icon

Prečo navštevujete ázijské salóny kvôli nechtom?

6. nov 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať čo vás vedie k tomu navštevovať ázijské salóny ak chcete nosiť nechty. Je to cena, rýchlosť práce alebo to že vás vezmu na počkanie bez objednania? Prečo uprednostníte aziatku pred slovenkou? Ďakujem za odpovede. 😊 Pracujem v odbore a pýtam sa za účelom zlepšenia služieb. Pekný večer.💅🏼

autor
6. nov 2023

@majulino No to vyzerá ozaj zle. Skúšala ti nechtárka aj zmeniť materiál? Pravdupovediac keď pozerám na dĺžku a "zložitosť" tvojich nechtov, tak mi nepripadajú hodné 42€. Je veľmi zvláštne, že sa ti takto oddeloval gél od nechtov po krátkom čase. A nemusela ti tam zaniesť infekciu, stačí ak sa ti oddelí gél od nechtu, dostane sa tam voda a už je problém na svete. Každopádne ak to videla nechtárka, že ti matariál od nej nedrží tak to nemala pokúšať. Teplo a vlhko je ideálne prostredie pre plesne. 😕 Dúfam, že sa ti nechty dali dokopy.

magduska2
6. nov 2023

Momentálně po zlomenine ruky este nechty nemám. No chodila som k niekolkym slovenkam a teda dakujem neprosim.
U nás v meste je super salon,kde dokonca robia aj velmi šikovný "číňanci " a nemozem si ich vynachvalit ❤ Určite sa vrátim tam.
Rychlost objednania kedykokvek,nechty za chvilu hotove (ziadne 3 hodinove vysedavanie) .
Cena bezkonkurenčná. Nechty krásne podla želania ,precizní práca, vzdy perfektne držia.A ako bonus-čistý relax bez zbytečného tlachania.
Hygienu maju až nadstandardní by som povedala. ☝
Slovenky som vyskusala viacere..každá vehementně kritizovala Asiatky ako nedodržuju hygienu, ničia nechty,nekvalitné a bla bla bla.A přitom opak je pravdou..nechty nedržali, mali nepekny tvar,zlu hrubku,cena premrštená a este tam aj člověk zabil pol dna.Často som práve od nich mala nechty bolavé, zničené.
Dalšia věc ako to už niektora kočka hore spomínala...kolké "nechtárky " majú realne salón, reklamu, živnost?
Každá druhá bohatne na čierno "doma,garáži,sklepe" a neviem kde a toto ja podporovat nebudem.

sofiia87
6. nov 2023

Ja som bola par krat a bolo to vyslovene kvolimtomu, ze sa tam nebolo treba objednat a jednoducho ked som mala cas , isla som. Ja mam napriklad nechtarlu, ktora robi za porovnatelnu cenu ako tie aziatky a o kvalite a hygiene sa asi bavit nemusime. Za mna ale deal breaker pri kazdej sluzbe je moznost objednat sa online, neznasam telefonicky sa vybavovat s niekym

kornelies
6. nov 2023

Rozdiel v cene. V azijskom salone 20E, v slovenskom 35E. Tyka sa to pedikury a gellaku na nohach.

dada13288
6. nov 2023

Ahoj, ja som toho tiez dost pochodila. Ako prepac ale do tyzdna som mala nechty prec. Bola som od tych vybornych a dobre hodnotenych nechtariek co robia doma/v pivnici atd. Bola som aj salone - tie boli najhorsie nechty - na dalsi den uz som jeden nemala. A sla som na svadbu ako svedok. Vtedy som si povedala dost. O kvalite nechtov sa to povedat ale neda .. strasne boli znicene. Rok som ich davala do kopy. O hygiene tiez mozem pomlcit u niektorych zien. Bezne som odchadzala s krvavymi zadermi na bokoch :(
Po roku ma ukecala kamoska, ze pod aspon raz ku aziatkam. No ked som na miesto pomaly 3 hod sedela u nej hodku, som nedoverihodne vyplatila nechty a sla prec. Nechty velmi pekne, tenke, bez zaderov a bez bolesti. Vydrz 3 tyzdne lebo mne rychlo rastu nechty :D inak bez odchlipov. Chodila som pravidelne asi 4 roky. Robili mi aj pedi. Nikdy som nemala problem s hygienou. Nasledne som otehotnela a pred porodom dala dole nechty. Boli uplne pohode, neboli znicene ako po tych pokusoch od sloveniek. Par mesiacoch som bez nechtikov ale uz sa tesim :D kedy konecne od drobca mozem odist :D

jakubkoanjelik
6. nov 2023

Chodím k aziatom kvôli cene aj dostupnejším termínom. Najprv som chodila k jedným kde to bolo síce bez objednania, ale bordel ako v prdeli. Teraz chodím k babe čo robí samostatne, má krásne čisto len sa treba objednať, ale termín oproti slovenkám 3x rýchlejšie. Prácu má peknú, nechty mi vydržia 4 týždne kým začnú odpadávať. Čas práce je primeraný, sedím tam dve hodiny, ale chodím na manikúru aj pedikúru. A za mňa veľký bonus , masážne kreslo 😃 to milujem a u Sloveniek som ho ešte nevidela 😁. Jediné negatívum je jazyková bariéra,občas si nerozumieme .

natall113
6. nov 2023

Ja chodím k slovenke cena za doplnenie cca 25€, dávam si dlhé a všelijako zdobené sedím tam cca hodinu a trištvrte som mega spokojná, raz som bola u aziatov a to mi len dávali dole nechty ale nikdy viac už.
Ale moja svokra chodí len k aziatom presne kvôli spomínanim veciam peniaze, čas a dostupnosť termínov

majulino
7. nov 2023

Dali, našťastie, po tom som už u nej neskúšala nič a odvtedy som ani nechty nedávala robiť iba raz keď sme išli na svadbu u vietnamcov a francúzku manikúru

babca01
7. nov 2023

Ahojky..ja si robím nechty sama doma, tovar si objednávam kvalitný a viem, že mi po každej stránke vyhovuje.
Bola som aj u aziatov- cena o polovicu nižšia, vzali hneď - max. pol hodinka čakania, rýchla práca a hlavne- nechty držia ozaj poriadne . Moja dcéra vyskúšala viacero Sloveniek a žiaľ, ani od jednej nevydržali nechty dlhšie ako 3-4 dní. Od aziatov- hej držali krásne 4 týždne. Neviem ako ktorí, ale u nás (Prešov) prácu neodflákli, nechtíky mala dcérka krásne.

babca01
7. nov 2023

@majulino fúha, to je nepekné.. niečo určite zanedbala nechtárka..prajem skoré uzdravenie nechtíka

modrykolibrik
7. nov 2023

Ja som isla k aziatom v jednom obchodnom centre spravili gelove potom som sla k druhym dali mi akrylove. Ked mi to davali dole plakala som co to bolelo. Davala mi to dole vietnamka a mala co robit aby to vobec islo dole

puertorico
7. nov 2023

Ahojte . Tak ja chodím ku kamarátke Slovenke na nechty. Ak by skončila , nešla by som k ázijatom. Myslím že tam hygiena nie je na 100% , a toto je len zlomok toho čo si dávam na nechty ja. Platím toľko ako u “Číňanov” . Kolegyňa chodí k ním , vystriedala u vs v meste už asi všetkých. Rýchlosť prace bola super , ale ani spodky jej neobrusili, ani kožičku, len nechty , aj to mala krivé , hrboly a lak mala aj na prstoch . Ja si myslím že cena je pre každú zenu to rozhodujúce . Lebo radšej dajú nejakých cca 20€ za “nejaké” ako keby nemali mat žiadne . A nie každá je ochotná dávať len tak 30€ za kvalitu . Mne sa stalo že mi len jeden krát odletel nechet . Ukazovák, aj to keď mi išla robiť dorabku , “pílila “ mi necht a odletel . Lebo ho namáham najviac .
Ja milujem vyzývavé nechty , nacapem si aj na jednu ruku modrú , na druhu zelenú . Keby mi to majú robiť azijati, tak vypýtajú toľko € , že radšej pôjdem do poriadneho salónu . To je len moj názor 😁

puertorico
7. nov 2023
puertorico
7. nov 2023
puertorico
7. nov 2023
limoncino
7. nov 2023

Ja chodím k Slovenke a som spokojná, robí pekne, kvalitne a nechty držia, pokiaľ teda svojou hlúposťou si niektorý neodrazim, ale to je naozaj že hrubá sila 😁

limoncino
7. nov 2023

@puertorico tie prvé sú nádherné 🙂

puertorico
7. nov 2023

@limoncino ďakujem 😍

laurita285
7. nov 2023

Ja na nechty nechodím ale v azijských salónoch považujem za najväčšiu výhodu flexibilita časová, žiadne ,, pred odchodom si dohodni termín na nové pazúre" wtf, ako keby som vedela čo budem robiť o 3 týždne 😀 a potom mi ešte prekážalo na nechtárkach slovenských že kvákajú do nemoty totálne bláboly, azijčanky sú ticho keďže nevedia slovensky/anglicky.

22abigail22
7. nov 2023

1. Termín - nemusím sa objednať (zoberú ma počkanie)
2. Otváracia doba - sú dlho otvorený a najmä cez víkend (stretla som sa s tým, že iní majú málokedy otvorené cez víkend ale iba krátko)
3. Cena - platím 25€ v ázijskom salóne. Ale kebyže idem ku Slovenke tak platím okolo 50€ za tú istú prácu. Vzhľadom k tomu, že chodím na nechty každé 4/5 týždňov tak to je veľký cenový rozdiel.
3. Rýchlosť - väčšinou nechty mám hotové za 1hod. Avšak keď som bola u Sloveniek tak aj 3 hodiny som tam sedela.

majulino
7. nov 2023

@babca01 ďakujem, už je uzdravený, to bolo cca pred 2 rokmi.

autor
7. nov 2023

@puertorico Ahoj, vidím že obľubuješ zdobenia nechtov. To je super. Môžem sa prosím ťa opýtať, či si spokojná s tvarom a hrúbkou nechtov? Nedá sa mi nevšimnúť, že sú celkom hrubšie, hrboľaté a krivoľaké. Myslím to v dobrom, kedže často sa s týmto stretávam u báb ktoré ku mne prídu z ázijského salóna. Že už keď odchadzajú z nechtov, tak majú farbu ďaleko od kožičky, nechty tučné a každý iný.

huxy
7. nov 2023

Myslela som, že len ja som tak kritická, ale presne som si to všimla. No prvý pohľad pekné nechty, no ja tiež vidím dosť nedokonalosti, čo spomínaš, tučné nechty, a tiež nie sú namaľované dokonalo, aj okolo kozičky na niektorých.

autor
7. nov 2023

@22abigail22 Ahoj, z akého si mesta prosím. Cca priemerná cena sa pohybuje okolo 25-30€ u bežnej nechtárky (ktorá nieje školiteľka atď), samozrejme za bežnú dĺžku a farbu. Rada by som vedela kde berú 50€, či to je v ba. A priemerný čas je podľa mňa cca do 1 hod 30-40 min. znova priemerná dĺžka a zdobenie (nič nadštandardné). Cenovo 50€ a časovo 3 hodiny podľa mňa robia len baby ktoré sú školiteľky a sú technicky veľmi precízne na fotky atď), alebo potom ešte úplna začiatočníčka (ale ta by si nevypýtala 50€).🤔

autor
7. nov 2023

@huxy Pravdupovediac keď na to hľadím po rokoch robenia nechtov, tak je to veľmi začiatočnícka práca. Dovolím si tvrdiť, že daná nechtárka nevie nič okrem zdobenia. 😕 Je to veľká škoda, pretože veľa žien vníma nechty ako niečo umelé na nechtoch čo vyzerá na prvý pohľad ako fejk. A že "umelé" nechty musis byť hrubé, krivé, tučné a vyzdobené. Bolo by mi veľmi ľúto pustiť domov moju klientku s takýmito nechtami.

vroni
7. nov 2023

@autorka, neviem, kde pýtajú 50, vo Viedni pýtajú od 40 do 45. Aziatky tu nie sú, len spústa Madariek (nemám dobrú skúsenosť) a tiež sa treba objednávať, takže si nechty dávam robiť vždy v BA (v spojení s niečím iným, zase kvôli pazurom nepôjdem 150 km). Kľudne by som im tu cenu odpustila, ale to objednávanie a suchtavu robotu nie.

limoncino
7. nov 2023

Inak ja platím za dorabku 30 eur, čo je porovnateľné s tunajšími ázijskými nechtarkami

22abigail22
7. nov 2023

Ahoj. 🙂
Ja bývam v Bratislave. Ja si dávam robiť krátke nechty (dĺžka cca tak ako na obrázku), jednofarebné alebo francúzske a vždy géllak. 👍

Keď sa môj salón presťahoval tak som si povedala, že skúsim nájsť nový salón (Slovenka). Keď som sa opýtala za cenu (orientačné) alebo pozrela cenník tak to vydalo okolo tých 50€. Neviem hodnotiť či boli školiteľky. Viem iba koľko, že mi boli odporúčaní a mali kladné hodnotenia. 🤷‍♀️

A áno, stalo sa mi 3x, že trvalo 3 hodiny kým mi spravili nechty. Akože, nepoviem keby si dám spraviť niečo detailné ale pri takých jednoduchych som nechápala. 🫣

ericka971
7. nov 2023

Ja som teraz tiež začala chodiť aktívne na nechty a chodím ku slovenke,môžem povedať že s jej prácou som maximálne spokojná,cena 25€ (nové 30€) kvalita 4 týždne v pohode vydržia (len tie odrasty sú už potom fakt veľké ,ale to nechtarka neovplyvní 🤣🥴), chodím už 4 mesiace a naozaj spokojnosť veľká ☺️ je ohľaduplná ,vždy sa snaží časovo tiež prispôsobiť ( rodina, domácnosť, VŠ) takže chápem jej časové obmedzenie ☺️ale ešte ani raz sa mi nestalo ,že by nevyhovela ☺️ posedím u nej väčšinou tak 2hodinky ,ale vždy to ubehne rýchlo, jej práca je precízna a super 😊 takže som veľmi rada ,že som podporila v jej práci a zdokonaľovaní sa práve ju 😊

adka_pajerska
7. nov 2023

Zoberú hneď,u nás v meste je aj hygiena ok,cena a rýchlosť ako vedia urobiť 😉 ja chodím už 4 roky a som Max spokojná