a aj starostlivost o ne je ina. Takze celmi nerozumiem tej pomlcke vlnite - kucerave vlasy. Ja kazdopadne mam vlnite nie kucerave a okrem kvalitnej kozmetiky sampon, kondicioner, serum, obcas maska nepouzivam nic specialne. Len na noc ich zaplietam do vrkoca ale to hlavne preto, ze su dlhe a rozpustene mi zavadzaju.