Používate tuhý šampón na vlasy?
S ktorou značkou ste spokojné? Vyhovujú vám? Dakujem
Ja mám od Two v modrej krabičke, neviem čo je to za druh, myslím že na pokožku hlavy, som s ním veľmi spokojná. Mám suché vlasy aj hlavu, robievajú sa mi suché lupiny a tento mi robí dobre.
@mauduska kúpila si ho v DM? Či cez net?
Teraz mam cierny od Teo z dmka, ale zvyknem mat od ponio levandulovy, ktory nadherne voni.
Teraz mam cierny od Teo z dmka, ale zvyknem mat od ponio levandulovy, ktory nadherne voni.
@mauduska dakujem
@nikaeli ti aj mňa zaujíma ako ho vyrábané a čo donho dávaš
@ivana11155 a aký typ vlasov máš?
@cimage aký typ vlasov máš?
Baby ja mám jemne a mastné vlasy...
@cimage myslíš Two?
@nikaeli ako? Ďakujem
Používam bylinné odvary podľa potreby a typu vlasov (žihľavs, harmanček, dubová kôra). Kokosový olej, marocký íl, tekutý hodváb a sodium cocosulfát. A pre vôňu nejaký esenciálny olej, napr.rozmarín.
@anonym_autor
@marcellka32
Medzi tuhým a tekutým šampónom nie je žiadny rozdiel, okrem formy. Zloženie môže byť úplne identické, akurát jeden je bez vody, druhý s vodou.
Medzi tuhým a tekutým šampónom nie je žiadny rozdiel, okrem formy. Zloženie môže byť úplne identické, akurát jeden je bez vody, druhý s vodou.
@anonym_ce6c30 moze ale nieje.
Rovnako ako tekute nemaju rovnake zlozenie.
@anonym_ce6c30 moze ale nieje.
Rovnako ako tekute nemaju rovnake zlozenie.
@natalka13 Tak presne som to myslela. Tekuté sú rôzne, tak isto aj tuhé.
Ja mam z ponio.sk a maju tuhe sampony aj v DM.
Najviac mi sedi zihlavovy z ponia. Prijemne jemne vonia na mastne vlasy. A potom ten proti lupinam.
@anonym_autor ano two. Aktualne mi padaju vlasy, preto mam cierny. Inak mam normalne, jemne sa mastniace vlasy.
@cimage tak dnes som vzala ten čierny z DM. Vonia nadherne, uvidím čo spraví s mojimi štyrmi chlpmi na hlave

Ja mám od Two v modrej krabičke, neviem čo je to za druh, myslím že na pokožku hlavy, som s ním veľmi spokojná. Mám suché vlasy aj hlavu, robievajú sa mi suché lupiny a tento mi robí dobre.