icon

Používate tuhý šampón na vlasy?

12. sep 2026

S ktorou značkou ste spokojné? Vyhovujú vám? Dakujem

mauduska
12. sep 2026

Ja mám od Two v modrej krabičke, neviem čo je to za druh, myslím že na pokožku hlavy, som s ním veľmi spokojná. Mám suché vlasy aj hlavu, robievajú sa mi suché lupiny a tento mi robí dobre.

autor
12. sep 2026
@mauduska

Ja mám od Two v modrej krabičke, neviem čo je to za druh, myslím že na pokožku hlavy, som s ním veľmi spokojná. Mám suché vlasy aj hlavu, robievajú sa mi suché lupiny a tento mi robí dobre.

@mauduska kúpila si ho v DM? Či cez net?

mauduska
12. sep 2026
@anonym_autor

@mauduska kúpila si ho v DM? Či cez net?

@anonym_autor cez net, tento konkrétny v dm nemajú, ale iné od two áno, aspoň mávali. V BA majú aj predajňu, ale odkedy tam nebývam si už objednávam online.

nikaeli
12. sep 2026

Vyrábam si ho sama 😉

marcellka32
12. sep 2026
@nikaeli

Vyrábam si ho sama 😉

@nikaeli ako? Ďakujem

ivana11155
12. sep 2026

@anonym_autor ano, uz roky rokuce len tuhy od ponio

cimage
12. sep 2026

Teraz mam cierny od Teo z dmka, ale zvyknem mat od ponio levandulovy, ktory nadherne voni.

autor
12. sep 2026
@cimage

Teraz mam cierny od Teo z dmka, ale zvyknem mat od ponio levandulovy, ktory nadherne voni.

@mauduska dakujem
@nikaeli ti aj mňa zaujíma ako ho vyrábané a čo donho dávaš

@ivana11155 a aký typ vlasov máš?
@cimage aký typ vlasov máš?
Baby ja mám jemne a mastné vlasy...

autor
12. sep 2026
@cimage

@cimage myslíš Two?

natalka13
12. sep 2026

Pouzivam Lush

anonym_ce6c30
Včera o 09:33

@marcel
@mauduska Áno, vlastnej výroby.

nikaeli
Včera o 09:48
@marcellka32

@nikaeli ako? Ďakujem

Používam bylinné odvary podľa potreby a typu vlasov (žihľavs, harmanček, dubová kôra). Kokosový olej, marocký íl, tekutý hodváb a sodium cocosulfát. A pre vôňu nejaký esenciálny olej, napr.rozmarín.

@anonym_autor
@marcellka32

tilly
Včera o 09:57

Ja maca tuhý šampón od kvitok

anonym_ce6c30
Včera o 13:06

Medzi tuhým a tekutým šampónom nie je žiadny rozdiel, okrem formy. Zloženie môže byť úplne identické, akurát jeden je bez vody, druhý s vodou.

natalka13
Včera o 13:59
@anonym_ce6c30

Medzi tuhým a tekutým šampónom nie je žiadny rozdiel, okrem formy. Zloženie môže byť úplne identické, akurát jeden je bez vody, druhý s vodou.

@anonym_ce6c30 moze ale nieje.
Rovnako ako tekute nemaju rovnake zlozenie.

anonym_ce6c30
Včera o 14:09
@natalka13

@anonym_ce6c30 moze ale nieje.
Rovnako ako tekute nemaju rovnake zlozenie.

@natalka13 Tak presne som to myslela. Tekuté sú rôzne, tak isto aj tuhé.

anonym_dcc054
Včera o 14:12

Ja mam z ponio.sk a maju tuhe sampony aj v DM.
Najviac mi sedi zihlavovy z ponia. Prijemne jemne vonia na mastne vlasy. A potom ten proti lupinam.

gondyo
Včera o 15:44
@tilly

Ja maca tuhý šampón od kvitok

@tilly ja takisto

cimage
Dnes o 07:03
@anonym_autor

@cimage myslíš Two?

@anonym_autor ano two. Aktualne mi padaju vlasy, preto mam cierny. Inak mam normalne, jemne sa mastniace vlasy.

autor
Dnes o 17:47
@cimage

@anonym_autor ano two. Aktualne mi padaju vlasy, preto mam cierny. Inak mam normalne, jemne sa mastniace vlasy.

@cimage tak dnes som vzala ten čierny z DM. Vonia nadherne, uvidím čo spraví s mojimi štyrmi chlpmi na hlave