Používate SPF na pery? Odporúčania a tipy
Priznám sa, že tvár si v lete natieram poctivo, ale pery som doteraz vôbec neriešila.
Nedávno som však zistila, že existujú balzamy s SPF a vraj by sa nemali zanedbávať, hlavne pri mori alebo na horách.
Používate? Ktorý by ste odporučili?
Ďakujem za tému toto ma popravde nenapadlo ale klasika spýtala som sa chatgpt a rovno pátrala
DM má v ponuke labelo SPF 50 najlepšie hodnotené za 3,15€ a potom balea SPF 50 za 1,95€ tiež dobre hodnotené
Takže musíme tiež kúpiť
Podľa Al sa tiež pery vedia dobre spáliť a klasický opaľovací by stipal a zmyl sa skôr
Pridam sem dalsiu otazku ak sa nenahnevas. Ako to mate s spf na vlasy? Vsade citam ze na to tiez netreba zabudat. Pouzivate niekto? Videla som nejake streje.vie nikto odporucit konkretne?
Mam doma, ale vzdy zabudnem pouzivat.. ja si len natriem aj pery, ked si davam spf na tvar.. ale to asi zlizem do 5 minut
Ja nepoužívam vôbec, fakt by ma zaujímalo, kto prišiel s hlúpym nápadom, že je potrebné sa natierať pri každom vystavení slnku. Si prečítajte zloženie tých krémov. Veď zdravý rozum dá, že keď vonku pečie, tak ostanem vnútri a keď už von musím ísť, tak si pokožku zakryjem.
Pridam sem dalsiu otazku ak sa nenahnevas. Ako to mate s spf na vlasy? Vsade citam ze na to tiez netreba zabudat. Pouzivate niekto? Videla som nejake streje.vie nikto odporucit konkretne?
@inaemre
Na vlasy by som to fakt neriesila. Cisty marketing 🙂
To ako keby ti niekto vravel, ze si mas kupit specialne spf na nechty.
Este spf na pokozku hlavy chapem, ak je poriedko vlasov - ale ja radsej nosim klobuk.

Nepouzivala som doteraz ale vo stvrtok letim na Mallorcu s kamoskami tak som si kupila balea balzam na pery so spf. Tam budem pouzivat.