icon

Prečo L'Oréal True Match make-up stmavne po nanesení?

18. sep 2026

Kúpila som si L'Oréal True Match a odtieň mi pri nanesení sedí úplne dobre. Lenže asi po hodine mám pocit, že je make-up na tvári zrazu dosť tmavší a ide trochu do oranžova.

Je problém v odtieni?
Alebo toto True Match zvykne robiť?
Ďakujem ❤

vikusjk
18. sep 2026

@anonym_autor niektore make upy takto oxiduju. Niekedy ti predavacka vie poradit a poveda, ci to dany make-up robi, alebo nie, inokedy je to bud na recenziach, alebo vlastnej skusenosti

anonym_b6141e
18. sep 2026

@anonym_autor ešte môžeš skúsiť iný podklad, niekedy to pomôže

biba_18
18. sep 2026

true match je proste lacný makeup a to niekedy lacné makeupy robia - oxidujú 🤷‍♀️

gejb
18. sep 2026
@biba_18

true match je proste lacný makeup a to niekedy lacné makeupy robia - oxidujú 🤷‍♀️

@biba_18 robia to aj tie drahé

biba_18
18. sep 2026
@gejb

@biba_18 robia to aj tie drahé

@gejb 🤷‍♀️ nemala som také…

anonym_c6189e
18. sep 2026
@biba_18

@biba_18 pouzivam ho roky a mne nikdy nezoxidoval..ze je lacny,neznamena,ze je zly .. hold kazdy ma ine ph a inu plet.. kazdy pouziva iny krem a iny podklad ... vela veci co zmeni makeup aj ten jadrahsi na nepouzitelny

biba_18
18. sep 2026
@anonym_c6189e

@biba_18 pouzivam ho roky a mne nikdy nezoxidoval..ze je lacny,neznamena,ze je zly .. hold kazdy ma ine ph a inu plet.. kazdy pouziva iny krem a iny podklad ... vela veci co zmeni makeup aj ten jadrahsi na nepouzitelny

@anonym_c6189e mala som aj lacné, napr. pupu… tento ale nie je nič pre mňa…

blondinka95
18. sep 2026

Pouzivam roky, nikdy mi to nespravil

anonym_c6189e
Včera o 06:56
@biba_18

@anonym_c6189e mala som aj lacné, napr. pupu… tento ale nie je nič pre mňa…

@biba_18 ok ale ona sa nepyta,ci to makeup spravil ci nespravil tebe-ale preco sa to deje jej ... bolo by smiesne ak by jeden vyrobo sadol absolutne vsetkym rovnako ... povrchne si zhodila vyrobok ,kt je dobry ale nie pre kazdeho a poukazala si hlavne na jeho cenu .. ale problem nieje v cene ...

biba_18
Včera o 08:51
@anonym_c6189e

@biba_18 ok ale ona sa nepyta,ci to makeup spravil ci nespravil tebe-ale preco sa to deje jej ... bolo by smiesne ak by jeden vyrobo sadol absolutne vsetkym rovnako ... povrchne si zhodila vyrobok ,kt je dobry ale nie pre kazdeho a poukazala si hlavne na jeho cenu .. ale problem nieje v cene ...

@anonym_c6189e či povrchne či nie je tvoj názor, osobne sa mi to s drahším makeupom nestalo, tak ja to pripisujem kvalite…
čomu nerozumieš na tej debate - s true match sa mi to stalo, s inými sa mi to nestalo… z toho mi vyplýva že true match nie je pre mňa a zjavne ani pre ňu…