icon

Pravidelná epilácia alebo holenie: Ktoré zvoliť?

26. apr 2026

Ahojte. Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti. Tie, čo si pravidelne epilujete (vosk, pásiky, epilátor) chĺpky na nohách, rastú vám časom menej ako predtým? Rozmýšlam, či sa dať na epiláciu. Doteraz som len holila, šup šup a bolo. Len to krátko vydrží. Chcem vyskúšať si chĺpky epilovať / vytrhávať, len si niesom istá, ako to bude vyzerať v lete. Predsa len, aby sa dal chlp vytrhnúť, musí kus narásť a nechcem veľmi chodiť s chlpatými nohami v lete 🙂 Ďakujem

anonym_44b742
26. apr 2026

Používala som epilator roky rokúce. Nezmizol ani jeden chlp. Jediné, čo pomôže, aby chlpy skutočne mizli je Lumea. Hlavne na nohách je to brutálny efekt

autor
26. apr 2026
@anonym_44b742

Používala som epilator roky rokúce. Nezmizol ani jeden chlp. Jediné, čo pomôže, aby chlpy skutočne mizli je Lumea. Hlavne na nohách je to brutálny efekt

@anonym_44b742 ďakujem 🙂

ivett311
26. apr 2026

@anonym_autor ja používam epilator už možno 10rokov a chĺpky sú jemnejšie sú miesta kde už vôbec nerastú

anonym_503b16
26. apr 2026
@ivett311

@anonym_autor ja používam epilator už možno 10rokov a chĺpky sú jemnejšie sú miesta kde už vôbec nerastú

@anonym_44b742
@ivett311 baby a vas to neboli? Ja som si skusala asi 3x a som zakaždým takmer odpadla..to bola neskutočná bolesť.. ako by mi kozu zaziva sťahovali..pritom som si kúpila drahsi kvalitnejší strojček..

autor
26. apr 2026
@ivett311

@ivett311 no desať rokov sa mi nechce čakať 😁 ale ďakujem za skúsenosť

autor
26. apr 2026
@anonym_503b16

@anonym_44b742
@ivett311 baby a vas to neboli? Ja som si skusala asi 3x a som zakaždým takmer odpadla..to bola neskutočná bolesť.. ako by mi kozu zaziva sťahovali..pritom som si kúpila drahsi kvalitnejší strojček..

@anonym_503b16 zatiaľ čo som vyskúšala, mi najviac vyhovuje gro odstrániť voskovými pásikmi a len zvyšok epilátorom. Keby som si mala všetko trhať epilárorom tak to tiež nedám.

akvi
26. apr 2026

@anonym_autor kup si Lumeu, ja ju mam len kratko a nechapem, preco som tak dlho cakala..stoji za vsetky tie prachy.. Fakt si hlavu bucham o stenu, ze uz daaaavno som si ju nekupila.. Ako nevravim, ze odstrani 100% chlpov, ale teda tych 90% urcite a raz za mesiac poblikat je ozaj minimum namahy..

anonym_e0d99e
26. apr 2026
@akvi

@anonym_autor kup si Lumeu, ja ju mam len kratko a nechapem, preco som tak dlho cakala..stoji za vsetky tie prachy.. Fakt si hlavu bucham o stenu, ze uz daaaavno som si ju nekupila.. Ako nevravim, ze odstrani 100% chlpov, ale teda tych 90% urcite a raz za mesiac poblikat je ozaj minimum namahy..

@akvi A ktoru Lumeu máte? Ako dlho ju používate?

akvi
26. apr 2026
@anonym_e0d99e

@akvi A ktoru Lumeu máte? Ako dlho ju používate?

@anonym_e0d99e mam tuto PHILIPS LUMEA BRI 940/00, mam ju cca 3 mesiace..Uz po prvom pouziti som videla rozdiel, po niekolkych pouzitiach mi uz chlpy nerastu na niektorych castiach vobec, niekde este budem musiet poblikat, ale naozaj na vacsine tela mi uz urcite bude stacit raz za mesiac udrziavacka. Ak mas tmavsie chlpy, tak ucinok je uplne skvely..

autor
27. apr 2026
@akvi

@anonym_e0d99e mam tuto PHILIPS LUMEA BRI 940/00, mam ju cca 3 mesiace..Uz po prvom pouziti som videla rozdiel, po niekolkych pouzitiach mi uz chlpy nerastu na niektorych castiach vobec, niekde este budem musiet poblikat, ale naozaj na vacsine tela mi uz urcite bude stacit raz za mesiac udrziavacka. Ak mas tmavsie chlpy, tak ucinok je uplne skvely..

@akvi pozerala som že sa nemá svietiť na znamienka a ja ich mám teda požehnane. Aj na nohách, síce malé ale sú tam

akvi
27. apr 2026
@anonym_autor

@akvi pozerala som že sa nemá svietiť na znamienka a ja ich mám teda požehnane. Aj na nohách, síce malé ale sú tam

@anonym_autor no veď to už si musíš zvážiť, či to stojí zato. Ja znamienka našťastie nemám, ale ak by som mala, tak mi by to aj tak stálo zato. Napríklad pod pazuchami nemám chlpy už po druhom blikani. Ak by len toto som vyriešila, tak to stálo zato, ja som si v lete musela holiť denne. 🙄

luciaruz
27. apr 2026

Mne z toho zarastali chlpky, musela som sa vrátiť ku klasickému holeniu