icon

Používate SPF na pery? Odporúčania a tipy

22. jún 2026

Priznám sa, že tvár si v lete natieram poctivo, ale pery som doteraz vôbec neriešila.
Nedávno som však zistila, že existujú balzamy s SPF a vraj by sa nemali zanedbávať, hlavne pri mori alebo na horách.

Používate? Ktorý by ste odporučili?

inaemre
•
22. jún 2026

Nepouzivala som doteraz ale vo stvrtok letim na Mallorcu s kamoskami tak som si kupila balea balzam na pery so spf. Tam budem pouzivat.

sszuzu8
•
22. jún 2026

Nepoužívam. Tvar áno aj telo si mastim ale na ústa si dávam len rúž alebo lesk

anonym_f67b39
•
22. jún 2026

Ďakujem za tému toto ma popravde nenapadlo ale klasika spýtala som sa chatgpt a rovno pátrala
DM má v ponuke labelo SPF 50 najlepšie hodnotené za 3,15€ a potom balea SPF 50 za 1,95€ tiež dobre hodnotené
Takže musíme tiež kúpiť
Podľa Al sa tiež pery vedia dobre spáliť a klasický opaľovací by stipal a zmyl sa skôr

inaemre
•
22. jún 2026

Pridam sem dalsiu otazku ak sa nenahnevas. Ako to mate s spf na vlasy? Vsade citam ze na to tiez netreba zabudat. Pouzivate niekto? Videla som nejake streje.vie nikto odporucit konkretne?

anonym_ab4f38
•
22. jún 2026

Mam doma, ale vzdy zabudnem pouzivat.. ja si len natriem aj pery, ked si davam spf na tvar.. ale to asi zlizem do 5 minut

monro
•
22. jún 2026

Po tom, co mi na Sardinii slnko spalilo pery, tak ano.

qrstxyz
•
22. jún 2026

Ja nepoužívam vôbec, fakt by ma zaujímalo, kto prišiel s hlúpym nápadom, že je potrebné sa natierať pri každom vystavení slnku. Si prečítajte zloženie tých krémov. Veď zdravý rozum dá, že keď vonku pečie, tak ostanem vnútri a keď už von musím ísť, tak si pokožku zakryjem.

veselo_neveselo
•
22. jún 2026
@inaemre

Pridam sem dalsiu otazku ak sa nenahnevas. Ako to mate s spf na vlasy? Vsade citam ze na to tiez netreba zabudat. Pouzivate niekto? Videla som nejake streje.vie nikto odporucit konkretne?

@inaemre
Na vlasy by som to fakt neriesila. Cisty marketing 🙂
To ako keby ti niekto vravel, ze si mas kupit specialne spf na nechty.
Este spf na pokozku hlavy chapem, ak je poriedko vlasov - ale ja radsej nosim klobuk.